- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Abla sana yanlış bildiğin bilgiyi biz söylüyoruz farkında mısın?Yazık sizlerin yüzünden ateist bir nesil yetişiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla sana yanlış bildiğin bilgiyi biz söylüyoruz farkında mısın?Yazık sizlerin yüzünden ateist bir nesil yetişiyor
Ve aleyküm selam urfadan kardeşselam harvard lı arkadaşşş
Size mesaj olarak kaynağını attım. Dini yorum yapamam, yasak. Cevabım evet. Resmi olarak değil ama dini olarak geçerli bu söylediğim.Ha yani biz mahkemede bir kez boşanınca yeniden evlenmemiz için benim başkasıyla evlenmem gerekiyor öyle mi? Bırak şimdi adamı da soruma crvap ver
Bak bişey diyeceğim, yanlış anlama. Şu dillerin kaçta kaçını eşine çıkarabildin bugüne kadar. Bence hepsini çıkar. Hayat kaliten yükselir, az insan yerine konursun. Ciddiyim. Dalga geçmiyorum.Ay çok komiksin kız çok zekice bir espriydi güldürdün![]()
Kardeş siz yanlış biliyorsunuz 3.kez boşanmadan sonra haram olur karı koca birbirineAbla sana yanlış bildiğin bilgiyi biz söylüyoruz farkında mısın?
Senin kaynak diye attığın yazının kaç katını araştırıp okudumSize mesaj olarak kaynağını attım. Dini yorum yapamam, yasak. Cevabım evet.
Çok teşekkür ederim canım.evet bundan sonra çıkartıeımBak bişey diyeceğim, yanlış anlama. Şu dillerin kaçta kaçını eşine çıkarabildin bugüne kadar. Bence hepsini çıkar. Hayat kaliten yükselir, az insan yerine konursun. Ciddiyim. Dalga geçmiyorum.
Tazminatını nafakani mali mülkü al öyle bosan evlenirseniz de tekrar evlenirsiniz. Ayakta mi uyuyorsun bacım sen ! Kocanın hesap kitabi var belli. Anlasmali bosan al bütün hakkini ne b.k yerse de yesin .Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Size kaynak attım daha fazla bu konu üzerinden yorum yapamam, siz mantıklı kocanız dinleyip anlaşmalı boşanın.Kardeş siz yanlış biliyorsunuz 3.kez boşanmadan sonra haram olur karı koca birbirine
Aynen aynenAteist belki de sensindir de burda dalga geciyorsun Milletle?? Bu kadar uyarıyorlar seni kim bilir gizli Ateistsindir Kuran Ayetlerini dalgaya aldıgına göre!!!!!
Problem orda ztn burda herkese karsi yalnis da olsa görüşünü savunmaya calisiyor ama es kisisi ne dese mantikli. O yuzden o dil kiymetli kocaya cikmazBak bişey diyeceğim, yanlış anlama. Şu dillerin kaçta kaçını eşine çıkarabildin bugüne kadar. Bence hepsini çıkar. Hayat kaliten yükselir, az insan yerine konursun. Ciddiyim. Dalga geçmiyorum.
Eminim eminim. :)Senin kaynak diye attığın yazının kaç katını araştırıp okudum
Konu adamla benim boşanmamdan çıktı.siz dinde boşanma kavramını yanlış biliyorsunuzSize kaynak attım daha fazla bu konu üzerinden yorum yapamam, siz mantıklı kocanız dinleyip anlaşmalı boşanın.
Hah şöyle yola gelEminim eminim. :)
Haykırdımmmmmmm ahaahahahahahahhaha
Üf yanlış falan bilmiyoruz, farkındaysan bunu sadece ben söylemiyorum diğer üyelerde söylüyor. Birşey bildiğiniz yok konuşuyorsunuz.Konu adamla benim boşanmamdan çıktı.siz dinde boşanma kavramını yanlış biliyorsunuz
Ben senin yoluna gelmem arkadaşım, ben senin gibi saf değilim herkesin sözüne kanmıyorum.Hah şöyle yola gel
Kocam benimle evlenmiyor ne ya ahahahhaahakocam benimle evlenmiyooğğğrr" diye konu açacaksın.![]()
Ex kocam işte anlaKocam benimle evlenmiyor ne ya ahahahhaaha