- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Yas kac. Cocuk yoksa isiniz kolayMrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorumbu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum
Çocuğum yok 25 26 olcamYas kac. Cocuk yoksa isiniz kolay
Sanslisiniz. Ben 29 cocuk var . Ayrilcam saglam bir isim oldugunda. Siz hic kotu hissetmeyin. Kotu hissedecek hic bisey yokÇocuğum yok 25 26 olcam
Benmde iyi zamanlarım oldu ama bana com haksizlik yaptiBiraz sıkıcı geliyor bana hayat. Eski eşimle gerçirdiğimizi günleri çom özlüyorum.
Insallh bulursunuz ben çok zor şeyler yaşadım malaseffSanslisiniz. Ben 29 cocuk var . Ayrilcam saglam bir isim oldugunda. Siz hic kotu hissetmeyin. Kotu hissedecek hic bisey yok
Hayatım çok güzel cnm. Çok mutlu bi evliliğim var.Mrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorumbu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum
Çok sevindim adiniza insalh bende öle olurum çünkü hic haketmedigim şeyler yaşadım yenimi evlilgnz şuanHayatım çok güzel cnm. Çok mutlu bi evliliğim var.
Eskiden yaşadığım faciayı tecrübe saydım çöpe attım.
Allah çok büyük ve çok adaletli.
Kulu Rabbimi unutmaz ve ona sığınırsa kulunu hiç ummadığı kadar mutlu ediyor.
Sadece çok üzülüyorum yaşadıgim haksizliklar aklima geldikce agliyorumm içim yaniyo ama hayat devam ediyo herşeye ragmenn41 yaşında ve küçük bir çocukla yaşıyorum. Hiç bir zaman olmadigim kadar huzurlu ve mutluyum. Tek sıkıntı hiç özel alanımın olmaması. Gençsin çocuğun da yok ailenin yanına dönmek zorunda kalmayacaksan kaymaklı ekmek kadayıfı keyfini çıkar
Umarum sizde hakettiğiniz mutlulugu yasarsinzBosandim bosandigima hic uzulmuyirum tek evladim var babasi uzerine dusen hic bir gorevi yapmiyor ona uzuluyorum. Ve yamlizlik zor gercekten. Yanimda bir suru insan var arkadasim cevrem cok ailem yakinimda ama yine de bazen bir erkegin destegine ihtiyac duyuyor. Evliyken kocam destke degil hep yuk oldu omzuma.hayat arkadasi degil omur torpumdu. Belki de o yuzden bu kadar kisa surede yanliz olmak yordu beni.
Şuan evdeyim kendimi çok yalnz hissediyorum sadeceHerkesin yasantisi farklidir...ben de maalesef bosandim...cocugun olmamasi buyuk sans...ama bosanmak zor bir surec...calisiyosan ve sosyal biriysen daha kolay atlatirsin
Kaç sene evli kaldınız ?Benmde iyi zamanlarım oldu ama bana com haksizlik yaptiBen ona çok iyi niyetli oldum kaç kere aldatti sanalda ama allaha havale ediyorumm insana çok koyyo için sızliyo arada bi özlüyünce kendime kızıyorummm
Yıl bile olmadi malaseff 1 yılı doldurmaya az kaldı 5 6 ay kadar evli kaldm sadedeKaç sene evli kaldınız ?
Daha çok küçükmüş yani. Yeniden sevip sevilebilirsin.
Korkuyorum sadece erkekler bana farklı amaçla yaklaşacak diye içimde hep bi korku evlenp bosandm diyemiyorum o yüzdenKaç sene evli kaldınız ?
Daha çok küçükmüş yani. Yeniden sevip sevilebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?