boşanan arkadaşlar yardım edin aileme boşanacağımı nasıl söyleyeceğim

Oyyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
635
399
123
35
Merhaba arkadaşlar
oğlumu alıp ailemin yanına geldim onlar öylesine geldim sanıyorlar nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. sordular eşin nerde diye yok tek geldim dedim konu kapandı normalde yarın eve dönmem gerekir ptesi işe gideceğim. off yarın mı söylesem şimdi mi konuya nasıl girsem. çok üzülür annemde babamda konu komşu akraba umrumda değil fakat annem onlara cevap verirken bile üzülür.
boşanma nedenim ise eşim sabah işten geldi uyuyordu. telefonu çaldı kim diye baktım o anda whatsap mesajını gördüm birine msj atmış. elif nasılsın profil resmin çok güzel. karşıdan cevap yok aöa profil resmi de yok galiba engellemiş kız. uyandırdım elif kim dedim aa işten arkadaşım yazmıştır dedi. sanki karşısında salak var. geri zekalı mıyım ben dedim başkada hiç konuşmadım. oğlum uyanınca bikaç parça eşya alıp çıktım engel olmaya falan çalıştı tek kelime etmedim.
neyse boşanacağım orası kesin. başlangıcı nasıl olacak annem neyin var deyip duruyor söylemedim.

Şimdilik beklemede kal

Kamudamısın özel sektördemi?

İş yerinden izin alma şansın varmı bi kaç gün?

Eğer alabilirsen bi kaç gün daha kal annenlerde

Ev iş çocuk bunaldım bi kaç gün kendimi toparlmaya ihtiyacım var dersin

kamudayım izin alırım ama bi konuşma yapmam lazım kafamı toplayamıyoeum

Çok acele etmişsin , önce bi takibe falan alsaydın .
ya hep teli bendedir kendi telim gibi kullanırım hep bişeye 3 yıldır rastlamadım. muhtemelen mesajı silmeyi unuttu. aramızda hep çok iyiydi demekki siliyormuş yada işteyken yapıyormuş

Once bir sakin ol arkadasim niye hemen fevri davranip ciktin oyle evden?once bir izlemeye alsaydin kesin dellilerin olsaydi elinde, simdi adam cikip gelse kiziniz evi terketti (ortada aldatma)durumu olmus olsa bile kendince biseyler uydurup aileni ikna etse ne olcak?dusucegin durumu bir dusun bakalim?hakliyken haksiz olursun akillica davranip delil toplayacaktin..gerci insanin da beyni doner tabi bu durumlarda,yerinizde olmadigim icin bilemem kesinlikle ama yinede lutfen sakince dusunun..

kamudayım izin alırım ama bi konuşma yapmam lazım kafamı toplayamıyoeum
Kendine biraz zaman ver işte bi kafanı toparla ama ilk iş izin mevzusunu hallet
Kafanı toparlayana kadar birde kalacak yer ya ailenin yanında yada güvendiğin bir arkadaşın falanda olur

Aslında en iyisi evinde durmak eşini evden uzaklaştıramazmısın?

Arkadaşlar bekleseydin diyenlere şaşırıyorum nwyi bekleseydim. ailem atkamda durur orda sorun yok. işim gücüm yerinde para sıkıntısı yok. boşanıp daha fazla yüz göz olmak istemiyorum

bebeğim var annemden başkasına baktıramam. evden yollarım da kavga etmek istemiyorum. böylesi daha iyi. o eve bidaha giremem

bebeğim var annemden başkasına baktıramam. evden yollarım da kavga etmek istemiyorum. böylesi daha iyi. o eve bidaha giremem
Bence bugün orada kal yarın evine git sen
İş yerinden izin al
Eşini evden gönder sonrasına kafanı toplayınca karar verirsin

Kesin karar vermişsin. Migde bulandırıcı bi durum. Bende olsam düşğnmek için bi yerlere kaçardım. Önce iyice bi düşün sonra eşini dinle. Annenede kavga ettik böyle böyle bi durumla karşılaştım ne yapıcamı bilmiyorum de.

boşanmaya kesin karar vermişsin. Ama bu mesajdan başka hiçbir delil yoksa öncesinde seni aldattığına dair hiçbir şüphen yoksa neden bu kadar katısın? tabiki kolay affedilecek bişey değil ama izlemeye takibe alabilirdin, açıklamasını dinleyebilirdin. demekki sevgin bitmiş ki dinlemeye mücadeleye de gerek yok.

Senin için bitmiş zaten pek de açıklama yapmasına gerek yok. Fikrimi sorarsan affetmeye de gerek yok huylu huyundan vazgeçmez. Bir yapan bir daha yapar tecrübelerine dayanarak konuşuyorum.. Karar senin iyi düşün.
Bu arada bende boşanma aşamasındayım ben ailemin yanında değilim evdeyim hâlâ onu gönderdim ben gitmedim. Ama söylerken davayı açtık bitiriyoruz demiştim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…