Bazen elinizde olmadan tatlı süprizlerle karşılaşabiliyorsunuz hayır yanlış anlamadım .Bebek konusuna geldiğimizde bir şeyin eksikliğini hissettirmediğinizde farklı bir düşüncede olacağınız düşünmüyorum.Çünkü benim babamda babasını çok çok küçükken kaybetmiş ve hatırlamıyor nasıl bir duygu olduğunu bildiği için oğluna oğlum gibi bakıcam hiç bir korkun olmasın dedi hiç bir şeyin eksikliğini hisettirmeyeceğinden eminim.
boyle dusunmeniz ve ailenize bu guveni beslemeniz cok guzel. yasadiginz olay cok uzucu ama yinede sansli sayilirsiniz ki aileniz arkanizda.bir yıl dolduğunda kesinlikle karşı çıkmaz bunu biliyorum bir an evvel boşanmak istiyicektir belli anne babası bir evde olmayacak ama en azından mutlu ve huzurlu büyüyecek bundan eminim çünkü ikimiz aynı evde olsak psikolojisi bozulurdu bebeğim babasının yanında büyümeyecek belki ama dedesinden adam gibi adam olmayı öğrenebilir
En büyü şansım diyebilirim Amin hepimiz için hayırlısı olsun :)Ne mutlu ozaman babaniz neguzel destekcinizmis. Umarim bundan sonrasi sizin ve bebeginiz icin gonlunuze gore hayirlisi olur:)
Evet en büyük şansım ailemin arkamda olması benim durumumda olupta aileside kadının yeri kocasının yanıdır diyen pek çok aile var.Çok şükür benim ailem bu konuda asla taviz vermediler.boyle dusunmeniz ve ailenize bu guveni beslemeniz cok guzel. yasadiginz olay cok uzucu ama yinede sansli sayilirsiniz ki aileniz arkanizda.
insallah cocugnuzu guzelce buyutursunuz. gecmisinizi bilmiyorum ama cocugunuza babasini kotulemeyin. kendi iliskinizle karistrmamaya calisin.Evet en büyük şansım ailemin arkamda olması benim durumumda olupta aileside kadının yeri kocasının yanıdır diyen pek çok aile var.Çok şükür benim ailem bu konuda asla taviz vermediler.
İnş en büyük temennim bu benimde biz ne yaşarsak yaşayalım sonuçta babası asla kötüleyemem benim oğlumun hiç bir suçu günahı yokken babası bunları ona yaşattı ama ben kıyamam meleğimeinsallah cocugnuzu guzelce buyutursunuz. gecmisinizi bilmiyorum ama cocugunuza babasini kotulemeyin. kendi iliskinizle karistrmamaya calisin.
Şuanda birbirleriyle aldatıyo ne bir ylı hepsini iki ayda buldu Amin cümlemizeKısa süreli ilişkileri mi olmuş yoksa devamlı görüştüğü kadınlar mı? Diğerlerini de mi birbiriyle aldatıyor?
Normalde bi adam bi kadınla sevgili olmayı zor becerebiliyor bu adam 1 yıl içinde o kadar kadını nasıl bulabilmiş?
İlginç biriymiş gerçekten. Bir an önce boşanmaya bakın. Keşke bebek olmasaymış, sizin açınızdan tatlı sürpriz ama bebek açısından dedesi ne kadar iyi de olsa güzel bir hayat olmayacak. Sadece daha kötüsünden iyi bir hayatı olacak. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize de size de babanıza da.
Çokta iftira sayılmaz canım ilk ayrılma konusunda yazıyor zaten adamın neler yaptığı saçından tutup yatağa fırlatma, boğazını sıkma ne ararsan varBu tavsiye şaka değil miiftira atmak olur mu hiç???
zaten konu sahibinin boşanmak için yeterli geçerli sebepleri var
ispatlayabilir internetten aldatıldığını
İnş en büyük temennim bu benimde biz ne yaşarsak yaşayalım sonuçta babası asla kötüleyemem benim oğlumun hiç bir suçu günahı yokken babası bunları ona yaşattı ama ben kıyamam meleğime
zaten dunyanin en iyi babasida olsa bi anne kdr dusunemez evladiniİnş en büyük temennim bu benimde biz ne yaşarsak yaşayalım sonuçta babası asla kötüleyemem benim oğlumun hiç bir suçu günahı yokken babası bunları ona yaşattı ama ben kıyamam meleğime
kesinlikle düşünemez anca gezsin tozsun başkalarıyla konuşsunzaten dunyanin en iyi babasida olsa bi anne kdr dusunemez evladini
Doğumda sonrada yazarım kesinlikle ve kesinlikle gelmiyicek hiç umrunda değil çünkü bu evden gitmesini biliyorsan güvendiği bir şeyler olmalı yarın öbürgün o çocuğu asla karşıma çıkartma.Ben evlenicem çocukta yapıcam diyen adam sence merak edipte gelirmiBoşanmadan ziyade dogumunuza az kalmış. Ve babası olarak o da bulunacaktir doğum yaptığınızda. Çocuğunu görmek isteyecektir. Cocugunuz için orta yolu bulmalisiniz. Boşanma konusu için de yani.. Anlaşma saglamaya çalışın. Allah yardimciniz olsun.
Hepsi varda raporu yokki raporu olsaÇokta iftira sayılmaz canım ilk ayrılma konusunda yazıyor zaten adamın neler yaptığı saçından tutup yatağa fırlatma, boğazını sıkma ne ararsan var
3 ay kaldı tabiki o işin şakasıydı da babası kesinlikle bebeğimi görmek tanımak istemiyor
duzelme umudu yok mu?bir yılı doldurmadık o yüzden mecbur bekliyorum canım sıkıldı bunu öğrendiğimde en kısa sürede bitmesini istiyorum çünkü başlarda güya ilk haftada veriyordu mahkemeyede sonradan vazgeçti dön dön diyip duruyo
İftira atılır mı diyen arkadaşa istinaden yazdım zaten.Keşke o zaman alsaydınız hamile bir kadına şiddet uygulayan adamla 1 sene doldurmanızı beklemezdi belki hakimHepsi varda raporu yokki raporu olsa
Çocuk için bile olsa böyle bir adamla tekrar denemeyi düşünürseniz daha çok azıtır. Dön diyen adam düzeldiğine dair hareketlerde bulunur bu ne sanıyorsa kendiniDoğumda sonrada yazarım kesinlikle ve kesinlikle gelmiyicek hiç umrunda değil çünkü bu evden gitmesini biliyorsan güvendiği bir şeyler olmalı yarın öbürgün o çocuğu asla karşıma çıkartma.Ben evlenicem çocukta yapıcam diyen adam sence merak edipte gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?