düşünmek istemiyorum kimbilir daha neler yaptı da ben bunu yakaladım gerçi umrumda değil çocuk da çok etkilenmeden yoluma bakacağımbir daha otur ve sakin kafayla düşün
kamudayım izin alırım ama bi konuşma yapmam lazım kafamı toplayamıyoeumŞimdilik beklemede kal
Kamudamısın özel sektördemi?
İş yerinden izin alma şansın varmı bi kaç gün?
Eğer alabilirsen bi kaç gün daha kal annenlerde
Ev iş çocuk bunaldım bi kaç gün kendimi toparlmaya ihtiyacım var dersin
acele karar vermişsindüşünmek istemiyorum kimbilir daha neler yaptı da ben bunu yakaladım gerçi umrumda değil çocuk da çok etkilenmeden yoluma bakacağım
ya hep teli bendedir kendi telim gibi kullanırım hep bişeye 3 yıldır rastlamadım. muhtemelen mesajı silmeyi unuttu. aramızda hep çok iyiydi demekki siliyormuş yada işteyken yapıyormuşÇok acele etmişsin , önce bi takibe falan alsaydın .
Kendine biraz zaman ver işte bi kafanı toparla ama ilk iş izin mevzusunu halletkamudayım izin alırım ama bi konuşma yapmam lazım kafamı toplayamıyoeum
bebeğim var annemden başkasına baktıramam. evden yollarım da kavga etmek istemiyorum. böylesi daha iyi. o eve bidaha girememKendine biraz zaman ver işte bi kafanı toparla ama ilk iş izin mevzusunu hallet
Kafanı toparlayana kadar birde kalacak yer ya ailenin yanında yada güvendiğin bir arkadaşın falanda olur
Aslında en iyisi evinde durmak eşini evden uzaklaştıramazmısın?
Bence bugün orada kal yarın evine git senbebeğim var annemden başkasına baktıramam. evden yollarım da kavga etmek istemiyorum. böylesi daha iyi. o eve bidaha giremem
Kesin karar vermişsin. Migde bulandırıcı bi durum. Bende olsam düşğnmek için bi yerlere kaçardım. Önce iyice bi düşün sonra eşini dinle. Annenede kavga ettik böyle böyle bi durumla karşılaştım ne yapıcamı
bebeğim olmasa kaçacamda onunla olmuyor. kararım kesin bidaha dokunamam o pisliğe midem götürmez
anlık olsa affedilecek bişey mi sencetakibe alıp devamını bekleseydin keşke cnm bakalm devam edecek mi yoksa bir anlık birşey mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?