boşanan arkadaşlar yardım edin aileme boşanacağımı nasıl söyleyeceğim

bebeğim var annemden başkasına baktıramam. evden yollarım da kavga etmek istemiyorum. böylesi daha iyi. o eve bidaha giremem

tek sebep bu mu gercekten?
baska sorunlarinizda varsa anlarim bu belki son damla olmustur ama whtusp`ta gordugunuz iki satir icin kocanizi neden bosuyorsunuz?
hakaret olur,siddet olur,evine sahip cikmaz cocuguna babalik yapmaz,size kocalik yapmaz cinsel ihtiyacinizi gidermez,baskalariyla ciddi yazismalar,aldatma vs. olur ozaman bosayin gitsin.
ama iki satir icin evladinizi babasiz birakmaya deger mi ki isin aslini bilmiyorsunuz bile.

Biraz sacma degil mi? Belki de profil resmi bir manzara falandi?
Ne zaman yazilmis bu mesaj? Adamin daha once bir vukuatini yakaladiniz mi?

Biraz sacma degil mi? Belki de profil resmi bir manzara falandi?
Ne zaman yazilmis bu mesaj? Adamin daha once bir vukuatini yakaladiniz mi?
teline el diye kaydetmiş tanıdıgı biri değil dün gece 1 gibi yazılmış. o saatte neden yazılır. aldatılmayı hazmedemiyorum

başka sorun yok. sadece bu olay ama demekki huy edinmiş ben yetmemişim

başka sorun yok. sadece bu olay ama demekki huy edinmiş ben yetmemişim

cok yanlis yapiyorsunuz cok..
gemiler bu kadar kolay yakilmaz.
aldatilmak derken ne yapmis bu adam,profil resmi bortu bocek olamaz mi? hadi kizin kendi resmi diyelim,Allah askina siz suan ailenize guveniyorsunuz ama bi hic yuzunden evladinizi babasiz birakacaksiniz,nasil bi travma yaratacaginizin farkinda misiniz?
huzursuz bi evliliginiz varsa bosayin ok..
eger uzun sureli msjlasma olsa zaten profil resmin guzel disinda baska muhabbete tanik olurdunuz.
bu arada evliyim,engelledigim o kadar insan var ki,abuk sabuk bi suru numara,bosasin mi esim beni?

iki satir icin bu kadar ayaga kalkilmaz,takibe alirsiniz once,kanitlarsiniz bosarsiniz..evlilik cocuk oyuncagi mi Allah askina?
belkide adamin gunahini aliyorsunuz,olacak sey mi bu?
gururunuza dokunduysa burnunu surtun o ayri,canini okuyun ama yargisiz infaz yapmayin.

Arkadaşım çok acele karar vermissin kolay mı boşanmak 5 kere yakladim kocam i aylarca sürdürdü şimdi çok kötü bir psiko
Lojiyle devam ediyorum ama sadece çocuklarım ve annem babam uzulmesin die. Sen bir adım atsan Allah sana sabır veriyor zaten. Kadiniz kardeşim çabalara bizim işimiz savasmadan kacmissin

Teşekkür ederim herkese yorumlarınız için. ama dönmeyeceğim. bırak onunla yüz yüze gelmeyi varlığını bile hissetmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…