• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha yani biz mahkemede bir kez boşanınca yeniden evlenmemiz için benim başkasıyla evlenmem gerekiyor öyle mi? Bırak şimdi adamı da soruma crvap ver
Size mesaj olarak kaynağını attım. Dini yorum yapamam, yasak. Cevabım evet. Resmi olarak değil ama dini olarak geçerli bu söylediğim.

Ay çok komiksin kız çok zekice bir espriydi güldürdün :anneadayı::anneadayı:
Bak bişey diyeceğim, yanlış anlama. Şu dillerin kaçta kaçını eşine çıkarabildin bugüne kadar. Bence hepsini çıkar. Hayat kaliten yükselir, az insan yerine konursun. Ciddiyim. Dalga geçmiyorum.

Bak bişey diyeceğim, yanlış anlama. Şu dillerin kaçta kaçını eşine çıkarabildin bugüne kadar. Bence hepsini çıkar. Hayat kaliten yükselir, az insan yerine konursun. Ciddiyim. Dalga geçmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım.evet bundan sonra çıkartıeım

Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Tazminatını nafakani mali mülkü al öyle bosan evlenirseniz de tekrar evlenirsiniz. Ayakta mi uyuyorsun bacım sen ! Kocanın hesap kitabi var belli. Anlasmali bosan al bütün hakkini ne b.k yerse de yesin .

Problem orda ztn burda herkese karsi yalnis da olsa görüşünü savunmaya calisiyor ama es kisisi ne dese mantikli. O yuzden o dil kiymetli kocaya cikmaz

Çok teşekkür ederim canım.evet bundan sonra çıkartıeım
images (3).webp

Konu adamla benim boşanmamdan çıktı.siz dinde boşanma kavramını yanlış biliyorsunuz
Üf yanlış falan bilmiyoruz, farkındaysan bunu sadece ben söylemiyorum diğer üyelerde söylüyor. Birşey bildiğiniz yok konuşuyorsunuz.

Hah şöyle yola gel
Ben senin yoluna gelmem arkadaşım, ben senin gibi saf değilim herkesin sözüne kanmıyorum.
Ooo bize gelince aslan, kocaya gelince kedi. Hadi koş anlaşmalı boşan sen, büyük ihtimalle sonra buraya gelip "kocam benimle evlenmiyoorrrğğ" diye konu açacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X