boşanan arkadaşlar nasıl ayrıldınıx

Kızlar ben gelinlik giymedim.yeterki evlenelim dedim ya.yüzük nikah kıyıldıktan iki ay sonra alındı ve eşim kuyumcuda benim yüzüğümü sen seninkini ben alıcam dedi.şaka gibi.hayır dedim her ikisini de sen alıcaksın.sonra o yüzüğün parasını istedi benden döverek hamileyken o ayrı
düğünümde hiçbir altın bilezik kolye almadım.gerek yoktu yeterki evlenelim yuvam olsun dedim.bir kolye beklerdim.alınmadı.hepsi prosedür dedim hiçbir şey almadım.amacım sadece bir çocuğum olsun ailem olsun altın ne ki dedim
mehir altını zorla aldırdım sonra onları da bozdu aldı
hayatım bitti eziyet çektim şimdi kendi paramı hele de evlilik çatırdarken ve kalp hastası bir çocuk sahibiyken ve ev kuracakken kendime saklamam günah mı
soruyorum.

dediklerin de doğru.sanırım hata bende ki sizlerin başını çokça ağrıttım
Manolya hanim ayni yaslarda sayiliriz birbirimizi daha net anlamaya calismamiz lazim...diger konularinizida okuyan aylardir goren bir insan olarak soylemeye calistigim yardim alin bu psikolojik siddet yakinda sizi yavrunuza karsi cok farkli boyutlara goturur surekli git gelleriniz (ki bu yorumlarinizda bile belli) ve esinizin size olan yaklasimi sizi daha kotu boyutlara getirecek

Yahu ne vermesi, o para sizin. Yasattiklarina saysin.
Sizin maasinizi ev icin biriktirmeseydi belki siz kendi kendinize birikim yapacaktiniz, bu sekilde tek birikiminiz o oldu.
Sakin o parayi vermeyi dusunmeyin bile

benim bir düğünüm olmadı.para harcasa 5000 gitmişti düğüne.hemen hamile kaldım.etrafta dedikodu gırla.çok şeyler göğüsledim

karısına bir nikah yüzüğü alıp bedelilni döverek isteyen adam.şaka gibi ama gerçek

Siz konuyu ben biriktiriyorum ev almak icin ortak,,,esim eve bize harciyor gibi anlattiniz her zaman....donuna kadar al diyoruz onada yok diyosunuz...ben size bise diyimmi aksam sizin konunuzu okudum canim aciyo dediniz vs kendi canim acimis gibi yattim uyuymadim tekrar kalktim yorumlari okudum sonrasindada size kizdim gitgelleriniz adami savunmaniz yorumlara offleyip poflemeniz vs

o parayı adam gibi isteseydi bağırmasaydı verirdim ama durum öyle değil.kendimi ekonomik olarak korumaya almalıyım sanki kızlar.iş şiddete vardı sadece bir ev konusu yüzünden.

alında öyleydi biz ev almak için biriktiriyorduk benim maaşımı ben de ev almak istiyordum ama şu an ona güvenemiyorum sonum belli değil

Yahu ne vermesi, o para sizin. Yasattiklarina saysin.
Sizin maasinizi ev icin biriktirmeseydi belki siz kendi kendinize birikim yapacaktiniz, bu sekilde tek birikiminiz o oldu.
Sakin o parayi vermeyi dusunmeyin bile
Cok haklisiniz o para haricinde bu kadar yaşattiklarina ragmen donuna kadarda almasi lazim..ama sanirim siz bekarsiniz yada evli iseniz sizin esinizle tutumunuz farkli...evlenince hersey (biriken harcanan vs ) ortak olur..bosandiktan sonra bile evliyken alinanlar mal mulk para ne varsa adalet karsisinda ikiye bolunerek pay edilir..

neyse bugün görüştük ve eve gelmemesini söyledim ve bugün de otel de kalacak.ben de anahtar bekliyorum annemden

