Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

Yeni ortam yeni hobi edinmeyi reddediyor beynim . Sadece ona kilitlenmiş durumdayım

Keske pes edeceginize onlara inat mutlu olmayi deneseydiniz onlardan uzakta yasamaya baslasaydiniz.bence bosandiniz diye dunyanin sonu degil sizin gibi bicok cift var bosanip tekrar barisan uzulme bu kadar o da seninle ayni durumdaysa neden olmasin yazik etmeyin kendinize sevginize baskalari icin ...

Evet gidişat onu gösteriyor zaten ama çok büyük deneyim ve ders oldu bana bu

Belliki ikinizde birbirinizi unutmamis ve hala seviyorsunuz ne guzel uzak biyerdeymisin oda gelsin yanina herkesten uzak olun kimseyle gorusmeyin bi sure gercekten iyi gelecek zaten hep bu diş etkenler baska insanlar yuzunden boyleyiz yuvana esine sahip cik

Hep siz kendinizi suçluyorsunuz bu konuda. Karşı tarafın hiçmi sucu yok.
Onlarda sussaydı eşinde sana kıymet deger verseydi. Az buçuk senin tarafında olsaydı.
Tekrar barıştınız varsayalım yine aynı şeyler olursa sineyemi çekiceksiniz?
Yazık degilmi ömrünüze
Bence eşinizde kendini düzeltmeli. Benim yüzümden oldu demeli azda olsa. Tek taraflı olmaz hiçbişey.
Eşinizin ailesi ne dedi bu durumda vazgeçirmedilermi sizi.
Onlarda bizim yüzümüzden oldu demedilermi..

Evet eşim de hatalı ve bunun farkında zaten onun adım atmasını ve birşeyler için çaba göstermesi ni bekliyorum ailesi değil arayı düzeltmek arayıp sormadilar bile

Evet eşim de hatalı ve bunun farkında zaten onun adım atmasını ve birşeyler için çaba göstermesi ni bekliyorum ailesi değil arayı düzeltmek arayıp sormadilar bile
Öyle olur zaten
Siz millet yüzünden yersiniz birbirinizi
Millet keyfinde aleminde yaşar
Madem oda hatasının farkında
Uzatmaya gerek yok
İlk adımı kimin attığınında önemi yok
Siz 5 senelik evliydiniz
Arayın gelsin barışın

Her gün konuşmuyoruz ben yeni bir şehre gelip yeni düzen kurduğum için merak ediyor evle işle ilgili şeyler konuşuyoruz ben de onu merak ediyorum ne yiyip içtiğini falan soruyorum böle şeyler işte
O da acı çekiyor gibi....belki yeniden birleşirsiniz. Ama genelde aynı hatalar yaşanır. Ders almışsa o ayrı tabi.

aynen bu yoruma katılıyorum uzaklıgın etkisi bu sonucta adam aynı adam ayrılmıssınız seni cokkkkkkkkkkkkkkkkk sevse o anda ne olursa olsun son mahkemede bile olsa ben karımı seviyorum yaa ne olursa olsun derdi kaynana kanyata görümce hangisini dinlediyse onun sucu dinlemeseydi

seni oyalıyo bence birini bulursa aramayıda keser daha cok üzülürsün

Merhaba cnm oncelikle gecmis olsun diyorum cok üzüldüm ortada cokbuyuk bi neden yok bunaragmn inat ugruna bosanma gerçekleşms.inan bicok kisinin evliligi super diil.herkes bi sekilde birilerini idare ediyo ve idare eden kesim genelde kadinlar.bi sure sonra esin de sana tam baglanck aile olma bilinci zamnla oturuyo.3.kisileri cok takmamak lazim.onlari gundem yapmamak yoksa iliski bitme boyutuna geliyo.bnde bosanmanin esiginden döndüm sacma nedenlerden. Ama sonra baktim ikimuzde birbrmizi seviyorz esimde geri adim atti coksukur evliligimizi kurtardik.simdi o da bana cokbagli .ailesinin onunde tutar beni.haa bu dediklerim hemn ve kolay olmadi mucadele ve sabirla.ve gerckten dilini tutmakla.darisi sana diyorum ins barsrsnz.

Garip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktık

La niye boşandınız o zaman
Keşke sevgili kocan ailesini boşasaydı seni boşayacağına.
Bence ilk olarak alyansı çıkartmakla yeni hayatına başla tekrar birleşirsen hem aynı sorunları hemde boşanıp barışmayla bir anda ek sorunları tekrar yaşayacaksın.
He derseki şayet eski eşin ne anam ne babam sen ol başka ihsan istemem e bi otur düşün o zaman iyice

Yine de tavsiyem cok kaptirma neticede bekarsiniz artik onun hayatina biri girebilir senin de oyle ki erkekler boyle seylere daha aciktir uzulursun. Siz o treni kacirmissiniz. Bosanmanizdaki ana neden de ortadan kalkmamis. Akisina birakin. Ama baglanmadan.

Allah sabir versn

ah kardesim ben 7 senedir neler cekiyorum bosansam benim bosanmam lazimdi keske baskalari icin bosanmasaydiniz esiniz yaninizda durcagina karsinizda durmus anlasilan cogu es boyle zaten aileleri oldumu tartida onlar agir gelir iyi dusunun tasinin derim ama hic kimse icinde degmez

Eşiniz sizi o kadar sevseydi boşanmazdı son anda da olsa dönerdi sizi de döndürürdü bu işten. Siz bence gönüllü olmadan ikna edilmeyi bekleyerek boşandınız. Şimdi, boşandıktan sonra hala adamın aklı başına gelse bir adım atsa diye bekliyorsunuz. Sonra üzülmezsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…