- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
bu msjınıza istinaden baban kabul ederse çocuğuna babanın soyismini verebilirsin. bunu biliyorsun değil mi?3 ay kaldı tabiki o işin şakasıydı da babası kesinlikle bebeğimi görmek tanımak istemiyor
Allahım kadınların şerrinden ve iftiralarından tüm iyi insanları koru. amin.Suratini morart git darp raporu al :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapicagimi-bilemiyorum.849993/ ve daha neler nelerneden ayrılıyorsunuz
Amin cümlemizin yardımcısı olsun hem istemiyor hemde bebeğimi benden ayırmayın dön diyor bir diyor vicdanım çok rahat çocuğumu ayırdın benden bir diyor çocuğum için vicdanım rahat değil bir diyor kesinlikle nafaka isteme bir diyor maddi yardımda bulunucam daha niceleriBebeğini tanımak istemiyorsa sana neden dön dön diyormuş peki?
Allah yardımcın olsun.
Malesef düzelme gibi bir umudumuz yok yaptıkları yenilir yutulur şeyler değilduzelme umudu yok mu?
İftira kısmını eşim mahkemede bana atıcak bizleride korusun :)Allahım kadınların şerrinden ve iftiralarından tüm iyi insanları koru. amin.
Bizi evden kovdu bende babamın evine geldim o yüzden görmek istemiyor dediğine göre ben zorla ayırmışım bebeğimi babasından kendi kovduğunu kabul etmiyor hastalık dercesinde kıskanç ve aklından her geçeni sanki yapmışım gibi tartışırdıkNeden çocuğunu red ediyor, tanımak istemiyor anlamadım? Psikilojik rahatsız falan bir şey mi eşin?
bugün tekrar görüşücemdavayı birisi açar, diğeri de kabul eder. ortada boşanmayı engelleyecek bir uyuşmazlık yoksa, iki taraf da boşanmayı istiyorsa 1 yılı beklemek şart değil. sizin avukat çok fazla boşanma davasına girmiyor herhalde.
yasal olarak anlaşmalı boşanma için 1 yılı doldurmak şart ama, siz anlaşmalı olarak açmayacaksınız davayı. adı çekişmeli olacak ancak çekişmeli herhangi bir husus olmadığından hakim boşanmaya karar verecek. ancak yine de hakimin hamilelikten dolayı sizi danışmana yönlendirme ve dolayısıyla davayı erteleme takdir yetkisi var. sizin davayı açtıktan sonra hakimle bir görüşmeniz lazım. siz veya avukatınız..
Evet biliyorum fakat babası ne kadarda kabul etmese çocuğum yasal olarak bütün haklarını alsın istiyorumbu msjınıza istinaden baban kabul ederse çocuğuna babanın soyismini verebilirsin. bunu biliyorsun değil mi?
daha bir yılı bile doldurmamışınız ne olduki bu kadar bi yıl içindede bu hale geldiniz allah yardımcın olsun kardeşimDaha önceki konularımı biliyorsunuz babamın evine geleli 2 ayı geçti dava açmak için avukatla görüştüm eşim güya babamın evine geldiğimin ertesi haftası mahkemeye veriyordu veremedi bir türlü.Avukatla görüşmeye gittim hamile olduğum için hakimin boşanmamızı uzatacağını bunun sonuçlanmasınıda en az 3 yıl süreceğini fakat anlaşmalı boşanırsak tek celsede biteceğini söyledi.Malesefki biz bir yılı doldurmadık mecburen bir yılın dolmasını bekliyicem.Hamileyken kısa sürede boşanan yokmu aramızda ben bu adamı çekmek zorundamıyım
daha bir yılı bile doldurmamışınız ne olduki bu kadar bi yıl içindede bu hale geldiniz allah yardımcın olsun kardeşim
Rabbim en hayirli olani nasip etsin, icinize sindirsin.. zor bu surec.. inşaAllah kolayca gecer..Malesef düzelme gibi bir umudumuz yok yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil
Amin inşRabbim en hayirli olani nasip etsin, icinize sindirsin.. zor bu surec.. inşaAllah kolayca gecer..
Amin rabbim yardımcımız olsun ben engellemem o konuda isterse babasının yanına elbette götürürüm görmek istemezse eğer pedegoglarla konuşarak yürütmeyi düşünüyorum bu süreciAllah yardım etsin sana . Ama çocuğun eşin sana ne yaparsa yapsın o adam onun babası ve çocuğun ileride babasını görmek tanımak isteyecektir . Her ne kadar babası onu tanımak istemese de .
size demedim ki onu, size eski eşinize iftira atın diye akıl verene dedim onu.İftira kısmını eşim mahkemede bana atıcak bizleride korusun :)
Sizin ve bebeğinizin adına çok üzüldüm. Umarım eşiniz yaptığı aptallıkların farkına varır da düzelir.Amin rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapicagimi-bilemiyorum.849993/ en kısa hali bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?