Boşanan arkadaşlar çok acil

siz paraya tamah etmeyecek cabbar bir avukat bulun
biraz ekstra odersınız ama araba vs herseyı catır catır alırsınız

Peki bunun için gelecek olan kağıdı beklemeli miyim

Size çatmasın ya Ada'm telefonu ma kadar dinlemiş neler yapmış
Özel hayatın gizliliğini de ihlal etmiş yani, bunun içinde dava açardım ben, gerçekten sakın yanlış anlamayın kötü manada demiyorum eski eşiniz sizin hem saf hemde bu konularda bilgi sahibi olmadığınızı bildiğinden istediğim gibi diş geçiririm diye düşünmüş.
Silkelenin bir an önce, hukuken yapabileceğiniz çok şey var, ilk iş dediğim gibi notere gidin avukata verdiğiniz vekaletnameyi iptal edin, dişli işinin ehli yeni bir boşanma avukatı bulun, yeni avukat dava dosyanızı adliyeden alır, ama bunlar için hemen harekete geçin çünkü temyiz süresi kısa, vakit kaybetmeyin.

Gelecek olan kağıt yeni Avukata mı gelir yeni avukat tutarsam

Peki bunun için gelecek olan kağıdı beklemeli miyim
Hayır, beklemenize gerek yok, yarın gidip noterden vekaleti iptal edebilirsiniz, yeni avukat bulursunuz, yeni avukatınız dava dosyanızı, eski avukattaki tüm belgelerinizi kendisi alır.

Konu sahibesi anlattıklarınız iddialarınız doğruysa inanın eski eşin yatacak yeri olmadığı gibi hukukin kendisi hakkında yapabileceğiniz çok şey var.
Bu arada aklıma geldi, sizden şu veya bu şekilde boşanma sürecinden evvel veya süreç esnasında imzalı bir kağıt aldılar mı? Mallardan feragat ettiğinize dair vb.
Ben artık bunu bile düşünür oldum sizin adınıza.

E devlet şifrem var nerden bakıcam
uyap sekmesinden
zaten e devlet kısmına gırdıgınızde hakkımda acılmıs davalar vs kısmı cıkar
belkı gırıs yapılmamıstır

zaten buradakı bılgıler sızden cok yenı avukatınızında asamaları gormesı vs ıcın yazıldı
bence bunu zaten avukatınız halleder
sız vakıt kaybedıorsunuz su an
derhal vekaletı ıptal ettırıp yenı avukatınıza dosya fotokopısını verın arkadasların dedıgı gıbı
ayrıca esas no vs de verın

yok öyle birşey olmadı zaten altınlarda yaptıklarından şüphelendiğim için arabayı kendi üzerime aldım arabayı babamın üzerine yapalım vergisi az olur bahaneleri oldu yok dedim

Beni saf buldu iyi niyetliyim ben yalan konuşmam işim evim eşim dedim fedakar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…