Boşanan arkadaşlar ayrılık kader mi,aklımızın işi mi

Bende bunu çok düşünüyorum.Bizim boşanmamız benim iradem dışında gerçekleşiyor.Eşimse akılsız biri!Buradan düşünürsem akıl işi:)Benim aklım boşan bu adamdan bu aileden kurtul diyor ama kalbim seviyorsun sen kocanı bunca yaptığı şeye rağmen diyor:(Bazende diyorum ki birlikte içecek suyumuz bu kadarmış,o zaman kader diyorum.Of of keşke hiç bunlar yaşanmasaydı:(

Bende bunu çok düşünüyorum.Bizim boşanmamız benim iradem dışında gerçekleşiyor.Eşimse akılsız biri!Buradan düşünürsem akıl işi:)Benim aklım boşan bu adamdan bu aileden kurtul diyor ama kalbim seviyorsun sen kocanı bunca yaptığı şeye rağmen diyor:(Bazende diyorum ki birlikte içecek suyumuz bu kadarmış,o zaman kader diyorum.Of of keşke hiç bunlar yaşanmasaydı:(

ne sen istedin bunları yaşamayı ne ben nede başkası.ben kader olarak görüyorum.yoksa bende boşanmak istemiyorum tabiki ama bir yerde tıkaıp kalıyosun.herşeyi bir yere kadar yapıyosun.çaresiz kaldığın an da bittiğin an oluyo işte.oooffff çok kötüyüm...

bence hem kader hem akıl etkili zaten kaderimiz dahilinde olayları yaşamıyor muyuz ?karar verme aşaması
akıl ve mantıkla gerçekleşiyor.
hiç kimse boşanmak için evlenmez ama olmuyorsa son raddeye gelinmiş demekdir bu da kaderimizin
bir parçasıdır...sadece bazen yol ayrımları ve tercihler bize kalıyor birinden birini seçmek ama
hangisini seçeceğimizi bile kaderimiz beliliyor.

bende de durum aynı 2 yıllık bir berabarlikten sonra eşimle evlendik henüz 4 aydır evliyiz üstelik hamileyim kaynanamlarla beraaber otuyoruz yani bir iki yıl için idare etmem gerekiyor çokk sıkılıyorum bekar hayatımı özlüyorum yapamıyorum evliliği eşim sabah işe gidiyor akşam geliyor kaynanamla görümcemde ağzı var dili yok türdenn oturup birgün sohbet ettiğimi zz yok çok sıkılıyorum bazen çikep gitmek istiyorum duvarlar üstüme üsüemt geliyor tek teselim 3 sene sonra bitecek okulum allahın izniyle ana sınıf ğretmeni olacam ne bileyim ailemle aynı memleketeyim ama ailemi ablamı cok özlüyorum offfffffffff uzun lafın kısası eşimi hala seviyorum ama 1 sene öncesine dönsem asla evlenmezdim hep bekar kalırdım yinede kader hamd olsun Allah a bugünlerde gececek biliyorum

Ben istemeye istemeye boşandım. Fakat boşanma kararını almamdaki son neden artık evli kalamayacağımı bilmekti. Yani onunla evli kalamayacağım için hatta artık kendimden korkmaya başladığım için boşandım. Çünkü artık yaptıklarını beni öyle bir bıkkınlığa itmiştiki bundan başka seçenek yoktu. Onunla aynı evde olmayı kaldıramıyordum artık. Ben de onsuz bir evi tercih ettim. Seve seve boşandım ama başka yol bırakmamıştı bana. Yani demem şu ki, boşanmaya karar vererek olmuyor. Çünkü daha önce de iki kez boşanmaya karar vermiştim. Artık içinize bir bıkkınlık geliyor. Ama şimdiki aklım olsa sevgimin de bitmesini beklerdim. Severek boşanınca da hayat daha güzel olmuyor çünkü.
şimdi nasılsınız peki yasayan biri olarak su sıralar yazdıklarınızı ..şimdi naslsınız?

arkadaşlar ben de şunu soracağım.evliliğiniz bitmeden önce ani değişimler,ani soğumalar,kaderin size yeni bir yol açacağı gibi hisleriniz mi oldu,yoksa tamamen düşünüp taşınarak, duygularınız bitirme dese de aklınızla karar alıp hatta istemeye istemeye mi boşandınız.
ben hep bir son nokta bekliyorum sanki,aklım bu evlilik iyi değil dese de ,kaderi ve duygularımı dinliyorum,bekliyorum.kendimi mi kandırıyorum boşanmamak için ne dersiniz,yoksa bitirmek içime sinmese de aklımın kararıyla bitmeli mi evlilikfisfisfis
kader karşınıza sadece yol ayrımlarını çıkarır
siz birini seçer ve yola devam edersiniz

Back
X