- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
. Ben tazminat ve nafaka Hakkı'mı boşanmış olarak isteyemiyormuyum şahıs darp etti beni darp raporum var küfretti ailesi de küfrettiElbette ki yeni avukatınız, eski avukat vekaletini iptal ettiğiniz andan itibaren sizin vekiliniz olma sıfatını kaybeder.
İşte bu saflığınızı bırakın artık, size burada işinize yarayacak çok bilgiler verildi, hemen kolları sıvayın, sırasıyla yapmanız gerekenleri yapmaya başlayın, 1. adım notere gidiyorsunuz avukatınıza verdiğiniz vekaleti iptal ediyorsunuz, 2. adım yeni bir boşanma avukatı buluyorsunuz, durumu akıcı olarak avukata anlatıyorsunuz, karışık anlatırsanız olmaz, gerekirse size yardım ederiz neler danışmanız, sormanız ve yapılmasını istedikleriniz konusunda.Beni saf buldu iyi niyetliyim ben yalan konuşmam işim evim eşim dedim fedakar oldum
Bakın ben o kadarına hakim değilim, avukat değilim çünkü, sınırlı hukuki bilgim var, bildiklerim dahilinde yazıyorum size, siz yeni avukat bulun,o sizi bilgilendirir nafaka ve tazminat hakkında.. Ben tazminat ve nafaka Hakkı'mı boşanmış olarak isteyemiyormuyum şahıs darp etti beni darp raporum var küfretti ailesi de küfretti
Bakın biz buradan size yeterli cevapları veremeyiz gibi geldi. İşler biraz karışık, çözülemeyecek değil ama karışık. Avukatınızı değiştirin bu 1, yeni avukatınız temyiz başvuru yapsın bu 2, temyiz kararı büyük olasılık lehinize olacaktır. Dosya tekrar görüşülmek üzere yerel mahkemeye gönderilir. Avukatınız da ayrıca hakimin reddi talebinde bulunsun.[/QUOTE benim tazminat ve nafaka Hakkı'mı boşanmış olarak talep edebilir miyim bilginiz var mı bu konuda hakim bizi sadece boşamış ama tazminat ve nafaka vermemiş ben temyize gidersem üç dört yıl sürer o Zaman'da da evli kalmak zorunda mı kalırım
Avukata da güvenim kalmadı ki çok iyi tanıdığım diye gittim bu avukata daBakın ben o kadarına hakim değilim, avukat değilim çünkü, sınırlı hukuki bilgim var, bildiklerim dahilinde yazıyorum size, siz yeni avukat bulun,o sizi bilgilendirir nafaka ve tazminat hakkında.
Şerh koydurun araca sizden habersiz satamasin ayrica normalde bosanma kesinlesmese dahi nafaka alabilirsiniz diye biliyorum, avukatiniza soylemeden mahkemeden durusma zabitlarini, beyan dilekcelerini alin, dedigim gibi avukat belki de nafaka talebimiz yoktur falan demistirm karsi taraf ile anlasmissaAda'mdan arabayı alamıyorum Nasıl birşey ya araba benim üzerime olduğu halde yıl geçti hala onda altınlarda ayrıca darp ettiği hakaret ettiği halde tazminat nafaka hiç birşey alamıyorum
Ondan once de ogrenebilirsiniz, dosyayi incelemeyi talep edin mahkemesine gidip ama avukatiniza bunu soylemeyin, bir usulsuzluk yapmissa ortbas etmek isteyecektir, bir suru talebiniz ve magduriyetiniz var ama cok kayitsizsiniz, neden takip etmiyorsunuz, bu isler nasil olur neden sorup sorusturmadiniz bu vakte kadar, avukatlara bu kadar körü körüne guvenmeyin lutfenKararın içeriği bi buçuk ay sonra kağıt gelecek ona göre diyor
Bakin avukata direkt sunu soyleyin seni sikayet ederim, hem hicbir talebimi alamadin hem de yasal hakkimi kullanmamami tavsiye ediyosun diyin, bu avukat karari alir temyiz suresini de kacirir siz de oylece avukati beklediginizle kalirsiniz, mahkemeye gidince de kesinlesmis karari eline tutusturup kimliginizi degistirebilirsiniz derler! Avukatin dedigini birakin bi takip edin su dosyanizi yoksa bir bardak soguk su ile sindirirsiniz nafakasiz, tazminatsiz bosanmayi!Avukatım bana eğer temyize başvurursan 4 beş yıl sürer dava arabada onda kalır o sürede itiraz ettiğin için evli kalırsın o sürede diyo tazminatını hakim reddetti diyo yalan söyledi Eşimin annesi ben darp raporu aldım diye o da oğlumu dövdü falan dedi ya bizim grubu hakim dinlemedi onları direk dinledi bizi reddetti tartışma çıkabilir diye hiç tartışmaya meyil verecek birşey yapmadığım halde ne olur akıl verin Allah Rıza'sı için
Bende cok sasırdım. Hanımefendı asla kendını ifade edemiyor. Bizde memur olmak için bi tarafımızı yırtalımSanırım gerçekten torpil var ya memurlukta. Bu konuyu sinirden gülerek okudum. Kaç kişi ne yapılması gerektiğini yazmış hala aynı şeyleri soruyosunuz. Boşanıp boşanmadığınızı bile bilmiyosunuz
Şerh koydurun araca sizden habersiz satamasin ayrica normalde bosanma kesinlesmese dahi nafaka alabilirsiniz diye biliyorum, avukatiniza soylemeden mahkemeden durusma zabitlarini, beyan dilekcelerini alin, dedigim gibi avukat belki de nafaka talebimiz yoktur falan demistirm karsi taraf ile anlasmissa
Ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma memurluğuma laf atma lütfen yardımcı olmayacaksan zaten moralim bozuk lütfen rica ediyorum yorum yapmaBende cok sasırdım. Hanımefendı asla kendını ifade edemiyor. Bizde memur olmak için bi tarafımızı yırtalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?