Boşanamıyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi metal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baska bir kadin oldugunu ispatlayabilirseniz tazminatta alirsiniz. Crkismeli bosanin aceleniz yok ki. Siz bebeginizi buyuturken avukat davaniza bakar. Haklarinizdan da vazgecmeyin.
Hatta bir kadın değil bir kaç kadın olduğunu ispat edebilirim

Suratini morart git darp raporu al :)
Bu tavsiye şaka değil miiftira atmak olur mu hiç???

zaten konu sahibinin boşanmak için yeterli geçerli sebepleri var

ispatlayabilir internetten aldatıldığını

Bu tavsiye şaka değil miiftira atmak olur mu hiç???

zaten konu sahibinin boşanmak için yeterli geçerli sebepleri var

ispatlayabilir internetten aldatıldığını
Elimde kesin kati deliller varken iftiraya hiç gerek yok zaten kendisi saçma sapan iftiralarla yeterince küçülücek duruşmada bunu biliyorum

Çok üzüldüm o bebek dogdugun da darmadagin bi anne baba ile tanisacak allah yardimcin olsun zamana birak yada kendisi ile yüz yüze görüş anlaşmaya varin.

Çok üzüldüm o bebek dogdugun da darmadagin bi anne baba ile tanisacak allah yardimcin olsun zamana birak yada kendisi ile yüz yüze görüş anlaşmaya varin.
bir yıl dolduğunda kesinlikle karşı çıkmaz bunu biliyorum bir an evvel boşanmak istiyicektir belli anne babası bir evde olmayacak ama en azından mutlu ve huzurlu büyüyecek bundan eminim çünkü ikimiz aynı evde olsak psikolojisi bozulurdu bebeğim babasının yanında büyümeyecek belki ama dedesinden adam gibi adam olmayı öğrenebilir

Acele etmeyin. Biran once bitsin diye haklarinizdan vazgecmeyin. Davayi cekismeli acin. Avukata delillerinizi verin. Sizi aldattigi sahsa da tazminat acma hakkiniz var. Birakin avukat ugrassin. Isterse 10 sene sursun. Esiniz de anlasin bosanmanin o kadar kolay olmadigini. Takilar, ortak alinan mallar, eger varsa, nafaka, tazminat... tum haklarinizi alin. Cocugunuz icin....

Aslinda bazen boyle olmasi daha guzel sen cok güçlü olman lazim minik meleğinin sana cok ihtiyaci olacak ...

Anlasmalibosanmak, hele ki biran once bosanmak, onun ekmegine yag surmek demek. Birakin esiniz dusunsun bu sorunu. O uzulsun dava uzadi diye. Onun acelesi vardir bosanmak icin, sizin aceleniz yoksa kac yil surerse sursun bosverin.

Enteresan yorumlar olmuş . Galiba herkeste Demir gibi psikoloji var..

Düpedüz aldatılıyorsunuz ve güçlü bir karar almışsınız. Boşanıyorsunuz. Ihtiyacınız yoksa üç beş Kuruş için davayı yıllarca sürdürme yoluna gitmeyin. Bir an önce eskiyi eskide bırakıp oğlunuzla mutlu Mesut olmaya bakın. Umarım Karşınıza gönlünüze göre birisi çıkar

Bir yil dolmadan gercekten hamile kalinmamali.
Ee aldatmalari kanitlayabiliyorsan bosanirsin rahatca diye dusunuyorum. Sonucta mahkeme ilk sene evlilige alisamamislardir duzelir evlilik yikilmasin diye bosanmamalarini istiyor. Ancak sizde oyle bi'durum yok aldatma var ortada.

Etrafımda benzer durumları yaşayan yakınlarım var. Hak ettiğini bulmalı diyorum. Hem o hem de yanındaki şahıslar. Ben olsam hepsini verirdim mahkemeye, benim oğlumun yüzünü görmek istemeyip, elin karıları ile ilgilenecek. Her şeyi hak etmiş onlar... Bir anne olarak konuşuyorum. Elimden geleni ardıma koymam. Hepsini cümle aleme rezil ederim....

acele davranıpta haklarınızdan vazgecmeyın....ayrıca 3 yılda surmez....çok uzun bır sure bu..ayrıca nıye esınız acıyor davayı beklemeyın sız acın

Çok şükür ihtiyacım yok bir an önce hayatımdan çıksın istiyorum

Hiç pişman değilim bebeğim iyiki olmuş :) inş bakalım bir an önce bitsin bizde oğlumla düzenimizi kuralım

Hak ettiğini bulucak.

Hiç pişman değilim bebeğim iyiki olmuş :) inş bakalım bir an önce bitsin bizde oğlumla düzenimizi kuralım

Yani siz tabii ki pisman degilsinizdir ama cocugunuz buyudugunde ayni fikirde olmayabilir. Yanlis anlamayin lutfen ben de bekarim ama cidden bu tur konularda ilk yil evliliginizi tartin cocuk dusunmeyin laflarinin sebebini daha iyi anliyorum.

Yani siz tabii ki pisman degilsinizdir ama cocugunuz buyudugunde ayni fikirde olmayabilir. Yanlis anlamayin lutfen ben de bekarim ama cidden bu tur konularda ilk yil evliliginizi tartin cocuk dusunmeyin laflarinin sebebini daha iyi anliyorum.
Bazen elinizde olmadan tatlı süprizlerle karşılaşabiliyorsunuz hayır yanlış anlamadım .Bebek konusuna geldiğimizde bir şeyin eksikliğini hissettirmediğinizde farklı bir düşüncede olacağınız düşünmüyorum.Çünkü benim babamda babasını çok çok küçükken kaybetmiş ve hatırlamıyor nasıl bir duygu olduğunu bildiği için oğluna oğlum gibi bakıcam hiç bir korkun olmasın dedi hiç bir şeyin eksikliğini hisettirmeyeceğinden eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…