Boşanan arkadaşlar çok acil

Elbette ki yeni avukatınız, eski avukat vekaletini iptal ettiğiniz andan itibaren sizin vekiliniz olma sıfatını kaybeder.
. Ben tazminat ve nafaka Hakkı'mı boşanmış olarak isteyemiyormuyum şahıs darp etti beni darp raporum var küfretti ailesi de küfretti

Beni saf buldu iyi niyetliyim ben yalan konuşmam işim evim eşim dedim fedakar oldum
İşte bu saflığınızı bırakın artık, size burada işinize yarayacak çok bilgiler verildi, hemen kolları sıvayın, sırasıyla yapmanız gerekenleri yapmaya başlayın, 1. adım notere gidiyorsunuz avukatınıza verdiğiniz vekaleti iptal ediyorsunuz, 2. adım yeni bir boşanma avukatı buluyorsunuz, durumu akıcı olarak avukata anlatıyorsunuz, karışık anlatırsanız olmaz, gerekirse size yardım ederiz neler danışmanız, sormanız ve yapılmasını istedikleriniz konusunda.
Çünkü ben gerçekten üzüldüm şu yaşadığınız şeylere, edebinle ayrılıp hakkınız olanı verseydi neyse ama sizinde hakkınız olan arabaya el koymuş, takılar ortada yok, alın bunları, almak için mücadele edin hukuken.

. Ben tazminat ve nafaka Hakkı'mı boşanmış olarak isteyemiyormuyum şahıs darp etti beni darp raporum var küfretti ailesi de küfretti
Bakın ben o kadarına hakim değilim, avukat değilim çünkü, sınırlı hukuki bilgim var, bildiklerim dahilinde yazıyorum size, siz yeni avukat bulun,o sizi bilgilendirir nafaka ve tazminat hakkında.

Bakın ben o kadarına hakim değilim, avukat değilim çünkü, sınırlı hukuki bilgim var, bildiklerim dahilinde yazıyorum size, siz yeni avukat bulun,o sizi bilgilendirir nafaka ve tazminat hakkında.
Avukata da güvenim kalmadı ki çok iyi tanıdığım diye gittim bu avukata da

Konu sahibesi burada arkadaşlar size altın kıymetinde öğütler vermişler.Lütfen siz de kendinizi toparlayın ,sakin olun ve yarın erkenden eski avukatınızı noterden azledin ve yeni avukat bulun ve süreler geçmeden bir an önce harekete geçmiş olun.

iyi bi avukat tutabilsem o beni yönlendirir annem ağlıyo bir yandan ben öyle mutsuz kafamı toplayamıyorum bi türlü psikolojimi bozdu bu Adam

Arkadaşımın başına gelmişti böyle bi olay kocasının avukatıyla iş birliği yapıp hiç birşey alamadan boşandı oda gitmemiş hiç davaya saf kafalı arkadaşım kaldı öyle

Ada'mdan arabayı alamıyorum Nasıl birşey ya araba benim üzerime olduğu halde yıl geçti hala onda altınlarda ayrıca darp ettiği hakaret ettiği halde tazminat nafaka hiç birşey alamıyorum
Şerh koydurun araca sizden habersiz satamasin ayrica normalde bosanma kesinlesmese dahi nafaka alabilirsiniz diye biliyorum, avukatiniza soylemeden mahkemeden durusma zabitlarini, beyan dilekcelerini alin, dedigim gibi avukat belki de nafaka talebimiz yoktur falan demistirm karsi taraf ile anlasmissa

Kararın içeriği bi buçuk ay sonra kağıt gelecek ona göre diyor
Ondan once de ogrenebilirsiniz, dosyayi incelemeyi talep edin mahkemesine gidip ama avukatiniza bunu soylemeyin, bir usulsuzluk yapmissa ortbas etmek isteyecektir, bir suru talebiniz ve magduriyetiniz var ama cok kayitsizsiniz, neden takip etmiyorsunuz, bu isler nasil olur neden sorup sorusturmadiniz bu vakte kadar, avukatlara bu kadar körü körüne guvenmeyin lutfen

Bakin avukata direkt sunu soyleyin seni sikayet ederim, hem hicbir talebimi alamadin hem de yasal hakkimi kullanmamami tavsiye ediyosun diyin, bu avukat karari alir temyiz suresini de kacirir siz de oylece avukati beklediginizle kalirsiniz, mahkemeye gidince de kesinlesmis karari eline tutusturup kimliginizi degistirebilirsiniz derler! Avukatin dedigini birakin bi takip edin su dosyanizi yoksa bir bardak soguk su ile sindirirsiniz nafakasiz, tazminatsiz bosanmayi!

Bende cok sasırdım. Hanımefendı asla kendını ifade edemiyor. Bizde memur olmak için bi tarafımızı yırtalım

Konu sahibi çalışıyor, zaten nafaka alamaz ki

Ya lütfen çok rica edicem yardımcı olmayan sıkıntı da yapmasın memurluğuma laf atıp durmayın evlilik mantıkla gitseydi bu hale düşmezdim zaten ben hep duygusal davrandım avukatım çok tanıdığımız biri olduğu için güvendim

Siz de haklısınız iyi insan olmakta suç bu dünyada çivi çıkmış bi kere babana bile güven olmuyo iyi insanım ben Allah bu yüzden verdi ekmeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…