boşanan arkadaşlar nasıl ayrıldınıx

işyerindekile karakolluk olduğumuzu biliyorlar ama ve bunun dalgası ne kadar çok geçildi.

işyerindekile karakolluk olduğumuzu biliyorlar ama ve bunun dalgası ne kadar çok geçildi.

Çok da tın.
Bugün dalgasını geçer yarın unuturlar. Siz dik durduktan sonra kim ne diyebilir?
Sizin iş yerinizde de problemlerinizi var bildiğim kadarıyla, oradaki mutsuzluğunuz Karakolluk olmanızla alakalı degil.
Bir de gerçekten size tavsiyem yardım alın.
Evliliğiniz yolunda gitmiyor,
İş yeri ile ilgili buraya birden fazla konu açtığınızı hatırlıyorum, orası ayrı dert,
Bir de çocuğunuzun anaokulu ile ilgili problem çıkarıp durduğunuz konularınız var...
Bir insanın çevresinde hiç bir şey yolunda gitmiyorsa, ya kendinde problem vardır,
Yada bu kadar yolunda gitmeyen şeyle baş etmek için destek almalıdır.
Psikolojik yardım alın.

Ben size ozetliyim kizlar.....
Eş pisikopat (ama bunu kabullenmiyor yazıkmış çocukluğunda problemi varmiş)
Adam zenginmis 8000 lira maaş aliyomuş ama kendisindrn para istiyomuş
40000 lira paralari varmiş ama adam eve bakmiş onun parasi bankada birikiyomuş (oysaki o para adaminda hakki armut piş agzima duş istiyor adam eve bakiyor birikenle ev almak istiyor bayan bunu kabul etmiyor oysaki biriken para adaminda parasi) problemli bir iş yeri arkadaşlari mudur problemli,problem yaşamadigi yer yok (neden acaba kendimi problemli?...)
Hakaret şiddet cocugu kabul etmeme içip yerlere kusma yılan eş vs vs yillardir gidip gidip geliyor
Ailesi zengin parasi var adamdan para pul almak istemiyor gidip gelip şiddet gorup aşaya oturuyor tabi bu iki denge problemi olan ebeveyn arasinda o masum çocuk zarar goruyor
3 kuruş parayı deve yapıp yapmiyacagi halde burda yeni hayat kurma çabalarina girme sadece yazarak (40000 param varrrrr)
Ne istedigini bilmeyen kocayla kavga edip adam uyuyunca yada evden cekip gidince her defasinda kk ya gelip ayrilcam bosancam oyle yapti boyle yapti diyip bir iki gune sinri gecip tekrar hayatlarina dengesizce devam eden anne baba ve masum cocuk....parmağimiza yazik yahu bende aksam okuyunca uzulmustum diger konularina ve yorumlarina bakinca o çocugun bu anne babadan alinmasi gerektiği kânâtina vardim.noktaaa.
..Anne Baba psikiyatra...

Rapor Alamazmışşş kucuk ilce bilinen taninan insanlar rezillll olurlarmiş almak istemiyormuş barışır zaten iki gune yarin pazartesi is yerindekilerle yada kreşdekilerle problemler başlar bi kac gune gelir tekrar....haaa pardon annesi anahtari yollarsa on on bes gun evden gider geri döner

Aynen konu sahibi olanlarin farkında değil sanırım. Hem para yüzünden evliliği bitiyor hemde bankada ki paramı almaz kocamı tanıyorum diyor. Bu sebepten evliliği bitiyor oysaki. Esi , konu sahibinin babasıyla kendini yaristiriyor onun 6 evi var diye, boşanma aşamasında medenice ayrilabilecegini sanıyor. Ha tum bunlari da kendisine şiddet gösteren adamdan umuyor.

ne münasebet elbetteki haksız ve yaptığı çok çirkin ben eşini savunmuyorum mesajları okursanız çoğunlukla bir kararsızlık var konu sahibinde bu yüzden ilk olarak bunu söyledim ayrıca argümanınız çok saçma sokaktaki kişiyi örnek vermişsiniz burda konu soru soranın eşi. Denk mi birbirine? Ayrıca hemen erkeği tutuyor diye yaftalamanız çok yanlış kesinlikle öyle bir düşüncem yok ve bu tarzda bir nasihat da vermiyorum.

