Boşanamıyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi metal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
davayı birisi açar, diğeri de kabul eder. ortada boşanmayı engelleyecek bir uyuşmazlık yoksa, iki taraf da boşanmayı istiyorsa 1 yılı beklemek şart değil. sizin avukat çok fazla boşanma davasına girmiyor herhalde.
yasal olarak anlaşmalı boşanma için 1 yılı doldurmak şart ama, siz anlaşmalı olarak açmayacaksınız davayı. adı çekişmeli olacak ancak çekişmeli herhangi bir husus olmadığından hakim boşanmaya karar verecek. ancak yine de hakimin hamilelikten dolayı sizi danışmana yönlendirme ve dolayısıyla davayı erteleme takdir yetkisi var. sizin davayı açtıktan sonra hakimle bir görüşmeniz lazım. siz veya avukatınız..

3 ay kaldı tabiki o işin şakasıydı da babası kesinlikle bebeğimi görmek tanımak istemiyor
bu msjınıza istinaden baban kabul ederse çocuğuna babanın soyismini verebilirsin. bunu biliyorsun değil mi?

artı bir yıl dolmadan da anlaşmalı boşanılabiliyor. gerekirse dava çekişmeli açılıp anlaşmalı falan kapatılabiliyor?

Neden çocuğunu red ediyor, tanımak istemiyor anlamadım? Psikilojik rahatsız falan bir şey mi eşin?

Bebeğini tanımak istemiyorsa sana neden dön dön diyormuş peki?

Allah yardımcın olsun.
Amin cümlemizin yardımcısı olsun hem istemiyor hemde bebeğimi benden ayırmayın dön diyor bir diyor vicdanım çok rahat çocuğumu ayırdın benden bir diyor çocuğum için vicdanım rahat değil bir diyor kesinlikle nafaka isteme bir diyor maddi yardımda bulunucam daha niceleri

Neden çocuğunu red ediyor, tanımak istemiyor anlamadım? Psikilojik rahatsız falan bir şey mi eşin?
Bizi evden kovdu bende babamın evine geldim o yüzden görmek istemiyor dediğine göre ben zorla ayırmışım bebeğimi babasından kendi kovduğunu kabul etmiyor hastalık dercesinde kıskanç ve aklından her geçeni sanki yapmışım gibi tartışırdık

bugün tekrar görüşücem

bu msjınıza istinaden baban kabul ederse çocuğuna babanın soyismini verebilirsin. bunu biliyorsun değil mi?
Evet biliyorum fakat babası ne kadarda kabul etmese çocuğum yasal olarak bütün haklarını alsın istiyorum

daha bir yılı bile doldurmamışınız ne olduki bu kadar bi yıl içindede bu hale geldiniz allah yardımcın olsun kardeşim

Allah yardım etsin sana . Ama çocuğun eşin sana ne yaparsa yapsın o adam onun babası ve çocuğun ileride babasını görmek tanımak isteyecektir . Her ne kadar babası onu tanımak istemese de .

Allah yardım etsin sana . Ama çocuğun eşin sana ne yaparsa yapsın o adam onun babası ve çocuğun ileride babasını görmek tanımak isteyecektir . Her ne kadar babası onu tanımak istemese de .
Amin rabbim yardımcımız olsun ben engellemem o konuda isterse babasının yanına elbette götürürüm görmek istemezse eğer pedegoglarla konuşarak yürütmeyi düşünüyorum bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…