Farklı illerdeyiz ki nasıl ispat edeyim :)Suratini morart git darp raporu al :)
Farklı illerdeyiz ki nasıl ispat edeyim :)
bir yılı doldurmadık o yüzden mecbur bekliyorum canım sıkıldı bunu öğrendiğimde en kısa sürede bitmesini istiyorum çünkü başlarda güya ilk haftada veriyordu mahkemeyede sonradan vazgeçti dön dön diyip duruyoYa onu yaptin o mu kaldi :) gunubirlik falan git gel aksamina yap.. Anlasmali niye olmuyor istemiyor mu beyfendi
anlaşmalı olması için en az bir yılı doldurmak şart dedi dün avukat banaBir yıl dolmazsa da anlaşmalı boşanırsın hem de 1-2 haftaya
Ama çekişmeli 2-3 yıl sürer bunun hamile olmanla alakası yok zaten ilk duruşma olmadan doğum olur
3 ay kaldı tabiki o işin şakasıydı da babası kesinlikle bebeğimi görmek tanımak istemiyorKaç ayınız kaldı 1 yılı doldurmak için. Bu arada sahte darp önerisi sanırım şaka. Konularınızı bilmiyorum ama iftira atarak biryere varılmaz. Çocuğunuz babasını şiddete meyilli bilmesin
Anladım. 3 ay uzun bir süre değil. Düşünmemeye çalışın. Hayatınıza hiç girmediğini farzedin. Zor ama denenebilir.3 ay kaldı tabiki o işin şakasıydı da babası kesinlikle bebeğimi görmek tanımak istemiyor
Denemekten başka çözüm yok malesefkiAnladım. 3 ay uzun bir süre değil. Düşünmemeye çalışın. Hayatınıza hiç girmediğini farzedin. Zor ama denenebilir.
anlaşmalı olması için en az bir yılı doldurmak şart dedi dün avukat bana
Evet eninde sonunda boşanıcam bu kararın dönüşü yokboşanamıyorsunuz ama boşanamayacağınız anlamına gelmiyor
zamana bırakın dua edin sabırlı olun hakkınızda hayırlısı olsun.
Hem dön diyor hemde başka kadınlarla görüşüyor böyle bir tezatta var.Hem dön diyor hemde çocuğunuzun yüzünü görmek istemiyorum çok tezat değilmi?
Amin inş en kısa zamanda ayrılırımOldukça tezat o zaman evli kalınacak bir adam bile değilmiş inşallah en kisa zamanda bosanirsiniz. Sizi aldattığını ispatlayan daha kolay bosanirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?