boşanan arkadaşlar nasıl ayrıldınıx

ben eşimin çocuğun kendisinden olduğuyla ilgili halen şüphelerinin olduğunu biliyorum diyorum.bunu hamile iken o söyledi.hamileliğime sevinmedi, şiddet gördüm ve sürekli bilgisayar başında çocuğun ne zaman olduğunu hesaplıyordu ve doktora da soruyordu.gururum kırıldı.

herşeyin bir sebebi var.mantıksız gibi görünüyor bazı şeyler ama çok detaylar var.burada anlatmak istemiyorum.bişileri biliyorum ve babam da nafaka alma diyor.ve biz onu çok iyi tanıyoruz.babam 68 yaşında.ama demek ki bunu düşündüğümüze göre çok mantıklı sebeplerimiz var ki öyle.

Lutfen kadinin umudunu kirmayin ya
Yapamazsin edemezsin git parayi adama ver falan ne bicim yorumlar bunlar
Okumuyor musunuz adamin neler yaptigini, kadina cesaret vermemiz gerekiyor suan, olan cesaretini de almamiz degil.
.
Anlamıyor. Kadına 14-15 sayfa anlatmışlar ne yapacagını. Çok da güzel yazmışlar. Sonunda adamdan bir şey isteyemem, zaten evi ben alalım dedim falan demeye başlıyor.
Tersini yapsın madem.
Boşanmasın (ki zaten çocuk oyuncağına döndürmüş eve git gel yapıp duruyor)
Parasını versin
Bu adamla yaşamaya, psikolojik ve fiziksel şiddet görmeye falan devam etsin.
Belki bu seçeneği görürse digerleri mantıklı gelir ne diyeyim...
olan cesaretini kırmak için değil, madem her şey yolunda geliyor, orta yolu bul devam et bir de kendini öyle hayal et demek için yazdım.
Gördüğünüz gibi her şeye olduğu gibi buna da itiraz etti.
Çünkü kendi bildiğini yapacak.
Annesi anahtar gönderirse bir kaç gün gidecek, sonra geri gelecek. Hep yaptığı gibi.

aslında haklısın.ne diyim arkadaşım

geçmişte böyle şeyler yaşayacağımızı bilsem kabus derdim.ne safım ya...evlenmeden eşimin birkaç davranışını görüdm.ben senden arılmak istiyorum deince kafasını direksiyona vurup arabayı saçma sapan bir yere getirmişti.korkmuştum ve şiddet eğilimin var mı, şiddet varsa ben yokum dedim.yok öle bişi dedi.inanmak istedim.bile bile lades...

aslında haklısın.ne diyim arkadaşım

Çocuğun küçük değil. Anaokul çağında.
Çocuğunu maruz bıraktığın şey çok çok kötü...
Senin çocuğunu düşünüp, onun düzenini bozmadan karar vermen gerekiyor.
Ha bire eşyaları topla, çocuğu evinden çıkar, sonra annesi ve babasının kavga edip durduğu eve geri döndür.
Bana kalırsa bu da çocuğa psikolojik şiddet
Hem de annesi, en güvenmesi gereken kişi yapıyor bunu.
Yapacak olduğunu 1000 kere yazdılar.

Çocuğun düzenini dava sonuçlanana kadar bozmadan,
Darp raporu, sonra uzaklaştırma kararı, geçinmene yardımcı olsun diye tedbir nafakası ve dava.
Bu sırada da çocuğun düzenini bozmamak.
Çocuk psikoloğundan yardım almak.

Eğer boşanmayacaksan yeter, ha bire çocuğu da huzursuz etme.
İki dengesiz, çocuğu da aranızda oyuncak ediyorsunuz.
Gören de bir şey sanır, baba mühendis, anne kendi ayakları üzerinde durabilen çalışan kadın, sonuca bak.

