- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
Peki bunun için gelecek olan kağıdı beklemeli miyimTemyize Yargıtay bakar, siz en kısa zamanda boşanma avukatı bulun, avukat arkadaşlardan özür dilerim ama sizin bu avukatınız sizi çok fena tongaya düşürmüş, davanın seyrine dair hiçbirşeyden haberiniz olmamış bu yüzden, olması da istenmemiş gibi görünüyor.
Bu avukatla olan sözleşmeyi sonlandırmaya başlayın işe, gidin notere avukata verdiğiniz vekaleti iptal edin.
Bir de aynı hakim bakarsa davaya yine reddederPeki bunun için gelecek olan kağıdı beklemeli miyim
işte onu nerden bulacağım bilemiyorum avukat araştırma sitesi yada bana avukat önerebilecek olansiz paraya tamah etmeyecek cabbar bir avukat bulun
biraz ekstra odersınız ama araba vs herseyı catır catır alırsınız
işte onu nerden bulacağım bilemiyorum avukat araştırma sitesi yada bana avukat önerebilecek olan
Özel hayatın gizliliğini de ihlal etmiş yani, bunun içinde dava açardım ben, gerçekten sakın yanlış anlamayın kötü manada demiyorum eski eşiniz sizin hem saf hemde bu konularda bilgi sahibi olmadığınızı bildiğinden istediğim gibi diş geçiririm diye düşünmüş.Size çatmasın ya Ada'm telefonu ma kadar dinlemiş neler yapmış
Gelecek olan kağıt yeni Avukata mı gelir yeni avukat tutarsamÖzel hayatın gizliliğini de ihlal etmiş yani, bunun içinde dava açardım ben, gerçekten sakın yanlış anlamayın kötü manada demiyorum eski eşiniz sizin hem saf hemde bu konularda bilgi sahibi olmadığınızı bildiğinden istediğim gibi diş geçiririm diye düşünmüş.
Silkelenin bir an önce, hukuken yapabileceğiniz çok şey var, ilk iş dediğim gibi notere gidin avukata verdiğiniz vekaletnameyi iptal edin, dişli işinin ehli yeni bir boşanma avukatı bulun, yeni avukat dava dosyanızı adliyeden alır, ama bunlar için hemen harekete geçin çünkü temyiz süresi kısa, vakit kaybetmeyin.
benim gittiğim yerleri falan benim telefonum sayesine takip etmişGelecek olan kağıt yeni Avukata mı gelir yeni avukat tutarsam
Hayır, beklemenize gerek yok, yarın gidip noterden vekaleti iptal edebilirsiniz, yeni avukat bulursunuz, yeni avukatınız dava dosyanızı, eski avukattaki tüm belgelerinizi kendisi alır.Peki bunun için gelecek olan kağıdı beklemeli miyim
e devlet şifresi edinirseniz oradaki uyap sekmesinden herşeyi sizde görebilirsinizGelecek olan kağıt yeni Avukata mı gelir yeni avukat tutarsam
E devlet şifrem var nerden bakıcame devlet şifresi edinirseniz oradaki uyap sekmesinden herşeyi sizde görebilirsiniz
oradaki dava esas no ya da karar no dan dava ile ilgili gelişmeleri avukatınız sorgulayabilir
uyap sekmesindenE devlet şifrem var nerden bakıcam
Davaya katılmadığınız için reddi hakim yapamıyorsunuz, avukatınız yapabilir ancak.Hakimi red edemiyor muyum bu durumda mahkemeye gitmediğim için gitmene gerek yok dedi her defasında
yok öyle birşey olmadı zaten altınlarda yaptıklarından şüphelendiğim için arabayı kendi üzerime aldım arabayı babamın üzerine yapalım vergisi az olur bahaneleri oldu yok dedimKonu sahibesi anlattıklarınız iddialarınız doğruysa inanın eski eşin yatacak yeri olmadığı gibi hukukin kendisi hakkında yapabileceğiniz çok şey var.
Bu arada aklıma geldi, sizden şu veya bu şekilde boşanma sürecinden evvel veya süreç esnasında imzalı bir kağıt aldılar mı? Mallardan feragat ettiğinize dair vb.
Ben artık bunu bile düşünür oldum sizin adınıza.
Eski avukatım mı yeni avukatım mı yapabilir eğer değiştirirsemDavaya katılmadığınız için reddi hakim yapamıyorsunuz, avukatınız yapabilir ancak.
Elbette ki yeni avukatınız, eski avukat vekaletini iptal ettiğiniz andan itibaren sizin vekiliniz olma sıfatını kaybeder.Eski avukatım mı yeni avukatım mı yapabilir eğer değiştirirsem
Beni saf buldu iyi niyetliyim ben yalan konuşmam işim evim eşim dedim fedakar oldumKonu sahibesi anlattıklarınız iddialarınız doğruysa inanın eski eşin yatacak yeri olmadığı gibi hukukin kendisi hakkında yapabileceğiniz çok şey var.
Bu arada aklıma geldi, sizden şu veya bu şekilde boşanma sürecinden evvel veya süreç esnasında imzalı bir kağıt aldılar mı? Mallardan feragat ettiğinize dair vb.
Ben artık bunu bile düşünür oldum sizin adınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?