Sen hiç bişe yapamazsın, yapacağında yok zaten.

Eşin sorunlu, sende normal değilsin. Sıkıntılısın.

para yüzünden başlayan evliliğinizi yine para yüzünden bitirmek istiyorsunuz yani

Hazır değilseniz hemen boşanmak zorunda değilsiniz.
Ama ayrı eve çıkın mutlaka.

Komşum kv zulmünden bıkıp kendine ev açtı. 5 yıldır tek başına yaşıyor.
Kocası sabah gelip akşam gidiyor.

Sokaktakiyle denk tutmamak mı gerekiyor? Sokaktaki vuramaz ama eş vurabilir mi ya da eş vurduğunda daha mı hoşgörülü olunmalı???

Sokaktakiyle denk tutmamak mı gerekiyor? Sokaktaki vuramaz ama eş vurabilir mi ya da eş vurduğunda daha mı hoşgörülü olunmalı???
Bu şekilde anlayacağınızı tahmin etmeliydim... bunu şiddet olarak düşünmeyin siz kendi yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdeki problemleri değerlendirirken tamamen bir yabancıyla eş tutarak mı değerlendiriyorsunuz? Benim demek istediğim de bu yöndeydi. Bu mesajımdan sonra da istediğiniz şekilde anlayınız cevap vermiyorum istediğiniz şekilde anlamaya çalışıyorsunuz. İyi günler.

Bakın yine çelişkili söyledikleriniz. “Bunu şiddet olarak düşünmeyin”i nasıl anlamalıyım acaba??? İşte tam da kızdığım nokta bu. Evet, yakınlarının yaptıklarına da aynı gözle bakıyorum çünkü yakınım (eşim, kardeşim, annem, babam vb.) olması bana böyle davranma hakkını vermez. İnsanız biz. Medeni olduğumuzu söylüyorsak o medeniyete uygun davranmalıyız. Konuşarak anlaşmalıyız. Hedef bu. İtişerek anlaşma olmaz. Sınırlarınızı çizeceksiniz ki kimse size dokunamasın, herkes birbirine saygılı olması gerektiğini öğrensin! İdeal toplum budur ve bu topluma ulaşmak için uğraşmaktayız!
Umarım anlatabilmişimdir. Size de iyi günler.

Cok ilginç
Hala ewliler mi yani

kızlar eşim bugün de otelde kalacak sanırım.sanırım o da huzursuzluk istemiyor.ama şunu diyebiliyor paranle ev almazsak hergün huzursuzluk çıkarırım.ben ona daha önce de dedim.bak huzursuzluk çıkarma, sana en yakın kişi benim, beni sev lütfen, işyerindeki x beye gösterdiğinden daha çok saygı göster.hani arabayı vuran dayı oğlu için 'aman manolya sus lütfen, araba konusunu kuzenimin yanında açma, kırılır' demiştin ya beni de bir o kadar sev ve düşün.
neyse ben dediğimle kaldım.ne oldu.o da mutsuz ve otel köşelerinde.değer miydi.
düşünüyorum, hayır kızlar değmezdi.ama o mantık evliliği yaptı e ben de öyle.sevemedik birbirimiziartık laçkalaştı ilişki.

Eşiniz tarafından duygusal manipülasyona ugramıssınız ama eşinizin haklı olduğu bir konu var o para sızın paranız degıl ikinizin birikimi .parayı bukadar seven bı adama ortak bırikiöinizi benım param dıye kabul ettırmenız de buyuk basarı.eşiniz kamuda bi maden şirketinde mi çalısıyor cok tanıdık geldı konunuz

Eski konularını bilmiyordum ama para icin mi aranızdaki bu kırgınlık hem de esin de ev almak icin istiyor ! Şaşırdım gercekten para saadet getirmez .
Ben 4 yıl boyunca kartımı esim denen adama verdim bir gün bile hesap sormadım yeter ki huzurumuz yerinde olsun dedim .
Keşke sen de para kısmına bu kadar takılmasaydın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…