- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Manolya hanim ayni yaslarda sayiliriz birbirimizi daha net anlamaya calismamiz lazim...diger konularinizida okuyan aylardir goren bir insan olarak soylemeye calistigim yardim alin bu psikolojik siddet yakinda sizi yavrunuza karsi cok farkli boyutlara goturur surekli git gelleriniz (ki bu yorumlarinizda bile belli) ve esinizin size olan yaklasimi sizi daha kotu boyutlara getirecekdediklerin de doğru.sanırım hata bende ki sizlerin başını çokça ağrıttım
Yahu ne vermesi, o para sizin. Yasattiklarina saysin.parayı güvence olarak saklıyorum.haklısın.ya da vermem mi gerekir bilmiyorum ama evlenirken mehir de vermedi.önce mehir aldı bana sonra boşanma aşamasına geldik bozdu altınları koydu hesabına.bu da hak değil mi ama, ve yaşatılanlar ortada.ne biliyim kafam biraz karışık
benim bir düğünüm olmadı.para harcasa 5000 gitmişti düğüne.hemen hamile kaldım.etrafta dedikodu gırla.çok şeyler göğüsledimManolya hanim ayni yaslarda sayiliriz birbirimizi daha net anlamaya calismamiz lazim...diger konularinizida okuyan aylardir goren bir insan olarak soylemeye calistigim yardim alin bu psikolojik siddet yakinda sizi yavrunuza karsi cok farkli boyutlara goturur surekli git gelleriniz (ki bu yorumlarinizda bile belli) ve esinizin size olan yaklasimi sizi daha kotu boyutlara getirecek
Siz konuyu ben biriktiriyorum ev almak icin ortak,,,esim eve bize harciyor gibi anlattiniz her zaman....donuna kadar al diyoruz onada yok diyosunuz...ben size bise diyimmi aksam sizin konunuzu okudum canim aciyo dediniz vs kendi canim acimis gibi yattim uyuymadim tekrar kalktim yorumlari okudum sonrasindada size kizdim gitgelleriniz adami savunmaniz yorumlara offleyip poflemeniz vsKızlar ben gelinlik giymedim.yeterki evlenelim dedim ya.yüzük nikah kıyıldıktan iki ay sonra alındı ve eşim kuyumcuda benim yüzüğümü sen seninkini ben alıcam dedi.şaka gibi.hayır dedim her ikisini de sen alıcaksın.sonra o yüzüğün parasını istedi benden döverek hamileyken o ayrı
düğünümde hiçbir altın bilezik kolye almadım.gerek yoktu yeterki evlenelim yuvam olsun dedim.bir kolye beklerdim.alınmadı.hepsi prosedür dedim hiçbir şey almadım.amacım sadece bir çocuğum olsun ailem olsun altın ne ki dedim
mehir altını zorla aldırdım sonra onları da bozdu aldı
hayatım bitti eziyet çektim şimdi kendi paramı hele de evlilik çatırdarken ve kalp hastası bir çocuk sahibiyken ve ev kuracakken kendime saklamam günah mı
soruyorum.
o parayı adam gibi isteseydi bağırmasaydı verirdim ama durum öyle değil.kendimi ekonomik olarak korumaya almalıyım sanki kızlar.iş şiddete vardı sadece bir ev konusu yüzünden.Siz konuyu ben biriktiriyorum ev almak icin ortak,,,esim eve bize harciyor gibi anlattiniz her zaman....donuna kadar al diyoruz onada yok diyosunuz...ben size bise diyimmi aksam sizin konunuzu okudum canim aciyo dediniz vs kendi canim acimis gibi yattim uyuymadim tekrar kalktim yorumlari okudum sonrasindada size kizdim gitgelleriniz adami savunmaniz yorumlara offleyip poflemeniz vs
alında öyleydi biz ev almak için biriktiriyorduk benim maaşımı ben de ev almak istiyordum ama şu an ona güvenemiyorum sonum belli değilSiz konuyu ben biriktiriyorum ev almak icin ortak,,,esim eve bize harciyor gibi anlattiniz her zaman....donuna kadar al diyoruz onada yok diyosunuz...ben size bise diyimmi aksam sizin konunuzu okudum canim aciyo dediniz vs kendi canim acimis gibi yattim uyuymadim tekrar kalktim yorumlari okudum sonrasindada size kizdim gitgelleriniz adami savunmaniz yorumlara offleyip poflemeniz vs
Cok haklisiniz o para haricinde bu kadar yaşattiklarina ragmen donuna kadarda almasi lazim..ama sanirim siz bekarsiniz yada evli iseniz sizin esinizle tutumunuz farkli...evlenince hersey (biriken harcanan vs ) ortak olur..bosandiktan sonra bile evliyken alinanlar mal mulk para ne varsa adalet karsisinda ikiye bolunerek pay edilir..Yahu ne vermesi, o para sizin. Yasattiklarina saysin.
