Boşanan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence olursun, çünkü sonradan okudum 3 çocuğun varmış onları tek başına dünyaya getirmedin, ki boşandıktan sonra zaten ağır yük gene annenin üzerinde olacak, hakkın neyse iste.

Davadan sonra ayrılırsınız zaten ama biraz sürer davan tahminim 1-2 yıl gibi.
O kadar şey okudum ki 1-2 yıl olursa sukredecegim, 3-4 yıldan bahsediyormillet ... Yok artık oluruna bırakma düşüncesinde olmayacağım galiba teşekkürler...

O kadar şey okudum ki 1-2 yıl olursa sukredecegim, 3-4 yıldan bahsediyormillet ... Yok artık oluruna bırakma düşüncesinde olmayacağım galiba teşekkürler...

Ben avukatla görüştüğümde çekişmeli 1-2 yıl sürer demişti. Bir de bulunduğunuz ile ve adliyenin yoğunluğuna göre değişiyor. Bence iyi bir boşanma avukatı bulun -mümkünse kadın olsun şöyle eli maşalı- ve onunla görüşün, bu süreçte asla duygusal olmayıp hakkınızı isteyin.

2. evliliği neden yaptınız ve niye sıkıldınız?

Konuyu bölüyorsam özür...

Ben de boşandım konu sahibi, anlaşmalı boşandık, altınlar kasadaydı avukatla görüştüm senin hakkın dedi, protokol yazdırdık ve bitti tek celsede.

Çocuk falan varsa bence tüm haklarını al, söke söke. Sonradan insanın içi biraz rahatlıyor, hele ki maddi olarak cimri tiplerse oh olsun parasını aldım diyorsun, ben kayınvalidemin bana taktığı altınları bozdurdum, yurtdışında çatır çatır harcayacağım, ihtiyacım yok ama olsun, biliyorum iyi bir düşünce değil ama o aile benim nelerimi çaldı ben de en çok önem verdiklerini paralarını yiyorum, hem de hiç gidemediği yerlerde derim inşallah :) Sonra da bu düşüncemden pişmanlık duyarım ama olsun:) Alemin safı hep ben olmayayım.

Ayni eski kayinpederim de boyleydi. Eski esimin aldatmasi disinda bir de parasal sorunlar vardi. Eski kayinpederim emekli ogretmen olmasina ragmen parayi yettiremezdi. Onlar yuzunden evime icra geldi. Şok oldum. Ben hic kredi karti kullanmadim ömrümde. Borç yapmadim. Bikmistim artik kayinvalidemin kayinpederimin borclarini odemekten. Bunu dile getirdigim icin de hayirsiz gelin oldum. Ama Allah cikardi onlardan.

2.eşim tam bir beyfendi. Keske daha önce tanişsaydik. Benim sinirlerim fazlasiyla yiprandi. Ben insanlara karsi tahammulsuz biriyim. O da beni uzgun gordukce uzerime daha cok titriyor. Rahat birakmiyor. Halbuki kendisiyle yere çoraplarini birakmasi disinda sorunum yok.
Yalniz kalmak istedigimi dile getirdigimde yemek yemiyor, yuzunu asiyor. Gezmeyi cok seviyor. Hayat dolu. Oysa ben sessizlik istiyorum.

Ayni eski kayinpederim de boyleydi. Eski esimin aldatmasi disinda bir de parasal sorunlar vardi. Eski kayinpederim emekli ogretmen olmasina ragmen parayi yettiremezdi. Onlar yuzunden evime icra geldi. Şok oldum. Ben hic kredi karti kullanmadim ömrümde. Borç yapmadim. Bikmistim artik kayinvalidemin kayinpederimin borclarini odemekten. Bunu dile getirdigim icin de hayirsiz gelin oldum. Ama Allah cikardi onlardan.

2.eşim tam bir beyfendi. Keske daha önce tanişsaydik. Benim sinirlerim fazlasiyla yiprandi. Ben insanlara karsi tahammulsuz biriyim. O da beni uzgun gordukce uzerime daha cok titriyor. Rahat birakmiyor. Halbuki kendisiyle yere çoraplarini birakmasi disinda sorunum yok.
Yalniz kalmak istedigimi dile getirdigimde yemek yemiyor, yuzunu asiyor. Gezmeyi cok seviyor. Hayat dolu. Oysa ben sessizlik istiyorum.

Eşiniz size tam bir hediye, benim de böyle bir insana o kadar ihtiyacım var ki...Ama anlıyorum insan bazen de yalnız bırakılmak istiyor. Annem böyle yapıyor bana, ne zaman sinirli üzgünsem üzerime titriyor ben de geriliyorum üzüyorum onu sonra da kendim üzülüyorum niye annemi üzdüm diye:(

Bence yaşadıklarınızın etkisi geçecek ve çok daha iyi olacaksınız zamanla :)

Şanslı biriymişsiniz ne güzel

Evet 20 yaşında evlendim, şimdi 27 yaşındayim ama çocuklarımın biri ikiz olunca birden 3 oluverdi ...

Anladım Allah sağlık versin hepsine. Demek ki erken anne olmayı kaldırabilmişsin ki Rabbim vermiş sana. Yazım tarzından gayet olgun olduğunu anlıyorum duygusal olarak.

Hepsinin üstesinden geleceğine inanıyorum. Rabbim dağına göre kar veriyor. Ben çocuksuz boşandım , çok alttan alan biriydim kimbilir çocuğum olsa nelere katlanırdım, Rabbim biliyor da vermiyor.

Anladım Allah sağlık versin hepsine. Demek ki erken anne olmayı kaldırabilmişsin ki Rabbim vermiş sana. Yazım tarzından gayet olgun olduğunu anlıyorum duygusal olarak.

Hepsinin üstesinden geleceğine inanıyorum. Rabbim dağına göre kar veriyor. Ben çocuksuz boşandım , çok alttan alan biriydim kimbilir çocuğum olsa nelere katlanırdım, Rabbim biliyor da vermiyor.
Öyle tabi, inşaallah rabbim sonunu hayra ulaştırsin, Anlı'nın akı ile çıkarım şu işten... Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X