Boşanan arkadaşlara

melisqw

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
59
4
18
29
Arkadaşlar merhaba. Boşanan arkadaşlar boşanma sebebiniz neydi, severek ayrılan ve unutamayan pişman olan var mı? Ailenize ne zaman haber verdiniz, tepkileri ne oldu?

Esimle ayrılma konusu geçiyor, konuyu açan da benim ama iş ciddilesiyor. Herkes çok mutluyum gibi dusunuyor. Zaten eşimle bir problemimiz de yok. Ailesinde yazın ne kadar kalırsam kendi ailemle de o kadar kalabilirsin diyor. Sevmiyorum ailesini.

Dediğim gibi. Eşim tatilde 3 hafta kendi ailemle goruseceksem 3 hafta da kendi ailesiyle kalmamı istiyor. Ben de istemiyorum

Ben aldatıldım. Onun için boşandım. Ailesi ile de evli olduğum dönemde aramız gayet iyiydi. Onun haricinde çok sinirli eve ve bana karşı ilgisiz ve alkol alan bi insandı. Ben alkol almasına karşı olmama rağmen beni dinlemiyordu. Yani düğünde bayramda derler ya öyle olsa bişey demem ama bir dönem baya sıklaşmıştı. Ama asıl nedeni ihanet. Asla pişman değilim.

Bu sorunu bende çok yaşadım evliliğimde sinirlerim çok yıprandı bizim de dava açılmış şu an
İki tarafta da sadece bir hafta kalın madem

Yeni evli misiniz. Bu asilamsyacak bir konu degil gibi. Is inada binmis galiba. Ama ilerleyen yillarda baska seyler icjn de kissasa kissas yapacak birine benziyir. Ayni benjm ex esim gibi. Ayrilacaksaniz cocuk olmadan ayriln.

Aldatıldım, psikolojik ve fiziksel şiddet vardı..
Tek pişmanlığım daha erken boşanmamaktı. Düğün günü ayrılsaymışım keşke 15 sene sabreceğime.

Ben aldatıldım. Onun için boşandım. Ailesi ile de evli olduğum dönemde aramız gayet iyiydi. Onun haricinde çok sinirli eve ve bana karşı ilgisiz ve alkol alan bi insandı. Ben alkol almasına karşı olmama rağmen beni dinlemiyordu. Yani düğünde bayramda derler ya öyle olsa bişey demem ama bir dönem baya sıklaşmıştı. Ama asıl nedeni ihanet. Asla pişman değilim.
Çekişmeli mi oldu dava

Kumar bağımlısı eş. İletişim sorunu da eklendi. Ne sorsam anlatmaz benimle paylaşmaz. Çocukla ilgi yok denecek kadar az vs vs uzat gider. Severek evlendik sakin dedim efendi anlayışlı koca yalan! Davamız var 2 hafta sonra bitecek inşallah anlaşmalı

Arkadaşlar merhaba. Boşanan arkadaşlar boşanma sebebiniz neydi, severek ayrılan ve unutamayan pişman olan var mı? Ailenize ne zaman haber verdiniz, tepkileri ne oldu?

Esimle ayrılma konusu geçiyor, konuyu açan da benim ama iş ciddilesiyor. Herkes çok mutluyum gibi dusunuyor. Zaten eşimle bir problemimiz de yok. Ailesinde yazın ne kadar kalırsam kendi ailemle de o kadar kalabilirsin diyor. Sevmiyorum ailesini.
Deli divane aşık evlendik. Gerçek yüzünü gördük boşandık. Pişman olmadım

Eşimle problemim yok diyorsun da.Neden bosaniyorsunuz ki.

Her iki ailede de ikiniz birlikte kalcaksaniz eşit olması gerekir. Çocuk var mı ? Pat diye bosanabilecek misiniz ?

Dediğim gibi. Eşim tatilde 3 hafta kendi ailemle goruseceksem 3 hafta da kendi ailesiyle kalmamı istiyor. Ben de istemiyorum
Hakime bu gerekçeyi mi sunacaksiniz ? Sadece bu mu yani konuşup anlaşılmayacak bir durum yok da. Bana tuhaf geldi.

Back
X