Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

ayy kiyamam ya siz hala seviyosunuz birbinizi.bence gurur yapmayin ve ilk adimi atin.esiniz sizin oldugunuz yere gelsin ailesinden uzakta belki bu ayrilik ikinizide akillandirmistir.daha saglam olur evliliginiz.bazi seyler icin gec olmadan adim atin

Bazı aileler bu şekilde gerçekten ama asıl önemli olan eşinizin tavrıydı o ailenize karşı normal se saygılıysa gerisini pek umursamayacaksınız..

Ee hala evli gibi yani aliskanlik birazda nereye kadar gidecek böyle 3 talak ile ayrilmadiysaniz geri evlenin.
Zaten benim aklımda var böle bişey alyansimi hala takıyorum çıkarmak istemiyorum denedim ama olmadı çok rahatsız oluyorum takmayinca

InşaAllah Hayirliysa ikiniz içinde, Rabbim yollarinizi tekrar birlestirsin... su akar yolunu bulur. Allaha dua et bol bol..

Oda seni sewiyorsa herseyi goze alacak kadar barisin tekrr birlesin canim

Zaten benim aklımda var böle bişey alyansimi hala takıyorum çıkarmak istemiyorum denedim ama olmadı çok rahatsız oluyorum takmayinca
Eşinizde size karşı egilim hissediyormusunuzki ailesi sebebiyle ayrılık olmuş tekrar birleşmeye cesaret edebilirmi ki?

Sen şimdi ona bağlı yaşarken böyle eski esin bekar havasında yeni denizlere yelken açarsa olacak?
Guveniyomusun ona?

Sen şimdi ona bağlı yaşarken böyle eski esin bekar havasında yeni denizlere yelken açarsa olacak?
Guveniyomusun ona?
Aslında benimde aklımdan geçti erkekler fazla durmaz heleki ailesi muhtemelen başgöz etmek için arıyorlardır bile.. Bu yapıdaki ataerkil ailelerin genel yapısı bu..

Eğer barışma niyetiniz varsa sakın ilk adımı siz atmayın omur boyu eşiniz bunun lafini eder. Bir de tekrar barışma gibi bir niyetiniz varsa başka bir terapiste gidin sorunları çözmeden barışmayın özlemle tekrar birleşirseniz çoğu zaman pişman olursunuz misal ben

Bazı aileler bu şekilde gerçekten ama asıl önemli olan eşinizin tavrıydı o ailenize karşı normal se saygılıysa gerisini pek umursamayacaksınız..
Evet haklısınız ben çok fazla kafaya taktım bir değil iki değil sabrımı tukettiler iyice ama şimdi pişmanım keşke görmezden gelseydim diyorum o an onu dusunemiyor insan işte

Aslında benimde aklımdan geçti erkekler fazla durmaz heleki ailesi muhtemelen başgöz etmek için arıyorlardır bile.. Bu yapıdaki ataerkil ailelerin genel yapısı bu..
Evt gayet yüksek ihtimal hele boşanan erkek ailde daha bir hevesle evlendirme havası oluyor.

Zaten zor tutuyorum kendimi konuyu açma konusunda ama beklemek gerekiyor belki de bi daha terapiste gitmek mi Allah korusun diyorum mahvetti bizi

neden boşanmıştiniz acınizi tazelemek gibi olmasın ama bilgi verirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz

Çok üzüldüm sizin adınıza bence ikinizde seviyorsunuz birbirinizi, bırakmayın eşinizi, sevgi kolay bulunmuyor bu devirde, bir adım atın ona pişman olmazsınız .. Allah hiç bir seveni birbirinden ayırmasın

Şu an hastalıkla uğraşıyorlar böle şeyler dusuncek durumda değiller ayrıca eşim de buna prim verecek biri değil ona güveniyorum bu konuda öle bişey olsa benimle hala iletişim hâlinde olmaz inancı kuvvetlidir

Zaten zor tutuyorum kendimi konuyu açma konusunda ama beklemek gerekiyor belki de bi daha terapiste gitmek mi Allah korusun diyorum mahvetti bizi
Eski sıkıntılı konuları açmayın ama yeniden denemek istiyorsanız yeni konularla ışık yakın, msj verin madem, nabzını ölçün, biraraya gelin sohbet edin vs vs..belkide karşıdaki beyin hiç niyeti yok sadece meraktan yalnızlıktan konuşuyor bile olabilir, böyle bir şey varsada boşuna konuşarak kendini üzme, unutmaya çalış..

Terapist nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama yeni hayatınızda zorlanmışsınız belki bikac kişi de 'ee herkesin hayatı böyle bunun için bosanilir mi? Sanki yeni insan farklı mi olacak siz birbirinizi seviyordunuz mücadele etseydin' tarzında biseyler demişse siz de acaba olur muydu diyorsunuz. Ama bence denemisin denenmisi olmaz. Konuşmayın açmayın tel yeni bir başlangıç yapın kafanızı meşgul edin bakın 1 sene sonra tekrar birlesip aynı problemi yaşarsanız hayatımın hatasıymış kimse için değmezmiş diyorsunuz. Özlem duygusunun hayatınızı yönetmesine izin vermeyin.

Uzaklaşınca yaşadığınız sorunları unutmuşsunuz. Uğraşmışsınız zaten düşünecek bir şey yok. Görüşmelerinizi kesin, yeni hayatınıza adapte olmaya çalışın. Bir yere alışmak zor olduğu için geçmişin alışkanlığına koşuyorsunuz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…