- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Fazla bi sorunu yok.Özel yaşamınız dışında eşinizin bi sorunu var mı gerçekten?..
Anlattıklarınıza göre eşiniz huy olarak kapalı, sakin, durgun bi insan ama bu suç değil.. Sonuçta herkesin bi kişiliği karakteri var.. Sizin sorun ettiğiniz şeyleri belki o fark etmiyo bile çünkü yapısı öyle yaşananlar ona anormal gelmiyo olabilir..
Olaylara kötü yönünden baktıkça daha da karmaşıklaşır işler karşılıklı olarak bazı makul kabullenmeler gerekir fikrimce..
Onun dışında cinsellik boşanmaya yetecek bi sebep mi onu da bilemiyorum..
Ben genel olarak (uç örnekler hariç) yuvaların dağılmaması taraftarıyım..Ama tabi hayat sizin neler çektiğinizi biz bilemeyiz..
Sevmiyorsun dedim defalarca seviyorum diyor. Ben duygularımı belli edemiyorum diyor. Seninle kavgalı olunca yapamıyorum diyor. Güya seviyorsin diyorum bende nasıl sevgiyse1 numara yeterince sorun değil mi?
Kız zaten kimsesiz, evli olduğu halde hala ailesiz.
Bunu forumda kolay kolay yazmam ama sizin yerinizde olsam boşanırım konu sahibesi ne çocuğu? Adam sizi sevmiyor, değer vermiyor, ilgi göstermiyor, neden evlisiniz?
Özel yaşamınız dışında eşinizin bi sorunu var mı gerçekten?..
Anlattıklarınıza göre eşiniz huy olarak kapalı, sakin, durgun bi insan ama bu suç değil.. Sonuçta herkesin bi kişiliği karakteri var.. Sizin sorun ettiğiniz şeyleri belki o fark etmiyo bile çünkü yapısı öyle yaşananlar ona anormal gelmiyo olabilir..
Olaylara kötü yönünden baktıkça daha da karmaşıklaşır işler karşılıklı olarak bazı makul kabullenmeler gerekir fikrimce..
Onun dışında cinsellik boşanmaya yetecek bi sebep mi onu da bilemiyorum..
Ben genel olarak (uç örnekler hariç) yuvaların dağılmaması taraftarıyım..Ama tabi hayat sizin neler çektiğinizi biz bilemeyiz..
Sonra gelip burda ağlamayasınKapan kapsin .
Ağlamam rahat ol senSonra gelip burda ağlamayasın
Biz çok gördük , ohoooooAğlamam rahat ol sen
Çok güzel çarpıtmışsınız tebrik ederimKatılıyorum. İnsanlar sevgisiz bomboş hayatlar sürsün ama aman yuvaları dağılmasın.
Çok güzel çarpıtmışsınız tebrik ederim
Burda eşini sevmediğini söyleyen bi kadın göremedim ben.. Eşinin huylarını sevmeyen daha doğrusu onu değiştirmek isteyen ve cinsellik isteyen bi kadın gördüm..
Cinsel istekler benim fikrime göre tek başına yeterli değil boşanmak için başkaları için fazlaca önemli olabilir..
Adam kadının huylarını değiştirmeye çalıştığı zaman "beni kısıtlıyo, beni olduğum gibi kabul etmiyo, benim şöyle olmamı istiyo ama ben buyum vıt vıt vıt" öten hanımlar var ya; bence bu adam açısından da söylenecek şeyler olmalı...
Ki dediğim gibi anlatılanlara yorumum bu eğer bilmediğimiz dertler varsa hayat onun hayatı paşa gönlü bilir..
Yazıda bir kez eşimi seviyorum gibi bir cümle gördünüz mü bu yazıda???
Tek cümle var: Ailem olsun diye evlendim.
Yazının geri kalanında da konu sahibesinin eşini sevdiğine dair bir şey göremedim ben.
İlgisiz, sevgisiz, aile sıcaklığı arayıp bulamayan bir kadın var burda fark ettiniz mi? Sizce bu adam bu kadına aradığı sıcaklığı verip düzelecek mi? Adam uyuşuk, ilgisiz, sevgisiz.
Pardon bu kadın bu adama çok aşık, yuvaları dağılmasın.
Onu seviyorum güya o da beni sevdiğini söylüyor ama
Hani derler ya senin için dünyayı yakarım der . Bir kibrit bile çakamaz.. aynen öyle.
Tek derdimiz zaten erkeklerin soğumaması evliliklerde,karısı kendinden soğumasın diye kaygı güden erkeğe gerek yok dimi kadın fedakar olsun yeterSenin beğenmeyip "hıh" dediğini , başkaları "hop" deyip kapıverir, diye bi laf vardır , git uyuyan kocana sıcacık sarıl, eşini kendinden soğutma ablacım
Buyrun..
Aranan ne? Problem bu..
Benim fikrim üzerinden tartışmak yersiz.. Kendi fikrinizi söylersiniz ama benim fikrimi eleştirmek haddinize değil ki; benim de sizin fikrinizi aynı şekilde..
Haksız mıyım diye soran bi kadına fikir vermek için toplandıysak fikrimiz ve tavsiyelerimiz onun iyiliği yönünde olmalı.. Siz boşanmanın onu mutlu edeceğini düşünüyo olabilirsiniz.. Ben de olaylara iyi yönünden bakmayı tavsiye ediyorum.. Aile özlemi çeken bi insan ailenin kadrini daha iyi bilir belki biraz zaman tanıyarak durumu düzeltebilirler.. Mutluluk için çözüm tek değildir belki.. Daha fazla fikirlerimi çarpıtıp saygısızlık etmezseniz sevinirim..
Bravo büyük zafer kazandınız.
Biraz insandan anlayan biri bu hatuna ve açtığı konulara bakarak şunu görebilir ki, bu hatun sevgisiz büyümüş. Kendisine sevgi vaadeden herkes için seviyorum dicektir zaten.
Tek cümlede seviyorum yazmak seviyorum anlamına mı gelir? Ayrılamam, yıkılırım, ayrılmak istemem ne yapmalıyım stili bir şey gördünüz mü? Yazılarda 1 mg duygu yok, his yok. Hatun boşanalım demiş, cidden seven biri zaten boşanmayı aklına getiresiye kadar çözüm yolları arar, bunu böyle dillendirmez.
Sağlıklı aile ortamında büyümüş insanlar kendine hiç ilgi göstermeyen poposunu dönüp yatan biri için ehhh seviyorum işte zaten yazmaz.
Pardon kraliyet ailesinden olduğunuzu unutmuşum, alıntı yapma saygısızlığını asla bir daha yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?