Boşanan arkadaşlara

Herkesin durumu, nedenleri, koşulları, aile yapısı farklıdır, milletin boşanma durumu sana yol gösterici olmaz bence.
Kimisi her türlü şiddete susmak zorunda kalır, kimisi sıkıldım der boşanır.
Boşanıp ailesi yüzünden hayatı zehir olan da var, benim gibi yeniden doğmuş gibi olan da.
Önemli olan, evliliğinde gelecek görüyor musun, bu kişiyle hayatı ve yıllarını paylaşmak istiyor musun, toparlanacak şeyler mi değil mi, ayrılırsan imkanların ne durumda, bunlara bakmak lazım.

Çekişmeli mi oldu dava
Çekişmeli açtım. Anlaşmaya yanaşmadı bi türlü. Ortak velayet diye tutturdu. Baya zorladı beni. Sonra oda karşı dava açtı. Sonrasında anlaşmalıya çevirdik. Benim tazminat talebim filan vardı onlardan vazgeçtim. Tek celsede bitti şükür.

Yeni evliyken eşimde öyleydi simdı ikimiz de ne halin varsa gör modundayız 😊 gecıyor merak etmeyin

Eşin aileler konusunda eşitlik istiyor gayet normal bir isteği var. Aldatma , şiddet veya aç açıkta bırakma durumu varsa boşanda diğer türlü böyle küçük sebeplerden boşanmak onu sevmediğini gösterir.

Boşanmadan sonraki sürecin nasıl olacağı sizin karakterinizle,ne kadar sosyal olduğunuzla,zorluklarla mücadelede ne kadar başarılı olduğunuzla,nasıl bir aileniz,çevreniz olduğuyla,nerde yaşadığınızla ve bunun gibi birçok faktörle alakalı bir durum.O yüzden hiçbir örnek sizi üzmemeli ya da gaza getirmemeli.Boşanıp kız kıza tatile giden insanın boşanmasıyla,baba evine dönüp kendisini başka bir cehennemin içinde bulan ve bundan çıkma becerisi olmayan insanın boşanması bir değil.O yüzden burda boşanmak harika dostum diyenlere çok da kulak asmayın.Sonraki hayatınızı düzgün şekillendirme becerinize göre kendinizi tartıp ona göre aksiyon alın.

İki aileci tip bir araya gelmişsiniz tam olmuş. Ne bu Allah aşkına? Benim ailem, senin ailen yok efendim bu kadar kaldım, şu kadar kaldım. Ayrılmayın. Tencere kapak.

Back
X