- 27 Mart 2016
- 504
- 362
- 103
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Cok merak etmemiştik dayı oğlu mevzusunu cok sukur okumuş olduk ...her firsatta adami yeriyosunuz oysaki bugun dort gozle beklediniz kuyruk sokumunuzdan sonra...bizim yazdigimiz yorumlari bile okumuyosunuz yada sallamasyon cvp verip kk da geziyosunuz sizin insanlara sayginiz yokki eşinize olsun..o adamcagizin parasinida verin evmi aliyo napiyo bosuyomu sizi...para sizin gibi konusmayin bide...kızlar eşim bugün de otelde kalacak sanırım.sanırım o da huzursuzluk istemiyor.ama şunu diyebiliyor paranle ev almazsak hergün huzursuzluk çıkarırım.ben ona daha önce de dedim.bak huzursuzluk çıkarma, sana en yakın kişi benim, beni sev lütfen, işyerindeki x beye gösterdiğinden daha çok saygı göster.hani arabayı vuran dayı oğlu için 'aman manolya sus lütfen, araba konusunu kuzenimin yanında açma, kırılır' demiştin ya beni de bir o kadar sev ve düşün.
neyse ben dediğimle kaldım.ne oldu.o da mutsuz ve otel köşelerinde.değer miydi.
düşünüyorum, hayır kızlar değmezdi.ama o mantık evliliği yaptı e ben de öyle.sevemedik birbirimiziartık laçkalaştı ilişki.
Kızlar sorun ne biliyor musunuz.bir ev alınacak.eşim çok sinirli.evi beğenmediğim zaman agresifleşiyor ve ben sıkıldım.Eski konularını bilmiyordum ama para icin mi aranızdaki bu kırgınlık hem de esin de ev almak icin istiyor ! Şaşırdım gercekten para saadet getirmez .
Ben 4 yıl boyunca kartımı esim denen adama verdim bir gün bile hesap sormadım yeter ki huzurumuz yerinde olsun dedim .
Keşke sen de para kısmına bu kadar takılmasaydın .
Hayır vermem o parayı.o oğlumun ve benim güvencemiz.boşanacağım tazminatsız.en azından kenarda paraöız olsun.ev kuracağım çocuğun ameliyatı olacak herşey olabilir.vermem o parayı.Cok merak etmemiştik dayı oğlu mevzusunu cok sukur okumuş olduk ...her firsatta adami yeriyosunuz oysaki bugun dort gozle beklediniz kuyruk sokumunuzdan sonra...bizim yazdigimiz yorumlari bile okumuyosunuz yada sallamasyon cvp verip kk da geziyosunuz sizin insanlara sayginiz yokki eşinize olsun..o adamcagizin parasinida verin evmi aliyo napiyo bosuyomu sizi...para sizin gibi konusmayin bide...
Ay naparsaniz yapin boşanmicaniz halde habire burda kocanizi ruh hastasi gibi gostermeyin..iki gun sonra barisirsiniz..siz gidin bir psikiyatraHayır vermem o parayı.o oğlumun ve benim güvencemiz.boşanacağım tazminatsız.en azından kenarda paraöız olsun.ev kuracağım çocuğun ameliyatı olacak herşey olabilir.vermem o parayı.
saygı duyuyorum dediklerine, aslında çok çirkin yazdıkların ama olsun, yaz...yaz ki rahatla.bu şekilde bir insana yazdımcı olmazsın.bu üslüpla.konu ben değilim.ben umursamam da ben senin için diyorum uslübün eğitimini kaliteni belirler.Ay naparsaniz yapin boşanmicaniz halde habire burda kocanizi ruh hastasi gibi gostermeyin..iki gun sonra barisirsiniz..siz gidin bir psikiyatra
Sizmi diyosunuz bunlari iki gune bi istyerinde arkadasyla mudiruyle kavga eden,kresde kavga eden,kocayla ayda bir küsüp annesinin evine gidip geri dönen....ben niye rahatliyimki siz bence yardim alin rahatlayin ...bbsaygı duyuyorum dediklerine, aslında çok çirkin yazdıkların ama olsun, yaz...yaz ki rahatla.bu şekilde bir insana yazdımcı olmazsın.bu üslüpla.konu ben değilim.ben umursamam da ben senin için diyorum uslübün eğitimini kaliteni belirler.
