Boşanamıyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi metal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne mutlu ozaman babaniz neguzel destekcinizmis. Umarim bundan sonrasi sizin ve bebeginiz icin gonlunuze gore hayirlisi olur:)

boyle dusunmeniz ve ailenize bu guveni beslemeniz cok guzel. yasadiginz olay cok uzucu ama yinede sansli sayilirsiniz ki aileniz arkanizda.

boyle dusunmeniz ve ailenize bu guveni beslemeniz cok guzel. yasadiginz olay cok uzucu ama yinede sansli sayilirsiniz ki aileniz arkanizda.
Evet en büyük şansım ailemin arkamda olması benim durumumda olupta aileside kadının yeri kocasının yanıdır diyen pek çok aile var.Çok şükür benim ailem bu konuda asla taviz vermediler.

Evet en büyük şansım ailemin arkamda olması benim durumumda olupta aileside kadının yeri kocasının yanıdır diyen pek çok aile var.Çok şükür benim ailem bu konuda asla taviz vermediler.
insallah cocugnuzu guzelce buyutursunuz. gecmisinizi bilmiyorum ama cocugunuza babasini kotulemeyin. kendi iliskinizle karistrmamaya calisin.

insallah cocugnuzu guzelce buyutursunuz. gecmisinizi bilmiyorum ama cocugunuza babasini kotulemeyin. kendi iliskinizle karistrmamaya calisin.
İnş en büyük temennim bu benimde biz ne yaşarsak yaşayalım sonuçta babası asla kötüleyemem benim oğlumun hiç bir suçu günahı yokken babası bunları ona yaşattı ama ben kıyamam meleğime

Kısa süreli ilişkileri mi olmuş yoksa devamlı görüştüğü kadınlar mı? Diğerlerini de mi birbiriyle aldatıyor?
Normalde bi adam bi kadınla sevgili olmayı zor becerebiliyor bu adam 1 yıl içinde o kadar kadını nasıl bulabilmiş?

İlginç biriymiş gerçekten. Bir an önce boşanmaya bakın. Keşke bebek olmasaymış, sizin açınızdan tatlı sürpriz ama bebek açısından dedesi ne kadar iyi de olsa güzel bir hayat olmayacak. Sadece daha kötüsünden iyi bir hayatı olacak. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize de size de babanıza da.

Şuanda birbirleriyle aldatıyo ne bir ylı hepsini iki ayda buldu Amin cümlemize

Boşanma davasını çekişmeli açarsınız,karşı taraf da gelir anlaşamıyoruz ben de boşanmak istitorum derse ve iki tanık da fikren ce ruhen anlaşamadığınıza dair somut olaylarla tanıklık yapar boşanırsınız.1 yılı beklemenşze gerek yok.

Bu tavsiye şaka değil miiftira atmak olur mu hiç???

zaten konu sahibinin boşanmak için yeterli geçerli sebepleri var

ispatlayabilir internetten aldatıldığını
Çokta iftira sayılmaz canım ilk ayrılma konusunda yazıyor zaten adamın neler yaptığı saçından tutup yatağa fırlatma, boğazını sıkma ne ararsan var

İnş en büyük temennim bu benimde biz ne yaşarsak yaşayalım sonuçta babası asla kötüleyemem benim oğlumun hiç bir suçu günahı yokken babası bunları ona yaşattı ama ben kıyamam meleğime
zaten dunyanin en iyi babasida olsa bi anne kdr dusunemez evladini

Boşanmadan ziyade dogumunuza az kalmış. Ve babası olarak o da bulunacaktir doğum yaptığınızda. Çocuğunu görmek isteyecektir. Cocugunuz için orta yolu bulmalisiniz. Boşanma konusu için de yani.. Anlaşma saglamaya çalışın. Allah yardimciniz olsun.

Doğumda sonrada yazarım kesinlikle ve kesinlikle gelmiyicek hiç umrunda değil çünkü bu evden gitmesini biliyorsan güvendiği bir şeyler olmalı yarın öbürgün o çocuğu asla karşıma çıkartma.Ben evlenicem çocukta yapıcam diyen adam sence merak edipte gelirmi

Çokta iftira sayılmaz canım ilk ayrılma konusunda yazıyor zaten adamın neler yaptığı saçından tutup yatağa fırlatma, boğazını sıkma ne ararsan var
Hepsi varda raporu yokki raporu olsa

neden ayrılıyorsunuz

duzelme umudu yok mu?

Çocuk için bile olsa böyle bir adamla tekrar denemeyi düşünürseniz daha çok azıtır. Dön diyen adam düzeldiğine dair hareketlerde bulunur bu ne sanıyorsa kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…