Yani bakıyorum hep boşanman tarzında yorumlar yapılmış ilk olarak terapiste gidemez mi eşin? Bu konuda onu zorlasan? Birlikte gidin birbirinizdeki tüm eksik noktaları söyleseniz ve ilk olarak iletişim kursanız?

çocuğum yok, bu saatten sonra kimseye katlanamıyorsunuz bu sizi çok seven aileniz bile olsa onun icin küçük de olsa size ait bir eve geçin .
Boşandım severek ayrıldım anlaşmalı boşandık .
Onun aile faktörü vardi onun ensesinde bekliyorlardı onun icin hemen boşandık .
10 ağustosta karar verdik 3 ekimde ayrıldık aslında 10 günde bitiyor ama bizim ev ve araba vardi satıp paylaştırmamız gerekiyordu .
Neyse ayrılmak benim icin ölüm gibiydi, her gün bir uvzum kesiliyor gibi hissediyordum çünkü ben onu çok seviyordum ve onun da beni çok sevdiğini biliyordum ama çocuğum olmuyordu
ve kafasına giren bir anne 3 bacı vardi .
O , onlara yıllarca babalık yapmıştı ve bir kadın ansızın gelip abilerinin , biricik oğullarının sevgisine ortak olmuştu .

Kuma gibiydim onlar icin , ikimiz de çok mücadele ettik en azından ben oyle biliyordum ( meğerse sadece ben çırpınmışım )ama olmadı .
Meğerse eşim dediğim adam da onlar kadar sinsi biriymiş anlamadım bunu .
Sağolsun burdaki hanımlar bana çok yardimci oldular ac gözünü dediler ,
Tabi onlari dinlemedim , hic bildiğimden şaşmadım sonra aniden burdaki kadınların hakli olduğu kanaatine vardım .
Ben isin içindeydim ve olanları doğru bir şekilde görmüyordum .
Davaya kadar dediklerini yaptim ne eşyami ne çeyizimi onlara bıraktım , hakkım olan ne varsa aldim .
Simdi diyorum keske vicdanımı dinlemeseydim çünkü hakki olmayan bir suru eşyamı ona bıraktım .
Mağdur olmasın benden sonra evlensin , annesi ve bacıları icin hayatından vazgeçmesin istedim , hep mutlu olsun istedim . Uzun bir sure onun icin ağladım , hayati berbat olacak , bunu o degil ailesi istedi diye yapıyor diye .
Hakketmeyen bir adam icin göz yasi döktüm gecelerce (
Eski konularimi ve yorumlarimi okuyabilirsin .
Allah aşkına şu kadınları dinle çık şu küçük ilce modundan .
Ben de küçük ilçedeydim başım dik , tam bu aydi gittim orda seminerimi aldim .
Dimdik ayakta durdum , gece ağladım gündüz makyajımı yapip süslenip çıktım evden .
Hic atma içine , ağlamak istediğinde ağla , bir defter tut hatırladıklarını yaz deftere iyi kotu fark etmez.
Bunun sana etkisi olacak , bir çok şeyin farkına varacaksın .
Çocuğun icin bir adim at lütfen ve artik insanlar ne düşünecek demekten vazgeç .
Asil sen ne düşünüyorsun !!

adli süreç zor mu, avukat parası vs kolaylıkla boşanılıyor mu yoksa uzuyor mu mahkeme süreci hakkında da bilgi verebilir misin

çocuk şu annemin yanında istanbulda.annemler buradayken böyle şeyler olmuyor.annem 2 haftaya gelecek ve ben de istanbula gidiyorum.çocuğun bir mağduriyeti yok.dengesiz falan da değilim.

