Boşanamıyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi metal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

metal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
939
901
103
Daha önceki konularımı biliyorsunuz babamın evine geleli 2 ayı geçti dava açmak için avukatla görüştüm eşim güya babamın evine geldiğimin ertesi haftası mahkemeye veriyordu veremedi bir türlü.Avukatla görüşmeye gittim hamile olduğum için hakimin boşanmamızı uzatacağını bunun sonuçlanmasınıda en az 3 yıl süreceğini fakat anlaşmalı boşanırsak tek celsede biteceğini söyledi.Malesefki biz bir yılı doldurmadık mecburen bir yılın dolmasını bekliyicem.Hamileyken kısa sürede boşanan yokmu aramızda ben bu adamı çekmek zorundamıyım

Ya onu yaptin o mu kaldi :) gunubirlik falan git gel aksamina yap.. Anlasmali niye olmuyor istemiyor mu beyfendi
bir yılı doldurmadık o yüzden mecbur bekliyorum canım sıkıldı bunu öğrendiğimde en kısa sürede bitmesini istiyorum çünkü başlarda güya ilk haftada veriyordu mahkemeyede sonradan vazgeçti dön dön diyip duruyo

Bir yıl dolmazsa da anlaşmalı boşanırsın hem de 1-2 haftaya

Ama çekişmeli 2-3 yıl sürer bunun hamile olmanla alakası yok zaten ilk duruşma olmadan doğum olur

Bir yıl dolmazsa da anlaşmalı boşanırsın hem de 1-2 haftaya

Ama çekişmeli 2-3 yıl sürer bunun hamile olmanla alakası yok zaten ilk duruşma olmadan doğum olur
anlaşmalı olması için en az bir yılı doldurmak şart dedi dün avukat bana

Kaç ayınız kaldı 1 yılı doldurmak için. Bu arada sahte darp önerisi sanırım şaka. Konularınızı bilmiyorum ama iftira atarak biryere varılmaz. Çocuğunuz babasını şiddete meyilli bilmesin
3 ay kaldı tabiki o işin şakasıydı da babası kesinlikle bebeğimi görmek tanımak istemiyor

3 ay kaldı tabiki o işin şakasıydı da babası kesinlikle bebeğimi görmek tanımak istemiyor
Anladım. 3 ay uzun bir süre değil. Düşünmemeye çalışın. Hayatınıza hiç girmediğini farzedin. Zor ama denenebilir.

boşanamıyorsunuz ama boşanamayacağınız anlamına gelmiyor
zamana bırakın dua edin sabırlı olun hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz yine de davanizi açın çekişmeli nolacak dava devam ederken 1 yili dolacak için dolduğu tarihten hemen sonra anlAsmalı boşanmali protokolü dosyaya sunup davayı anlaşmalı ya çevirebilirsiniz ondan sonra hemen sonuçlanır davaniz karardan sonra ikiniz de temyizde feragat edersiniz böylece karar kesinleşmiş olur Yani öyle avukatın dediği gibi 3-5 yıl sürmez

Not:stajyer avukatım

Hem dön diyor hemde çocuğunuzun yüzünü görmek istemiyor çok tezat değilmi?

Oldukça tezat o zaman evli kalınacak bir adam bile değilmiş inşallah en kisa zamanda bosanirsiniz. Sizi aldattığını ispatlayın daha kolay bosanirsiniz.

Oldukça tezat o zaman evli kalınacak bir adam bile değilmiş inşallah en kisa zamanda bosanirsiniz. Sizi aldattığını ispatlayan daha kolay bosanirsiniz.
Amin inş en kısa zamanda ayrılırım

Baska bir kadin oldugunu ispatlayabilirseniz tazminatta alirsiniz. Crkismeli bosanin aceleniz yok ki. Siz bebeginizi buyuturken avukat davaniza bakar. Haklarinizdan da vazgecmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…