• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu birleşemez.
Kadın biriyle evlenip boşanmadığı sürece tekrar birleşemez. Size bilgi attım onu da mı okumadınız? Hala yanlış bilgiyi savunup duruyorsunuz. Öf.

Boşandıktan sonra niye nikah kiyilamasinki.din bilgim çok iyi degildir ama din mantigada uyar sonuçta.neden bı daha nikah olmasın.insanlar pişman olamaz mı.
Cidden safmısınız siz?? Bu ne büyük sacmalık Adam sizinle oynuyor ya kesin aldatıyor dur bu hayatında baska biri de vardır bu kadar niyeti bozduguna göre sizi bosayıp hemen onla evlenir siz de kafanızı artık duvarlara falan vurucaksınız Ama cok gec olucak! Dini nikahınızı yakıcaksınız! Sonra da adam size haram olucak baska biriyle evlenip birliktelik yasayıp ayrıldıktan sonra ilk esinizle tekrar bir araya gelebilirsin!! İSlam bosuna koymadı bu kuralları!! Kuran'ı Kerim de Ayetler var Talak süresinin mealinin hepsini okuyun lütfen bu kadar basit degil NİKAH!!!!! Birazda şu gözünüzü acın ARTIK!!!

Cidden safmısınız siz?? Bu ne büyük sacmalık Adam sizinle oynuyor ya kesin aldatıyor dur bu hayatında baska biri de vardır bu kadar niyeti bozduguna göre sizi bosayıp hemen onla evlenir siz de kafanızı artık duvarlara falan vurucaksınız Ama cok gec olucak! Dini nikahınızı yakıcaksınız! Sonra da adam size haram olucak baska biriyle evlenip birliktelik yasayıp ayrıldıktan sonra ilk esinizle tekrar bir araya gelebilirsin!! İSlam bosuna koymadı bu kuralları!! Kuran'ı Kerim de Ayetler var Talak süresinin mealinin hepsini okuyun lütfen bu kadar basit degil NİKAH!!!!! Birazda şu gözünüzü acın ARTIK!!!
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Ay ne çok cahil varmış burda ya

Yazık sizlerin yüzünden ateist bir nesil yetişiyor

Canım sen iyice bir araştır da gel
Araştırıp sana kaynak attım, görmedin mi?
Gerçi sana seninle anlaşmalı boşanmak isteyip sonra yeniden evleniriz diyen eşin bile mantıklı geliyor. Bizim seninle mantık ve bilgi kavramlarımız çookk farklı. Biraz oku, araştır merak etme okumak, öğrenmek beyin kanseri yapmıyor. Cahili çok uzaklarda, buralarda arama canım benim.

Araştırıp sana kaynak attım, görmedin mi?
Gerçi sana seninle anlaşmalı boşanmak isteyip sonra yeniden evleniriz diyen eşin bile mantıklı geliyor. Bizim seninle mantık ve bilgi kavramlarımız çookk farklı. Cahil araştırıp öğrenmeyen, çabalamayana denir. Cahili çok uzaklarda, buralarda arama canım benim. Biraz oku, araştır merak etme okumak, öğrenmek beyin kanseri yapmıyor.
Ha yani biz mahkemede bir kez boşanınca yeniden evlenmemiz için benim başkasıyla evlenmem gerekiyor öyle mi? Bırak şimdi adamı da soruma crvap ver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X