Kesinlikle katılıyorum.. ne ala memleket.
Anne-baba boşanıyor, anne velayeti alıp uzağa taşınıyor. Eeee? Baba eşek başı mı?
Bu adam o uzaklığa her hafta gelebilecek mi?
Hem nafaka hem de çocuğunu görmek için bilmem ne kadar yol, otel parası verecek. Çocuk onunla kalacak olsa otelde kalacak. Şehrin uzaklığına göre zamanı da var...
Evlenmek-boşanmak tercihtir, ama ortada çocuk varsa öncelik onun faydasıdır.
Ama nedense bizde boşanırken en çok çocuklar yıpranıp anne-baba elinde oyuncak oluyor...

Yani bakıyorum hep boşanman tarzında yorumlar yapılmış ilk olarak terapiste gidemez mi eşin? Bu konuda onu zorlasan? Birlikte gidin birbirinizdeki tüm eksik noktaları söyleseniz ve ilk olarak iletişim kursanız?
olmaz sorunlar derin yerde ve çocukluğunu mu değiştirecek terapist?ne yapacak,kişilik yanlış oturmuş

hamileliğime sevimeyip, çocuk benden mi diyen soran adam içn mi bu söyledikleriniz.

durum sandığınız gibi değil, çok farklı detaylar var...benim durumum için böylr bir şry söz konusu değil

Adam dövüyor karısını kardeş! Terapist değil polise gitmeli. Suç işliyor adam. Sokaktaki tanımadığınız biri sizinle bir nedenle tartışıp sizi itip kakıp düşürse, kuyruksokumunuz acısa, oturamasanız polise mi gidersiniz yoksa size bunu yapanla terapiste mi???
Neden koca yapınca suç addedilmiyor anlamıyorum!

herhalde boşanırsam bu şehirde kalacak halim yok.bütün apartmana çevreye rezil olduk.yeni bir hayat istiyorum sadece.yeni bir şehirde

düne göre iyiyim, sanırım zedelenmiş, ama şükür daha iyi.

Kafalar bi milyon ya, inanılır gibi değil. Annenin de babanın da ebeveynlik yapma yeterliliğine sahip olduğunu düşünmüyorum. Çocuk da dengesiz biri olup çıkacak. Konu sahibinin pedagogdan yardım alması gerek acilen, bu durumda çocuğumun iyiliği için nasıl davranmalıyım diye.

çocuk şu annemin yanında istanbulda.annemler buradayken böyle şeyler olmuyor.annem 2 haftaya gelecek ve ben de istanbula gidiyorum.çocuğun bir mağduriyeti yok.dengesiz falan da değilim.

Çocukla kaç kere evi terk ettiniz? Kaç kere geri döndünüz?
Çocukla ve eşinizle normal bir aile hayatı kurabiliyor musunuz?
Mağduriyetini bir daha düşünün.

hamileliğime sevimeyip, çocuk benden mi diyen soran adam içn mi bu söyledikleriniz.

Çocuk yapmak için düşünmeden bir evlilik yapan kadın mı söylüyor bunları?
Bencilliğinizle bir yola girmişsiniz, şimdi altından kalkamıyorsunuz. Zamanı geri alamazsınız. Öyle yada böyle bu adamla aranızdan hayat boyu kurulu bir bağ var.
Ve bu sizin tercihiniz.

herhalde boşanırsam bu şehirde kalacak halim yok.bütün apartmana çevreye rezil olduk.yeni bir hayat istiyorum sadece.yeni bir şehirde

Boşanmayın orada yaşayıp bu rezilliği göz önünde tutmaya cesaretiniz var, boşanınca neden Yok? O apartmanda o cevrede kalmak zorunda değilsiniz. Ayni şehrin farklı bir ilçesine, yada 1-2 saat mesafede başka bir yere gidin orada yaşayın. 1-2 saat uzağımda oturan ve cevresine rezil olan, boşanmış hiç bir kadından haberim Yok.
(10 dk mesafedekinden de haberim Yok) Sizden de kimsenin haberi olmayacak merak etmeyin.

Çocuk mağdur değilmiş, konu sahibi de dengesiz değilmiş.
Pedagogdan önce konu sahibi kendisi yardım almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…