Boşanan arkadaşlarm hayat şimdi nasl?

Eğer bir dış etken sizi üzüyorsa (koca....)
Duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur, onuda her an ortadan kaldırma gücünüz vardır.
Siz kendinize güvenirseniz bütün kadınlar
O zaman herşey farklı olur
Senin utanacak, herkese açıklama yapmak zorunda bırakacağıniz bir durum yok
Pskilojik destek kesinlikle alınmalı
Herkes bir gün gelecek yaşattigini yaşayacak.....

Bende sizin gibiydim ilk başta, ama yeni yeni toparlamaya başladım kendimi bende okul için uğraşıyorum insalhh olur dileklerimiz boşanma davam çekişmeli olarak devam ediyo zor şeyler ama herşey olacagina varir insalhh Hakkmzda hayirlisi olur...

Insalhh yasattiklarini yasarlarr

Bosandigima zerre üzülmüyorum da, aradan 15 yil gecmis olmasina ragmen bi sekilde bu konunun karsima cikmasina cok üzülüyorum. Bi hatanin bedeli ömür boyu olmamali...

Yasadigim ülkede medeni durum evli-bekar-bosanmis-beraber yasiyor olarak ayriliyor ve ben her bürokratik islemde bosanmis oldugumu belirtmek zorunda kaliyorum. Bazi durumlarda adresini dogum tarihini vs soruyorlar cildiriyorum ((
Sosyal hayatda da ciddi görüstügüm biri oldugunda bosanmis oldugumu belirtmek üzüyor.

Benim de çekişmeli olacak. Zor şeyler ama okula odaklanın. Siz başarılı oldukça alacaksınız intikamınızı...

Ben de boşanma sürecindeyim bir süre bu tarz sorunlar devam edecek. Herkes öğrenene kadar. Herkes alışmalı. Zaman lazım.

Bende o durumdan muzdaribim işte kendimi çok tuaf hissesiyorum 1 sene evli bile kalmadmm ama bunu yaşamak üzüyo benierkekler için herşey daha kolay onlar hiç umursamiyo bile

Bende o durumdan muzdaribim işte kendimi çok tuaf hissesiyorum 1 sene evli bile kalmadmm ama bunu yaşamak üzüyo benierkekler için herşey daha kolay onlar hiç umursamiyo bile

Haklisin onlar bizler kadar etkilenmiyor, sadece sana verebilecegim tavsiye su gercekten ve gercekten bosanmaktan eminsen boşan. Milletin ne dedigine aldirma, ben son iliskimde fark ettim ki, benim sevgilimin benden istedikleri arkadaslarima gore acil ayrilma sebebi ama donup inceledigimde aynilarini onlarin sevgilileri kocalarida yapiyor. Canim arkadaslarim sadece bunu disari lanse etmiyor ya da susleyip anlatiyor.
Bosanirsanda hicccc ummadigin insanlar istemeden de olsa canini aciticak. Kendini psikolojik olarak hazirla bunlara... Sonra zaten hayatini sekillendirmek senin elinde...
Rabbim yolunu acik etsin ,iyi insanlarla karsilastirsin.

Ablam iki çocuğu vardı işi de yoktu eniştemin evine bakmaması ve şiddeti nedeniyle boşandı. Çocuklarımız büyüdü biri 18 biri 13 yaşında ablam yeniden hayatını kurdu. Boşanmakta uranılagak bir şey yok. Bazen insanlar anlaşamayabilir sevgi bitebilir saygı bitebilir bu gibi durumlarda da aynı evde kalmanın bir anlamı yok. Şu an kendinizi kötü hissetmeniz çok normal ama boşanma sebebinize bağlı mesela beni aşağılayan şiddet gösteren bir adamdan boşanıyorsam kurtuldum derim...

Saygi bitince ortak muhabbet alani olmayinca bombos bir evlilik oldu
Ya aslında herkesin ilgi alanı farklı ben de bazen eşimin sevdiği konulardan zevk almam ama idare ederim. O da benim konularımdan. Evde her akşam böyle oturalım da sohbet edelim ortamı olmaz. Yani bu boşanmak için bir sebep mi sizce? Çok duyuyorum böyle şeyler başka sebepler de olmalı sanki? Siz ne düşünüyorsunuz?

Nerede yaşıyorsunuz?

Evlilkte şiddet yoksa hakaret aşsalama yoksa bi kadın zaten kolay kolay boşanmaz o boşanmak için fazla büyük bi sebeb değil bnce

Yazdigim gibi saygi bitti aslinda saygisiz sevgide olmaz. Kalitede olmaz.. sevgi icin saygi sart bence. Esime icimde cok sey koptu. Daha once ettigi sayisi hadsiz hakaretler kufurler.. basit konusma usluplari. Sayarsam tabi ki sebep cok. sevgi saygi tukenmemis olsa idare edilir evliligin devami icin savasilirdi ama biten bitti.

Siddet hic olmadi
Siddete ugrasaydim ben daha kotu siddete basvururdum .

Bu arada dogru cogu evliler sohbet etmeyebilir. Konuscak pek bisey kalmaz zaten gunluk seyler filan konusulur genelde. Sohbet cok edilmesede esler problem etmez fazla cunku kalpten kalbe yollar vardir

Bence de okuluna devam et bir arkadasim var bosandiktan sonra sinavi kazandi uni okudu atandi atandigi sehirde de kimseye soylemedi bosandigini hayata sil bastan basladi resmen sonra Yeni bir iliskisi oldu tabiki o kisidn gizlemedi simdi bebekleri oldu cok da mutlu :)

Boşandıktan sonra nefes aldığımi ve ozgurlugu biraz olsun hissettim...birde kızım var ..kızım benim herseyim...Allah'a sığındım bolca dua ettim...sonra hızlı bir şekilde hayatım guzellesti insallah... Şu andada evlenmeyi dusunuyorum çok tatlı bir adamla .. ve isede girdim paramida kazaniyotum çok şükür daha ne olsun ..boşandım iş oldu sonra aşk

Insalhh bundan sorada çok mutlu olursunn kardesimm❤

Insalhh bundan sorada çok mutlu olursunn kardesimm❤
İnşallah sende canım benim ama sana bir tavsiye icimdeki sevgi tamamen ölmeden boşanma yoksa acı cekersin bak benim eski eş bana çok eziyet etsede yinede bir nebze severdim onu ondan hemen bosanmadim dua ettim namaz .Kılıp istihareye yattım eğer bosanmam hayırlıysa kalbi söğüt değilse isindir diye ..yani işlerimi Allah'a bıraktım o namazdan sonra .kalbi gün geçtikçe soğumaya başladı yollarım açıldı kolayca bosandim vs..olaylar o kadar hızlı ilerlediki su anda sadece sukrediyorum..zifiri karanlıktan aydınlığa

Dünya dua üstüne zaten ama ben bitirdim kalbimde o çok kötü şeyler yaptı bana duzelmiycek hatalarinida hiç kabul etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…