boşanan arkadaşlar nasıl ayrıldınıx

Ne demek yahu yalnız ev tutabilir miyim? Siz o herifle evladınızı aynı evde yaşamaya mecbur ederseniz olacaklları düşünün. Sorunlu bir ev, sorunlu bir baba ve korkarım ki, sorunlu bir anne. Evladınıza acıyın biraz.

Cesaretiniz kırılmasın. Kadın başına her şeyin en iyisini yaparsınız. Çocuğunuz olmasa hemen çıkın o evden derdik bile size ama ortada ikinizin ortak sorumluluğu altında olan bir çocuk var. Işin zor kısmı onun geleceği ki bu yuzden herkes darp raporu, tedbir gibi konularda uyarıyor sizi.

Yanlış anlamayın fakat kendini size nasıl böyle kabullendirebildi? O böyle, ben seçtim demeyin. Paragöz olması ona itişme kakışma hakkını vermiyor, sizin paranız üzerinde söz hakkı vermiyor. Hangimiz evlenirken kötü huylarımızdan arınıyoruz? Karşı taraf üzülmesin, huzurlu olalım diye törpülüyoruz kendimizi değil mi? İşte eşiniz bu yönden geçimsiz ve suçlu.

Belki de o sevdi siz onu kullandınız ve farkedince işler çığırından çıktı ?
Eski durumları bilmiyorum seni hep çocuk anaokulu konularından hatırlıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Çocuk ameliyat olacak rahatsız demiştin bi defa. İyileşti mi?

düzeltelim ben sorunlu değilim.sadece üzgünüm.aklım biraz karışık gelecek konusunda.doğal duygular.tepkilerim gayet yerinde.meditasyon iyi geldi

Bir yıl önce de aynı içerikli konunuz var

Hatta o Zaman İstanbul a gitmiştiniz de

Boşanma sakız gibi olmuş

Kararınızı verin ve uygulayın

düzeltelim ben sorunlu değilim.sadece üzgünüm.aklım biraz karışık gelecek konusunda.doğal duygular.tepkilerim gayet yerinde.meditasyon iyi geldi
Şimdi sorun yoksa da, iki gün sonra olmaz mı? Neden çocuğunuzu onunla aynı evde büyüteseniz. Üstelik hiçbir muhtaçlığınız yok. Evldanıza merhamet edin lütfen

beni üzmek için bir konu var sürekli onu açıyor ama ben ona anlattım.bu ekim ayına kadar bu böyle olacak ve benim ekime kadar yapabileceğim bişi yok.haklısın ama çözeceğim bu sorunu diyorum
o da bazı şeylerin benim elimde olmadığını bile bile hep aynı şeyi söylüyor.sanırım üzmek istior beni, huzurumu bozmak istiyor.itiraf etti ki ben o parayı ev almak içn kullanana kadar huzur olmıcakmış.ve bunu duyunca ben tepki gösterdim.ne demek hayatı çekilmez hale getirmek nasıl bişi bu

Boşanma sakız gibi olmuş

sorma canımcım daha bir ay önce yine eşyalarımı taşıdım sonra geldim kendime de güvenemiyorum

hayır.böyle olmadı

Boşanma sakız gibi olmuş

Boşanmaz biz burda yazar dururuz konularına..eski konularinada baktim bence yardim almasi lazim işyeri ev derken baya yipranmis ne istediğini bilmiyor diyelim,meditasyonla olcak iş değil nasilda uzuldum itiş kakişi okuyunca meğer alişıkmiş yerlere kusan adama bile

Ayan beyan psikolojik şiddet işte.
Açıkça tehdit ediyor sizi.

hamileyken çantam ve gözlüğümü alıp peşinden koşturan bir adam bu.yedi aylık hamileydim.gözlüğü gösteriyor ve hadi gel diyordu.cüzdanım telefonum herşeyimi almış.eziyete uğradım.
sonra kasapta tartıştık ve ben hamileydim yine.o kasaba git ve ^kendisi için' bu benim tokmakçımdır'diceksin dedi yapmadım tabi
yemek yiyoruz dışarda.tartışma çıkarıyor ve ben şimdi eve gidiyorum.peşimden koşup seni seviyorum diceksin yedi aylık hamileyim
ahh canım benim istediğim sadece güven.beni bilen bilir.ben paramı tutamam.bekarken evde anama babama vermişliğim olmuştur.kimseyi kullanmadım

Ohaaa adam psikopat.

Çocuğu bu adamla büyütme sen üstesinden gelirsin herşeyin.

Ohaaa adam psikopat.

şu an bunlar olmuyor.ailem buraya taşındı çünkü.onlar gidince yine huzursuzluk.bunlar artık olmasa da içimde kaldı unutmadım.

Ohaaa adam psikopat.

afedersiniz, bayanım ve akıntım oluyordu ve iç çamaşırı kirlilerini karıştırıp aynen şöyle sordu 'bu kimin dölleri, iç çamşırındakiler sperm ve ilişkiye girmedik, sen beni kimle aldatıyorsun dedi.yine hamileydim.böyle şeyler oldu geçmişte.

Psikiyatr değilim ama insan olarak normal olması mümkün görünmüyor.
psikiyatriye götürdüm, depresyon olsa çözülür yada ne biliyim sosyal fobi ama kişiliği yanlış oturmuş.babası çok kötü davranırmış çoçukken ve o böyle biri.ilaçla değişmez.ben ikna oldum

Aman Allahım...
çok geç kalmışsın ama daha fazla katlanma.
Ailenin yakınlarında bir ev bul.
Ama Balıkesir iyi seçim çok sakin şeker bir yer demeden geçemicem :)

şu an bunlar olmuyor.ailem buraya taşındı çünkü.onlar gidince yine huzursuzluk.bunlar artık olmasa da içimde kaldı unutmadım.
Nasıl olmuyor şu an? Kuyruksokumunuz hâlâ acıyor değil mi sizi itip düşürdüğü için? Sizi “huzurumuz olmayacak ev alana kadar” deyip tehdit ediyor değil mi? Sizi suçluluk psikolojisine sokmuş, özgüveninizi yok etmiş. Kadın başıma yapamam, diyorsunuz. Onunla bile bile evlendim diye kendinizi suçluyorsunuz. Lütfen mor çatının sayfasına girin ve oradaki tüm makaleleri okuyun şiddetle ilgili. Tam da şu an yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…