- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi ShellShock
eşim 28 ben 21
DAHA ÇOK toysun ama eşinin yaptıgı hareketlerde 28 yasındakinin yapacagı hareketler değil.... diğer konularınıda okudum hepsinde haklısın ama cay simit meselesinde erkek sonucta sende daha gencsiz başka erkeklere sakın güvenme ve şeytanın araya girip üçgen kurmasına fırsat oluşturma o gün senin yerinde olsam simidimi alıp bide meyve suyu aldımmı gecer hastanede bi köşede yerdim... olması gereken bu evli bi bayana bu yakısır ...eşin de bi agrasiflik hali var bide hep ben bilirim tutumu.karsına al konus"Aramızda 7 yas olması senin daha iyi biliyor olman anlamına gelmez de(ki esinin cümlelerinden bunu cıkardım)..Sakince konus net konus 10 kere söleme erkeğe sevmezler çünkü ...al karsına de ki bida ha bosanma lafını duymak istemiyorum iice laçkalaştı...biz ii değilmiyiz ben senin 1.5 sene önce sevdiğin herşeyin hemen evlenmek istediğin kişi değil miyim de?Eğer gerçekten bosanmak isitiyorsan benden ayrılınca daha mutlu hissetceksen direk davayı açıp belgeyi getirirsin de...ama ben istemiyorum diye de bastıra bastıra söyle... artık dırdır kavgayı uzak tutmaya calıs kadınlığını kullan....sana bide abla tavsiyesi kesinlikle ağlamana acıyacagını sanma acımazlar sakince net tavrını koy o sana gıcıklık yapıosa sende onu psikolojik olarak yıprat ki nabtının farkına varsın..psikolojik olarak yıprattını söleme tabi anlaştırmadan yap onu sevio gibi sevecen tavırlarla onun seni yıprattıgı gbi...