- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
işyerindekile karakolluk olduğumuzu biliyorlar ama ve bunun dalgası ne kadar çok geçildi.Çocukla kaç kere evi terk ettiniz? Kaç kere geri döndünüz?
Çocukla ve eşinizle normal bir aile hayatı kurabiliyor musunuz?
Mağduriyetini bir daha düşünün.
Çocuk yapmak için düşünmeden bir evlilik yapan kadın mı söylüyor bunları?
Bencilliğinizle bir yola girmişsiniz, şimdi altından kalkamıyorsunuz. Zamanı geri alamazsınız. Öyle yada böyle bu adamla aranızdan hayat boyu kurulu bir bağ var.
Ve bu sizin tercihiniz.
Boşanmayın orada yaşayıp bu rezilliği göz önünde tutmaya cesaretiniz var, boşanınca neden Yok? O apartmanda o cevrede kalmak zorunda değilsiniz. Ayni şehrin farklı bir ilçesine, yada 1-2 saat mesafede başka bir yere gidin orada yaşayın. 1-2 saat uzağımda oturan ve cevresine rezil olan, boşanmış hiç bir kadından haberim Yok.
(10 dk mesafedekinden de haberim Yok) Sizden de kimsenin haberi olmayacak merak etmeyin.
işyerindekile karakolluk olduğumuzu biliyorlar ama ve bunun dalgası ne kadar çok geçildi.
Kesinlikle katılıyorum.Çocuk mağdur değilmiş, konu sahibi de dengesiz değilmiş.
Pedagogdan önce konu sahibi kendisi yardım almalı.
Kesinlikle katılıyorum.
Aynen konu sahibi olanlarin farkında değil sanırım. Hem para yüzünden evliliği bitiyor hemde bankada ki paramı almaz kocamı tanıyorum diyor. Bu sebepten evliliği bitiyor oysaki. Esi , konu sahibinin babasıyla kendini yaristiriyor onun 6 evi var diye, boşanma aşamasında medenice ayrilabilecegini sanıyor. Ha tum bunlari da kendisine şiddet gösteren adamdan umuyor.He yapmaz. Kaç mesajdır para yüzünden kavga ediyoruz parayı seviyor diyorsunuz ama yapmaz parama göz dikmez diye de cevap veriyorsunuz. Bu adam parayı seviyor mu sevmiyor mu. Ben boşanacak olsam ve eşimin birikimi olduğunu bilsem evlendik beraber yaptık o birikimi der tedbir koydururum belki hakim yarısını bana verir diye. Benden ayrılmak istiyor madem beter olsun derim.çünkü kendimi haklı görürüm
ne münasebet elbetteki haksız ve yaptığı çok çirkin ben eşini savunmuyorum mesajları okursanız çoğunlukla bir kararsızlık var konu sahibinde bu yüzden ilk olarak bunu söyledim ayrıca argümanınız çok saçma sokaktaki kişiyi örnek vermişsiniz burda konu soru soranın eşi. Denk mi birbirine? Ayrıca hemen erkeği tutuyor diye yaftalamanız çok yanlış kesinlikle öyle bir düşüncem yok ve bu tarzda bir nasihat da vermiyorum.Adam dövüyor karısını kardeş! Terapist değil polise gitmeli. Suç işliyor adam. Sokaktaki tanımadığınız biri sizinle bir nedenle tartışıp sizi itip kakıp düşürse, kuyruksokumunuz acısa, oturamasanız polise mi gidersiniz yoksa size bunu yapanla terapiste mi???
Neden koca yapınca suç addedilmiyor anlamıyorum!
Hazır değilseniz hemen boşanmak zorunda değilsiniz.Başınızı ağrıtıyorum kızlar.Dünkü 'paramı vermem' nedeniyle evde çok ciddi sorunlar oldu, detaylara girmek istemiyorum.para deyince değişiyor.
nikah yüzüğümüzün parasını gönderdiği çiçeğin parasını ve hatta eğer ondan ayrılacaksam telefon faturasını isteyen balayında hep paralar benden gidiyor diyen adam ailem istanbula dönünce huzur vermiyor bana.bugün bir arbede oldu ve ben yere düştüm, itişme kakışma..ben sıkıldığımı fark ettim.anladm ki bu adamdan bana sadece zarar gelecek.ben boşanmak istiyorum.kenarda 40000 liram ve 3000 lira maaşım var hayatımı kurarım sanırım.gitmiyor yürmüyor ilişki en ufak para ile ilgili karşı çıkışımda şiddete varan şeyler oluyor.şu an kuyruksokumum acıyor.oturup kalkamıyorum.yere düşme esnasında sanırım popoma bişi oldu.eğer o parayı vermezsem evde huzur olmayacakmış, sürekli tartışma çıkaracakmış
ben artık boşanmak istiyorum.