içini rahatlatacaksa hepsi benim.yardım alabilirim veya almayabilirim bu benim kararımdır.hayat benim hayatımdır.söyleyeceklerim bunlar. :))Sizmi diyosunuz bunlari iki gune bi istyerinde arkadasyla mudiruyle kavga eden,kresde kavga eden,kocayla ayda bir küsüp annesinin evine gidip geri dönen....ben niye rahatliyimki siz bence yardim alin rahatlayin ...bb
Haaa eğitime gelirsek unvste mezunuyum onumu soruyosunuz?? Akil yaşimda 35 den sonra evlenmek icin cocuk dogurmak icin internetten tanistiğim biriyle evlenen yaşda degil...saygı duyuyorum dediklerine, aslında çok çirkin yazdıkların ama olsun, yaz...yaz ki rahatla.bu şekilde bir insana yazdımcı olmazsın.bu üslüpla.konu ben değilim.ben umursamam da ben senin için diyorum uslübün eğitimini kaliteni belirler.
bunlar benim tercihlerim.utanmıyorum.ben yaşadım...eleştirebilirsin.açığım eleştireye.ben de eleştiriyorum kendimi zaman zaman.ama bu üslüpla ne bililyim biraz saldırganca geldi.ama olsun konuşabilirsin.kürsü açık sana. :)Haaa eğitime gelirsek unvste mezunuyum onumu soruyosunuz?? Akil yaşimda 35 den sonra evlenmek icin cocuk dogurmak icin internetten tanistiğim biriyle evlenen yaşda degil...konu siz değilsiniz kimin konusunu paylasiyosunuz peki burda
Karar sizin para sizin pul sizinse bıktı insanlar sizin konularinizdan millet burda eşsekmi size yorum yapiyor habire..niyr o zaman buraya yazma geregi duyuyosunuz...siyliciklirim bu kadar :))))içini rahatlatacaksa hepsi benim.yardım alabilirim veya almayabilirim bu benim kararımdır.hayat benim hayatımdır.söyleyeceklerim bunlar. :))
yazmayabşlşrler de ne biliyim.içimi döküyorum rahatlıyorum.bir sebebi yok yaniKarar sizin para sizin pul sizinse bıktı insanlar sizin konularinizdan millet burda eşsekmi size yorum yapiyor habire..niyr o zaman buraya yazma geregi duyuyosunuz...siyliciklirim bu kadar :))))
biliyor musun şekerim nefes terapisine başladım.kızamıyorum, sinirlenemiyorum.ama şunu unutma herkesin başına herşey gelebilir.insanız.insanlara kendini iyi hissettirmek güzel birşey.o insanı nette görmesen bile onu üzmeye çalışmak bilmiyorum ya benim tarzım olamaz.senin de olmamalı.Karar sizin para sizin pul sizinse bıktı insanlar sizin konularinizdan millet burda eşsekmi size yorum yapiyor habire..niyr o zaman buraya yazma geregi duyuyosunuz...siyliciklirim bu kadar :))))
Benim hic tarzim değildir ben onu sizde gördüm geçenki gelen yorumlara cevabiniz neydi öffff offff elestiriye acik oldugunuzu cok sanmiyorum..kendinizi iyi hissettirecek bir sey soylememi istiyorsaniz evdeki o masum yavruya onu kabul etmeyen insana babalik yaptirnayin kuyruk sokumunuza kadar caninizi acitan insana artik katlanmayin git gel yapip kendinizi bu kadar kucuk dusurmeyinbiliyor musun şekerim nefes terapisine başladım.kızamıyorum, sinirlenemiyorum.ama şunu unutma herkesin başına herşey gelebilir.insanız.insanlara kendini iyi hissettirmek güzel birşey.o insanı nette görmesen bile onu üzmeye çalışmak bilmiyorum ya benim tarzım olamaz.senin de olmamalı.
