- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi ocaliptus82
-
+1Uzaklaşınca yaşadığınız sorunları unutmuşsunuz. Uğraşmışsınız zaten düşünecek bir şey yok. Görüşmelerinizi kesin, yeni hayatınıza adapte olmaya çalışın. Bir yere alışmak zor olduğu için geçmişin alışkanlığına koşuyorsunuz bence.
Hic de bosanmis bir cift gibi degilsiniz.Her gün konuşmuyoruz ben yeni bir şehre gelip yeni düzen kurduğum için merak ediyor evle işle ilgili şeyler konuşuyoruz ben de onu merak ediyorum ne yiyip içtiğini falan soruyorum böle şeyler işte
Garip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktıkHic de bosanmis bir cift gibi degilsiniz.
Bu kadar birbirinizi dusunuyorsaniz neden bosandiniz?
Birak ne yerse yesin
Bu sekilde yeni hayatiniza baslayamazsiniz ikiniz de.
Değişik bir boşanma..Garip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktık
Çocuk oyuncağı derkenn??? nerden böle bir sonuca vardınız acaba sizin hayatınız dört dörtlük hiçbir sorun yok galiba???Evliliği çocuk oyuncaği yapmayip boşanmasaydiniz bi zahmet..
Evet haklısınız belki de Allah yardımcımız olsunSu an yeni bir yerdesin. Kimseyi tanimiyorsun. O yuzden eski yasadigin mutsuz gunlerini unutmus olabilirsin. Yeni hayatina adapte oldugunda, cevre edindiginde belki de eski mutsuz gunlerin o zaman aklina gelecek ve iyi ki bosanmisim diyeceksin. Bosluktasin. O yuzden su an verecegin karar yanlis olabilir.
Ben de bosandigimda baska bir sehire yerlestim. Ilk uc yil ben de eski guzel gunleri hatirliyordum sadece. Yasattiklarini insan hatirlamak istemiyordu ya da yalnizliktan herhalde hata mi yaptim diye kendi kendimi sorguladigim bile olmustu. Bosandiktan uc yil sonra o tekrar geldi. Ailemi ozledim diye. Oglumu gormeye geldiginde gorusmeye basladik. 4 ay surdu. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. O yuzden su an cok duygusal bakiyorsun herseye. Her ayrilik bir yas donemi yasatir. Bu normal.
Esin ucuncu kisilerin yuvanizi yikmasini engelleyebilirdi. Belli ki idare etmek hep sana dusmus. Tekrar denerseniz idare eden taraf yine sen olursan ikinci de daha cok idareci olabilirsin, unutma.
Namahremlik bir durumumuz yok şu an aynı evde yaşamıyoruz aynı yatakta yatmiyoruz birbirimizle fiziksel bir temasimiz da yok siz yanlış anlamisiniz olayıEger siz o adami ailesi icin terk ettiyseniz geri donmeyin. Cunku siz onu ozlediniz diye onun ne annesi degisir ne de bacisi. Ayrica onlara katalanacak tahammulunuz olsaydi zaten yaptiklarini gormezden gelebilirdiniz bu asamaya gelmezdi. Bence buraz once o alyansi cikarip bu gercegi kabul edin yoksa daha cok uzulursunuz. Vir de esim baskasiyla gorusse benimle konusmazdi inancli demisiniz. Peki farkinda misiniz siz artik birbirinize namahremsiniz. Inancinizda bunu da sorgulamalisiniz bence.
Zaman ne gösterir bilemiyorum ama gel dese kosucam sankiTekrar evlilik mi dusunuyorsunuz
İnanın inatlastigim için çok pişmanım ilişkiyi yıpratıyor ve bigun biyerden patlak veriyor lütfen vazgeçin geç olmadanOfff aynı benim koca valla o inat ben inat herkesin yanında birbirimize giriyoruz birimiz de demiyoruz çeneni tut yok anam susmak yok bizde kim olursa olsun yanımızda yani utanmada yok o ailem dedikçe bende diyom ben dedikçe oda diyo alıştım yani inatiz keçi inadı var olmuyor değişmez bu insanın huyu değişir mi yok bacım yok kusmeler evde konusmamalar günlerce falan fistan
Madem gorusecektin, niye bosandin? Kendin söylüyorsun ,birgün konuşmasam ağlama krizlerine giriyorum ,diye ..girersin tabi ..kendine unutmak için şans ve zaman tanımamışsın ki ..bittiyse bitti daha ne gorusuyorsun? Yeni ortamlara takıl ,hobiler edin ,boş kalma ..Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
Ohoooo. Eskiden boşanacak kadar büyüttüğünüz meseleler şimdi sadece bu vardı başka da sorunumuz yoktuya geldi ise eşini kafala kimseye haber vermeden yeniden evlenin. YŞadığın şehre davet et özledim falan yap diye yine birleşirsiniz. Bir daha da keskin sirkenin küpüne zarar olduğunu unutma derim.Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?