Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

+1

Her gün konuşmuyoruz ben yeni bir şehre gelip yeni düzen kurduğum için merak ediyor evle işle ilgili şeyler konuşuyoruz ben de onu merak ediyorum ne yiyip içtiğini falan soruyorum böle şeyler işte
Hic de bosanmis bir cift gibi degilsiniz.

Bu kadar birbirinizi dusunuyorsaniz neden bosandiniz?
Birak ne yerse yesin

Bu sekilde yeni hayatiniza baslayamazsiniz ikiniz de.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize şu an değişik yorumlarla ben de kafamda yeni bakış açıları oluşturmaya çalışıyorum belki de zamana bırakmak ta fayda var neyin ne zaman ne kadar hayırlı olduğunu bilemeyiz elbette ama benim için net olan bişey varsa o da eşimi hala seviyor olmam benimle aynı durumda olan bir arkadaş varsa da sırf aile problemleri yüzünden yuvayı dağıtmak pişmanlıktan başka birşey getirmiyor bunu bilsin isterim

Hic de bosanmis bir cift gibi degilsiniz.

Bu kadar birbirinizi dusunuyorsaniz neden bosandiniz?
Birak ne yerse yesin

Bu sekilde yeni hayatiniza baslayamazsiniz ikiniz de.
Garip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktık

Eger siz o adami ailesi icin terk ettiyseniz geri donmeyin. Cunku siz onu ozlediniz diye onun ne annesi degisir ne de bacisi. Ayrica onlara katalanacak tahammulunuz olsaydi zaten yaptiklarini gormezden gelebilirdiniz bu asamaya gelmezdi. Bence buraz once o alyansi cikarip bu gercegi kabul edin yoksa daha cok uzulursunuz. Vir de esim baskasiyla gorusse benimle konusmazdi inancli demisiniz. Peki farkinda misiniz siz artik birbirinize namahremsiniz. Inancinizda bunu da sorgulamalisiniz bence.

Su an yeni bir yerdesin. Kimseyi tanimiyorsun. O yuzden eski yasadigin mutsuz gunlerini unutmus olabilirsin. Yeni hayatina adapte oldugunda, cevre edindiginde belki de eski mutsuz gunlerin o zaman aklina gelecek ve iyi ki bosanmisim diyeceksin. Bosluktasin. O yuzden su an verecegin karar yanlis olabilir.
Ben de bosandigimda baska bir sehire yerlestim. Ilk uc yil ben de eski guzel gunleri hatirliyordum sadece. Yasattiklarini insan hatirlamak istemiyordu ya da yalnizliktan herhalde hata mi yaptim diye kendi kendimi sorguladigim bile olmustu. Bosandiktan uc yil sonra o tekrar geldi. Ailemi ozledim diye. Oglumu gormeye geldiginde gorusmeye basladik. 4 ay surdu. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. O yuzden su an cok duygusal bakiyorsun herseye. Her ayrilik bir yas donemi yasatir. Bu normal.
Esin ucuncu kisilerin yuvanizi yikmasini engelleyebilirdi. Belli ki idare etmek hep sana dusmus. Tekrar denerseniz idare eden taraf yine sen olursan ikinci de daha cok idareci olabilirsin, unutma.

Evet haklısınız belki de Allah yardımcımız olsun

Merhaba. Bende sekiz senelik evliyim . Ayrılık aşamasındayız. Seni çok iyi anlıyorum. Evet çok iyi arkadaşız ama eş olamıyoruz maalesef. Ve bunu ailemde dahil kimseye anlatamıyorum. Çocuk oyuncağımı ozaman ayrılmayın diye bana da akıl veren çok. Bizim sorunlarım üç dört senedir var. Daha öncede ayrılma kararı aldık. Çocuğumuz olduğu için vazgeçtik. Birbirimizi seviyoruz. Belki atlatırız dedik ama olmuyor. Şuan herşeyin iyi yönünü hatırlıyorsun ama eğer ayrılmasdın yaşananlar katmerlenecekti ve tahammül edemeyecektin. Bu aranızdaki tatlı sohbet bile kalmayacaktı.

Offf aynı benim koca valla o inat ben inat herkesin yanında birbirimize giriyoruz birimiz de demiyoruz çeneni tut yok anam susmak yok bizde kim olursa olsun yanımızda yani utanmada yok o ailem dedikçe bende diyom ben dedikçe oda diyo alıştım yani inatiz keçi inadı var olmuyor değişmez bu insanın huyu değişir mi yok bacım yok kusmeler evde konusmamalar günlerce falan fistan

Namahremlik bir durumumuz yok şu an aynı evde yaşamıyoruz aynı yatakta yatmiyoruz birbirimizle fiziksel bir temasimiz da yok siz yanlış anlamisiniz olayı

Her ayrilikta yeni hayata adaptasyonda bu durum olabiliyor. Bir tanidigim da ayrildi ama o da ayrildiktan sonra eski esi gel dese gidecek ama tabi bir taraftan da gitse de yine eski seyleri hatta daha fazlasini yasayacagini bildigi halde. Suan boslukta o da. Birseylere tutunmak istiyor. Siz de oyle. O kadar aliskanligi bir anda birakmak kolay degil tabi ama bir taraftan da bu duruma gelene kadar epey de caba sarfetmissinizdir diyorum. Yani siz mucadele verirken eminim bu tek tarafli oldugu icin bu hale geldiniz. Tekrar bir araya gelseniz bu sefer mucadele edecek o olmali.

Eğer eşiniz gerçekten hayat arkadaşı olsaydı, adam gibi adam/ sağlam olsaydı şuan boşsamamış olurdunuz.

Hep kv.kp.görümce diye yazıp durmuşsunuz; ancak bu üçgenin yaşattıklarının tek sorumlusu var oda eşiniz.

Tartismalarinizi , sizi haksız çıkardığı anları düşünün.

" Kör ölür badem gözlü olur "

Hayat sizin hayatınız ancak evlenirseniz ki tekrar olur mu bilmem ( eşim inançlı biri diye yazdığınız için diyorum ) aynı şeylerin daha fazlasını yaşayabilme ihtimaliniz yüksek.

Eşyaları bile birlikte aldık " demişsiniz. O kadar iyiydi aranız madem ne diye ayrıldınız ? Demek ki kopmuş ki , ikinizin de eli titremeden atmışsınız imzaları.

İnanın inatlastigim için çok pişmanım ilişkiyi yıpratıyor ve bigun biyerden patlak veriyor lütfen vazgeçin geç olmadan

Madem gorusecektin, niye bosandin? Kendin söylüyorsun ,birgün konuşmasam ağlama krizlerine giriyorum ,diye ..girersin tabi ..kendine unutmak için şans ve zaman tanımamışsın ki ..bittiyse bitti daha ne gorusuyorsun? Yeni ortamlara takıl ,hobiler edin ,boş kalma ..

Ohoooo. Eskiden boşanacak kadar büyüttüğünüz meseleler şimdi sadece bu vardı başka da sorunumuz yoktuya geldi ise eşini kafala kimseye haber vermeden yeniden evlenin. YŞadığın şehre davet et özledim falan yap diye yine birleşirsiniz. Bir daha da keskin sirkenin küpüne zarar olduğunu unutma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…