çocuğun nafakasını versin onu da gönül rızası ile versin kafi.hiçbişiyini almıcam.ilk dayağım hamileykendi o zaman da tartışıyorduk, babası beni istemiyordu babası mesajla hkaret etti bana ses çıkarmadı.daha iki aylık evliyim ve boşanma konuşuldu.
o ara hamile olduğumu öğrendim.eşim sevinmedi.sonra ağzındaki baklayı çıkardı.ben hamileliğin etkisiyle çok duygusaldım.bir filmin klibini izliyordum.şarkı çok duygusak.çocuk da var klipte.ağladım kızlar.eşim geldi.filmin konusunu pek bilmiyorum ama müzik öyle yaktı ki.neyse bundan hareketle neden o müziği dinlediği sordu, filmin hikayesini anlattı.o filmin hikayesi bir kadın ve bir çocuk, baba adamın aslında babası olmadığını öğreniyormuş filmde ve sonra gerçek baba geliyor.ben bilmiyordum.'sen ağlıyorsun.bu filmin hikayesi bu, hamileliğine neden sevinemediğimi soruyorsun.çünkü çocuk hakkında şüphelerim var dedi.dondum kaldım.sonra ağladım.bir konferans için oteldeydik.o zaman ev kurmamıştık.farklı şehirlerdeydik.
ertesi sabah çocuğa benim çocuğum değil diyorsan evimden git dedim, seni istemmiyıorum.ona hediye olarak aldığım saati de kolundan aldım.bu da fazla sana dedim, git evimden dememle, şiddet gördüm.
ve o gün bana dediği bir şey vardı:eğer boşanırsak çocuk için de kendin için de nafaka almıcaksın, o kadar çalışıp size mi yediricem. dedi.
kimselere söyleyemedim.dondum kaldım.bu bir canavar dedim.kürtaj düşündm yalan değil daha 10 haftalık değildi.yapamadım kızlar.
o yüzden ben hiçbirşey istemiyorum.hikaye böyle.

sonrasında barışmak durumunda kaldım diyelim.değişir dedim.boşanmam rezalet olurdu.başka bir şehirde hayat kurucaz.ve beni bir otele götürdü geçici olarak.ev kurmamışız daha.on saatlik yoldan geldikten sonra havlumla yatağa serilivermişim.banyo yaptım tabi.'neden çıplaksın'diye başladı.halbuki havlum var ve yorgunum.giyinecek takatim yok.yoldan geldik ve hava sıcaktı.böyle bağırmaya başladı.sonrasında nikah yüzüğü parası, işyerine gönderdiği çiçek parası, ev sahibine verdiği benim kiram vs için sanırım 1000 lira istedi ve ben de vermedim.sonrasını anlatmak istemiyorum.kötü günlerdi.tek başıma bilmediğim bir şehirde sokakta kalakaldım.oradan bir şekilde çıktım.sırtımda eşyalarım oaln çantam sıcağın altında geizoyrum.ne yapacağımı bilemedim.şaşırdım.ailemi çağırdım.babamla küstük ama geldi sonrasında baıştık düzelir dedim.öyle işte.

neyse yine barıştık kızlar, ev kurulacak, ben evi kurmam dedi, nasıl olsa doğumda istanbula gitmicek mi manolya, o beni terk edecek.ben bu evi kurmuyorum.bir sürü yalvar yakar temel eşyaların olduuğu bir ev kurduk ama ne yalvarmayla.evi de istememeye istemeye kurdu ve evde hiçbir lüks yok.sadece yaşam eşyası

bunun gibi birçok olay yaşadım.şimdi iyiyim ama unutmadım.kendi paramı eve vermemem suç mu soruyorum

Bu durumda oyle degil iste, kadin diyor ki ben onun arsasini evini arabasini bölüsmek istemiyorum tazminat istemiyorum nafaka istemiyorum sadece 40bin lira parami alicam diyor.
Suan darp raporu alip dava acsa zaten hem her seyin yarisini hem ekstra tazminat alacak
Birakalim hicbi sey istemiyosa 40 bini istemeye de hakki olsun

Siz en güzeli bir psikolaga gidin çünkü iyi gorunmuyorsunuz hem size hem çocuğumuza yazık adam size psikolojik siddetin alasını uygulamış, haklı olup olmamanız önemli değil. Uzman desteği şart size...
Bu da geçer bir gün.
Üzmeyin lütfen kendinizi.

bunun gibi birçok olay yaşadım.şimdi iyiyim ama unutmadım.kendi paramı eve vermemem suç mu soruyorum
Hayir arkadasim suc degil lutfen boyle dusunme bak biz sana sayfalardir nafaka al diyoruz darp raporu al tazminat al diyoruz bak o 40bin liranin kac kati senin hakkin

Bir kaç sayfa okudum hiç iyi değilsin kimseyi de sallamıyorsun fikir namına. Çevrende sana yardım edecek kimse yok mu? Parayı geçtim ama sağlığından olacaksın. Muhakkak ücretsiz terapist vardır ya da hastanelerde Psikayatri ordan psikolojik desteğe yönlendirirler SENi. Paranı aktar hemen rapor al yoksa geç olacak ben almadım pişmanım...
hayat senin hayatın ben 2 3 gün üzülür unuturum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…