Sizin maasinizi ev icin biriktirmeseydi belki siz kendi kendinize birikim yapacaktiniz, bu sekilde tek birikiminiz o oldu.
Sakin o parayi vermeyi dusunmeyin bile
çocuğun nafakasını versin onu da gönül rızası ile versin kafi.hiçbişiyini almıcam.ilk dayağım hamileykendi o zaman da tartışıyorduk, babası beni istemiyordu babası mesajla hkaret etti bana ses çıkarmadı.daha iki aylık evliyim ve boşanma konuşuldu.Cok haklisiniz o para haricinde bu kadar yaşattiklarina ragmen donuna kadarda almasi lazim..ama sanirim siz bekarsiniz yada evli iseniz sizin esinizle tutumunuz farkli...evlenince hersey (biriken harcanan vs ) ortak olur..bosandiktan sonra bile evliyken alinanlar mal mulk para ne varsa adalet karsisinda ikiye bolunerek pay edilir..
sonrasında barışmak durumunda kaldım diyelim.değişir dedim.boşanmam rezalet olurdu.başka bir şehirde hayat kurucaz.ve beni bir otele götürdü geçici olarak.ev kurmamışız daha.on saatlik yoldan geldikten sonra havlumla yatağa serilivermişim.banyo yaptım tabi.'neden çıplaksın'diye başladı.halbuki havlum var ve yorgunum.giyinecek takatim yok.yoldan geldik ve hava sıcaktı.böyle bağırmaya başladı.sonrasında nikah yüzüğü parası, işyerine gönderdiği çiçek parası, ev sahibine verdiği benim kiram vs için sanırım 1000 lira istedi ve ben de vermedim.sonrasını anlatmak istemiyorum.kötü günlerdi.tek başıma bilmediğim bir şehirde sokakta kalakaldım.oradan bir şekilde çıktım.sırtımda eşyalarım oaln çantam sıcağın altında geizoyrum.ne yapacağımı bilemedim.şaşırdım.ailemi çağırdım.babamla küstük ama geldi sonrasında baıştık düzelir dedim.öyle işte.Siz konuyu ben biriktiriyorum ev almak icin ortak,,,esim eve bize harciyor gibi anlattiniz her zaman....donuna kadar al diyoruz onada yok diyosunuz...ben size bise diyimmi aksam sizin konunuzu okudum canim aciyo dediniz vs kendi canim acimis gibi yattim uyuymadim tekrar kalktim yorumlari okudum sonrasindada size kizdim gitgelleriniz adami savunmaniz yorumlara offleyip poflemeniz vs
Bu durumda oyle degil iste, kadin diyor ki ben onun arsasini evini arabasini bölüsmek istemiyorum tazminat istemiyorum nafaka istemiyorum sadece 40bin lira parami alicam diyor.Cok haklisiniz o para haricinde bu kadar yaşattiklarina ragmen donuna kadarda almasi lazim..ama sanirim siz bekarsiniz yada evli iseniz sizin esinizle tutumunuz farkli...evlenince hersey (biriken harcanan vs ) ortak olur..bosandiktan sonra bile evliyken alinanlar mal mulk para ne varsa adalet karsisinda ikiye bolunerek pay edilir..
Kişilik bozukluğu var dediniz ama?o kadar da değil.çüş yani.sadece boşanma esnasında çirkeflik yapoacak
Sonuçda yeme icme giyim temel ihtiyaclar nasil karsilandi adam dönüp ben baktim diyecek ve o parayi çirkeflikle almya calisacak sizden..hesabinizi baska hesaba aktarinbunun gibi birçok olay yaşadım.şimdi iyiyim ama unutmadım.kendi paramı eve vermemem suç mu soruyorum
Hayir arkadasim suc degil lutfen boyle dusunme bak biz sana sayfalardir nafaka al diyoruz darp raporu al tazminat al diyoruz bak o 40bin liranin kac kati senin hakkinbunun gibi birçok olay yaşadım.şimdi iyiyim ama unutmadım.kendi paramı eve vermemem suç mu soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?