Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam de neyin var neyin yok yap üstüme su kadar nafaka hepsini belirt boşan . Hayır olmaz derse nede olsa tekrar evleniriz de . Aklını başına al adam seni beş kuruşsuz sokaga atıyor..
Dup
Yani niyeti bozuk mu diyorsunuz.neden böyle bir teklifle geliyor ki bana? Yapışkan bir insan da değilim.iyi niyetli değil evet.yazıklar olsun bir de bebek verdim ona.
Canım maddi olarak kendini garentiye al.şartlarını belirt hatta hakkından fazlasını iste inan hiç iyi niyetli degil kocan.

Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Hayatta çok şaşırtıcı kafalar var

Millet öz kardeşinden bile ne kazıklar yiyor, sırf eşiniz namazında niyazında biri diye gözünüz kapalı güvenmeniz çok büyük bir hata. Siz hiçbir hakkınızı talep etmeyin diye plan yapmış minik beyniyle. Lütfen böyle oyunlara gelmeyin
Adam namazında niyazında ama boşanan eşlerin dinen tekrar evlenmek istediklerinde nasıl ağır bir şart koştuğunu bilmiyor. Biliyor da işine gelmiyor. Konu sahibi çok dindarsanız boşandığınız adamla tekrar evlenmeniz için sizin başka bir erkekle evlilik yapıp ayrılmanız lazım. Hem de gerçek bir evlilik olmalı. Hani çok dindar ya eşiniz, hadi yiyorsa buna da uysun

Adam namazında niyazında ama boşanan eşlerin dinen tekrar evlenmek istediklerinde nasıl ağır bir şart koştuğunu bilmiyor. Biliyor da işine gelmiyor. Konu sahibi çok dindarsanız boşandığınız adamla tekrar evlenmeniz için sizin başka bir erkekle evlilik yapıp ayrılmanız lazım. Hem de gerçek bir evlilik olmalı. Hani çok dindar ya eşiniz, hadi yiyorsa buna da uysun
Bu şekilde olduğunu unutmuştum hakikaten olması gereken bu. Konu sahibi maalesef çok saf ve fazla iyi niyetli düşünüyor. Umarım gözünü açar

N
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Nasıl mantıklı geliyor ki bu? Boşandıktan sonra bir daha zor bulursunuz onu..

Kabul et. Tekrar dönmek isterse '' Sen şimdi beni boşadın ya, hülle lazım tekrar evlenebilmemiz için. '' de. Sonra geç karşısına :KK57: beyyyyle kalışını seyret.

Kabul et. Tekrar dönmek isterse '' Sen şimdi beni boşadın ya, hülle lazım tekrar evlenebilmemiz için. '' de. Sonra geç karşısına :KK57: beyyyyle kalışını seyret.
Tekrar dönmeyeceğine eminim ama ispat edemem.
Büyük ihtimalle adam birini buldu konu sahibi problem çıkarmasın diye böyle bir fikir ortaya atıyor. Amaç hem kadını boşamak hem haklarından mahrum bırakmak.

Tekrar dönmeyeceğine eminim ama ispat edemem.
Büyük ihtimalle adam birini buldu konu sahibi problem çıkarmasın diye böyle bir fikir ortaya atıyor. Amaç hem kadını boşamak hem haklarından mahrum bırakmak.
Olabilir. Yanındaki adamı en iyi o bilir. E tabi, doğurttu çocuğunu, kendini topluma kanıtladı alfa irkek (!). Şimdi kimseye karşı sorumluluk duymadan sürtecek. Ama çok iyi biliyoruz ki bu ağamlar doyunca kürkçü dükkanına geri geliyorlar.

Sizinle yeniden evlenmeyecek, sadece sizi boşanmaya ikna etmek için mantığınıza yatacağını düşündüğü bir açıklama yapmış, ki sizde ikna olmuşsunuz zaten.
Evlenmeyecek eminim çünkü aynı gerekçeyle hatta aynen şöyle diyerek "Seninle son kavgamızda vallahi de billahi de bu adamdan boşanacağım diye yemin ettim, yeminimi yerine getirmezsem çoluk çocuğumuz ve bizim başımıza bir şey gelmesinden korkuyorum, boşanalım sonra hemen evleniriz"
Adam karısına güvenip boşandı, kadın iddet süresi bitince başkasıyla evlendi.

Bana böyle teklifle gelene ben o b.ku bi kere yerim derim herhalde 🤷‍♀️

bazı yorumlarına kopuyorum.
seni bunları danışanına söylerken hayal ediyorum, sana bu meseleyi anlatıyor ve sen diyosun,
ben o b.ku bi kere yerim de, aynen böyle söyle.
ahahaahaha

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
En başta seviyorum diye yalan söylemiş ya sana? Hani daha nikahı basıp köprüyü geçmeden.

Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Sizin eşiniz dini var diye vicdana ihtiyaç duymayanlardan. Benim tanıdığım bir adam var, umreye gitmiş, 5 vakit namazı geçirmez, harama bakmaz ama işçisinin 100 TL sinde gözü var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X