Boşanacak

Maddi boyutu da var tabiki. Yıllarca kredi öde, borç üstüne borç öde. Şimdi dış kapının mandalı ol. Söylediğim gibi işyeri de başkasının adına kayıtlı olunca elim boş kalacak.
Anladım öyleyse nafakanızı alın mutlaka
Ev ve arabayı zaten verecekmiş
Ev çocuğunuzun ilerde Bir garantisi olur
İşiniz zaten varmış
Sonrası yeni bir hayat olacak size çocuğunuza
Hakkınızda hayırlısı olsun

Zaten ömür boyu devam etmeyeceği belliymiş allah büyüktür. Oğlunuz için psikolog desteği alın mutlaka. Beraber atlatirsiniz

Umursamayan bir baba ile ayni çati altinda yasamaktansa, ayri çati altinda yasamak daha iyi olacaktir oglun için.

Adam bosanmak istiyor, seni zaten aldatmis. Yani halen oglun diye niye tutturuyorsun? Cocuk için yazik degil mi var ama yok olan baba ile büyümek? Annesini mutsuz görmek, evde gerginligi his etmek?

Gerçekten oglunu düsünseydin, yillar önce bosanirdin ve oglun daha az travma yasardi. Neyseki zararin neresinden dönsen kardir. En erken sekilde bosanin.

İyi olacağını düşünüyorum. Gerçekten hiç umursamıyordu. Bilmiyorum belki de benim çekip gitmem için bekledi. Benden öyle bir adım gelmeyince düşsün yakamdan diye içindekileri döktü.

Zaten ömür boyu devam etmeyeceği belliymiş allah büyüktür. Oğlunuz için psikolog desteği alın mutlaka. Beraber atlatirsiniz
Oğlum için de kendim içimde düşünüyorum. İnşallah sağlıkla atlatırız. Bugün çocuğu aldırdı yanına. Zorla gönderdim çocuğu. Gitmek istemiyor. Teyzem var evde onunla oynamak istiyorum diyor.

Birkaç günlüğüne mi aldırdı? Görüp gitseymiş keşke çocuk etkilenmesin bu süreçten

Önce kafanızı netleştirin; iyi niyet başka şey taviz vermek başka şey. Bu kadar iğrenç bir yanlışı affederek güçsüz ve gurursuz bir kadın imajı vermişsiniz. Muhtemelen eşiniz maddi kayıplarının az olması için barıştı sizinle. Bu saatten sonra çocuk psikolojisi çok çok sonraki iş, önce kendi psikolojinizi kurtarın. Gönül ister ki hiç bir çocuğun anne babası boşanmasın, bende boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum hiç hoş bir şey değil ama dünyaya gelen herkesin bir imtihanı var, bunu kabullenip önünüze bakın. Evladınız büyüdüğünde babasının ikili hayatı daha çok canını yakacak ( anlattıklarınızdan sürekli bir ilişkisi olduğunu ve ortak bir evleri olduğunu düşündüm) bu işi çok uzatmadan, haklarınızı olabildiğince alarak bir an evvel bitirin. Gücünüzü ve kendinize saygınızı geri alın ve çocuğunuza yardımcı olun, gözümü onda açtım, ilk aşkım, şöyle sevdim böyle sevdim bataklığında boğmayın kendinizi. Evlenmekte hak boşanmakta hak, hayatınızı kurun

Aldattığında ayrılsaydınız mahkemede eliniz kuvvetli olurdu. Sizi bu sebeple bırakmamış o zaman. Aynı hayata devam etmiş. Şimdi daha az zararla boşanıyor. Çocuğunuz alışır. Böyle bir örnek görmemesi ve bunu evliliğin normali sanmaması daha iyi.

Para bozuyor dedikleri örnek bu.. Belki pişmanlığınız bu hayatı daha önce kendinize niye zehir ettiğiniz olacak..