-yarın eşyalı bir ev tutacağım.500 lira imiş.elektrik su 800 olsa geçinirim herhalde.zira babamla da olmuyor.
-ikincisi bu ilçeden gitmek istiyorum.ailem kabul etmezse çocuğa istanbulda bakarız derse 4 yaşındaki çocuğuma farklı bir ilde yalnız bakabilir miyim.mesela balıkesir de çalışmak istiyorum.
-ben artık eni bir yaşam istiorum ama burada değil.bu ilçede değil.
boşananlar nasıl ayrıldınız
ayrıca umarım hamile değilimdir.buna dua edicem.Ayrıca hiçbir yere sığışamadım kızlar.babamın yanında sıkıntı kocamın yanında sıkıntı.
Sokaktakiyle denk tutmamak mı gerekiyor? Sokaktaki vuramaz ama eş vurabilir mi ya da eş vurduğunda daha mı hoşgörülü olunmalı???ne münasebet elbetteki haksız ve yaptığı çok çirkin ben eşini savunmuyorum mesajları okursanız çoğunlukla bir kararsızlık var konu sahibinde bu yüzden ilk olarak bunu söyledim ayrıca argümanınız çok saçma sokaktaki kişiyi örnek vermişsiniz burda konu soru soranın eşi. Denk mi birbirine? Ayrıca hemen erkeği tutuyor diye yaftalamanız çok yanlış kesinlikle öyle bir düşüncem yok ve bu tarzda bir nasihat da vermiyorum.
Bu şekilde anlayacağınızı tahmin etmeliydim... bunu şiddet olarak düşünmeyin siz kendi yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdeki problemleri değerlendirirken tamamen bir yabancıyla eş tutarak mı değerlendiriyorsunuz? Benim demek istediğim de bu yöndeydi. Bu mesajımdan sonra da istediğiniz şekilde anlayınız cevap vermiyorum istediğiniz şekilde anlamaya çalışıyorsunuz. İyi günler.Sokaktakiyle denk tutmamak mı gerekiyor? Sokaktaki vuramaz ama eş vurabilir mi ya da eş vurduğunda daha mı hoşgörülü olunmalı???
Bakın yine çelişkili söyledikleriniz. “Bunu şiddet olarak düşünmeyin”i nasıl anlamalıyım acaba??? İşte tam da kızdığım nokta bu. Evet, yakınlarının yaptıklarına da aynı gözle bakıyorum çünkü yakınım (eşim, kardeşim, annem, babam vb.) olması bana böyle davranma hakkını vermez. İnsanız biz. Medeni olduğumuzu söylüyorsak o medeniyete uygun davranmalıyız. Konuşarak anlaşmalıyız. Hedef bu. İtişerek anlaşma olmaz. Sınırlarınızı çizeceksiniz ki kimse size dokunamasın, herkes birbirine saygılı olması gerektiğini öğrensin! İdeal toplum budur ve bu topluma ulaşmak için uğraşmaktayız!Bu şekilde anlayacağınızı tahmin etmeliydim... bunu şiddet olarak düşünmeyin siz kendi yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdeki problemleri değerlendirirken tamamen bir yabancıyla eş tutarak mı değerlendiriyorsunuz? Benim demek istediğim de bu yöndeydi. Bu mesajımdan sonra da istediğiniz şekilde anlayınız cevap vermiyorum istediğiniz şekilde anlamaya çalışıyorsunuz. İyi günler.
Cok ilginçHazır değilseniz hemen boşanmak zorunda değilsiniz.
Ama ayrı eve çıkın mutlaka.
Komşum kv zulmünden bıkıp kendine ev açtı. 5 yıldır tek başına yaşıyor.
Kocası sabah gelip akşam gidiyor.
Bence de ilginç.Cok ilginç
Hala ewliler mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?