Bu adami bu kadar savunup kadinin ustune saldirmak neden?Cok merak etmemiştik dayı oğlu mevzusunu cok sukur okumuş olduk ...her firsatta adami yeriyosunuz oysaki bugun dort gozle beklediniz kuyruk sokumunuzdan sonra...bizim yazdigimiz yorumlari bile okumuyosunuz yada sallamasyon cvp verip kk da geziyosunuz sizin insanlara sayginiz yokki eşinize olsun..o adamcagizin parasinida verin evmi aliyo napiyo bosuyomu sizi...para sizin gibi konusmayin bide...
haklısınBenim hic tarzim değildir ben onu sizde gördüm geçenki gelen yorumlara cevabiniz neydi öffff offff elestiriye acik oldugunuzu cok sanmiyorum..kendinizi iyi hissettirecek bir sey soylememi istiyorsaniz evdeki o masum yavruya onu kabul etmeyen insana babalik yaptirnayin kuyruk sokumunuza kadar caninizi acitan insana artik katlanmayin git gel yapip kendinizi bu kadar kucuk dusurmeyin
tartışma istemiyorum.gerek yok.Bu adami bu kadar savunup kadinin ustune saldirmak neden?
Allahin psikopatini masum bir “adamcağız” yaptiniz ya pes yani.
Bu adami bu kadar savunup kadinin ustune saldirmak neden?
Allahin psikopatini masum bir “adamcağız” yaptiniz ya pes yani.
Birincisi konu sahibinin baştan sona kadar konularini ve yorumlarini okusaydiniz...ikincisi son mesajimda o psikopata neler soyledigim apaçik ortada.....(adamın parası eve harcaniyor adam kendi parasi birikiyor ev almak icin konu sahibi almiyor vs vs...burada biriken para ortak anlaminda o adami savunmus olabilirim yorumumla zaten konu sahibide o pisikopat dedigi esine her zaman uzulen cocuklugunda problemleri var diyerek hak veren bir insan......) ???????Benim hic tarzim değildir ben onu sizde gördüm geçenki gelen yorumlara cevabiniz neydi öffff offff elestiriye acik oldugunuzu cok sanmiyorum..kendinizi iyi hissettirecek bir sey soylememi istiyorsaniz evdeki o masum yavruya onu kabul etmeyen insana babalik yaptirnayin kuyruk sokumunuza kadar caninizi acitan insana artik katlanmayin git gel yapip kendinizi bu kadar kucuk dusurmeyin
O para adamin parasi mi oluyor yani?Birincisi konu sahibinin baştan sona kadar konularini ve yorumlarini okusaydiniz...ikincisi son mesajimda o psikopata neler soyledigim apaçik ortada.....(adamın parası eve harcaniyor adam kendi parasi birikiyor ev almak icin konu sahibi almiyor vs vs...burada biriken para ortak anlaminda o adami savunmus olabilirim yorumumla zaten konu sahibide o pisikopat dedigi esine her zaman uzulen cocuklugunda problemleri var diyerek hak veren bir insan......) ???????
dediklerin de doğru.sanırım hata bende ki sizlerin başını çokça ağrıttımBirincisi konu sahibinin baştan sona kadar konularini ve yorumlarini okusaydiniz...ikincisi son mesajimda o psikopata neler soyledigim apaçik ortada.....(adamın parası eve harcaniyor adam kendi parasi birikiyor ev almak icin konu sahibi almiyor vs vs...burada biriken para ortak anlaminda o adami savunmus olabilirim yorumumla zaten konu sahibide o pisikopat dedigi esine her zaman uzulen cocuklugunda problemleri var diyerek hak veren bir insan......) ???????
parayı güvence olarak saklıyorum.haklısın.ya da vermem mi gerekir bilmiyorum ama evlenirken mehir de vermedi.önce mehir aldı bana sonra boşanma aşamasına geldik bozdu altınları koydu hesabına.bu da hak değil mi ama, ve yaşatılanlar ortada.ne biliyim kafam biraz karışıkO para adamin parasi mi oluyor yani?
Kadinin guvencesi olmuyor mu, millet bosanirken tazminat aliyo kadin sadece birikmis parami alcam diyo bu mu oldu sorun.
Evet biz adama psikopat diyip gecebiliyoruz ama belli ki ruhsal bir hastaligi var. Hanimefendi insanlar nasil kanser oluyor ve biz buna hastalik diyorsak ornegin kisilik bozuklugu olusuyorsa bu da bir hastaliktir ve sebepleri vardir. Sonuclarina katlanmasi zordur evet ama bu bir hastaliktir
Konu sahibi bunu soyledigi zaman adami korumus olmuyor yani
Hayir oyle biri degildir demiyor evet oyle biridir ben bundan rahatsizim ve bunun bir sebebi var yazik diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?