İlgisiz bir babayla yaşayan biri olarak keşke olmasaymışta annem bunları yaşamasaymış diyen biriyim.
Tabi erkek evlat için başka durum kendine bir örnek arayacaktır.
Dayı,amca,abi yerine koyduğu birisi yada dede farketmez. Öyle biri olursa bocalamayacaktır
Sizde biliyorsunuz zaten adamın boşanınca sadece eşlikten değil babalıktanda boşanacağını.
Oğlunuz içinde psikolog yada daha küçükse pedagog desteği almanızı tavsiye ederim. Az hasarla eminin atlatır. Sizde acaba nerde yine aldatıyormu gibi gereksiz düşüncelerden kurtulursunuz. Zira kesin biri var hayatında

1-)Bir cocugum icin bosanmadımla daha karşı karşıyayız. Üstelik kadinin maddi gücü de var.
2-)Sizi sıkması önemsediğini değil özgüven eksiliği olduğunu gösterir. Normal olanı karışmaması

Bir kere aldatan bir daha yapar bu hep böyleydi böyle de olcak. Allah yardımcıniz olsun oğlunuzla birlikte çok güzel bir hayat yaşayın inşallah.

Benim babam yok vefat etti altı yıl oluyor. Erkek kardeşim şizofreni hastası. Amcası da yok. Diğer dedesi ilgilenir ama o da ne kadar olur bilmiyorum. Zihinsel olarak Ben daha çok rahat edeceğimi düşünüyorum. İnanın artık öyle bir noktaya geldi ki kimle olduğunu bile merak edemez hale geldim. Ne gerek vardı ki. Bir kadın gider diğeri gelirdi. Adam değişmedikten sonra kadının kim olduğunu da bir kenera bıraktım.

Aldatılıp affetme sebebinizi anlamadım hiç keşke o zaman boşansaydınız
O zaman daha farklı düşünüyordum. Şimdi sevgi yok ama o zaman sevdiğimi düşünüyordum. Benim şu anda yaşadığım karmaşa yılların verdiği alışkanlıklardan kaynaklanıyor. Sevginin, aşkın çoktan kuş olup uçtuğunu biliyorum. Bir de O zamanlar bana zarar verebilir korkusu daha çok vardı içimde. Şimdi kendisi isteyince tüm taşlar yerine oturdu. Bazen davranışlarla anlatılır ama insan anlamamazlıktan gelir. Ben öyle yaptım. O da dayanamadı daha fazla yüzünü görmek istemiyorum, aynı evde bile yaşamak istemiyorum dedi.

Bir kere aldatan bir daha yapar bu hep böyleydi böyle de olcak. Allah yardımcıniz olsun oğlunuzla birlikte çok güzel bir hayat yaşayın inşallah.
Teşekkür ederim. İnşallah.Bunu yaşayan arkadaşlarım elbet oldu. Tüm bunları görmezden gelmek daha çok işime geldi.

Doğru bir noktaya değinmişsiniz. Gerçekten özgüvenle ilgili sıkıntılarım olduğunu düşünüyorum. Zira bir parça kendime güvenseydim bunu daha önceden ben yapardım.

Öncelikle çok geçmiş olsun
Aldatmayı affetmek ancak koma devresini uzatıyor maalesef.

Oğlunuzun babanın aldattığından haberi var mı?

Baba zaten ilgisiz, buradaki en büyük risk babanın ilgisizliğinden çocuğun kendisini sorumlu tutması, çocuklarda kendini suçlama dürtüsü var. Muhtemelen eşiniz boşanınca metresini ortaya çıkaracak.

Pedagog ile kendiniz hemen görüşün. Aldatma /boşanma nasıl söylenecek yaklaşım nasıl olmalı profesyonel tavsiye alın. Şu anda çocuk zaten nerdeyse babasız, boşanma çok da farkettirmez, en azından kafasında olaylar oturmuş olur.

Maddi bakımdan işyerinin değeri ne? Evin değerine yakınsa anlaşıp kurtulun derim. Yoksa taze kanıt bulup tazminat istersiniz. 2 yıl önce affetmiş olmanızın bu hakkınızda etkisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…