- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Bende sizin gibiydim ilk başta, ama yeni yeni toparlamaya başladım kendimi bende okul için uğraşıyorum insalhh olur dileklerimiz boşanma davam çekişmeli olarak devam ediyo zor şeyler ama herşey olacagina varir insalhh Hakkmzda hayirlisi olur...Boşanmak üzereyim. Dava açıcam. Senelerce ona duyduğum aşk gözümü kör etmiş.ailemin yanına döndüm ve çok destek oldular bana.
Üzerimden yük kalktı. Fark ettim ki tüm ilişkinin yükü üzerimdeymiş.
İlk zamanlar çok üzgündüm. "çok seviyorum ama birlikte olmuyor" diyordum ki sonrasında bana aşık sandığım adamon "gerçek" yüzünü gördüm. Ailesinin de. O andan itibaren bitti gözümde. Sadece öfke var ama o da zamanla geçecek. Şimdi yeni hayatım heyecanlandırıyor beni. Ben de okula döneceğim.
Bence şükredin ve önünüze bakın. Silin hayatınızdan. Bu işinizi biraz kolaylaştırır.
Özetle kuş gibi hafifim...
Insalhh yasattiklarini yasarlarrEğer bir dış etken sizi üzüyorsa (koca....)
Duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur, onuda her an ortadan kaldırma gücünüz vardır.
Siz kendinize güvenirseniz bütün kadınlar
O zaman herşey farklı olur
Senin utanacak, herkese açıklama yapmak zorunda bırakacağıniz bir durum yok
Pskilojik destek kesinlikle alınmalı
Herkes bir gün gelecek yaşattigini yaşayacak.....
Bende sizin gibiydim ilk başta, ama yeni yeni toparlamaya başladım kendimi bende okul için uğraşıyorum insalhh olur dileklerimiz boşanma davam çekişmeli olarak devam ediyo zor şeyler ama herşey olacagina varir insalhh Hakkmzda hayirlisi olur...
Bende o durumdan muzdaribim işte kendimi çok tuaf hissesiyorum 1 sene evli bile kalmadmm ama bunu yaşamak üzüyo beniBosandigima zerre üzülmüyorum da, aradan 15 yil gecmis olmasina ragmen bi sekilde bu konunun karsima cikmasina cok üzülüyorum. Bi hatanin bedeli ömür boyu olmamali...
Yasadigim ülkede medeni durum evli-bekar-bosanmis-beraber yasiyor olarak ayriliyor ve ben her bürokratik islemde bosanmis oldugumu belirtmek zorunda kaliyorum. Bazi durumlarda adresini dogum tarihini vs soruyorlar cildiriyorum((
Sosyal hayatda da ciddi görüstügüm biri oldugunda bosanmis oldugumu belirtmek üzüyor.
Bende o durumdan muzdaribim işte kendimi çok tuaf hissesiyorum 1 sene evli bile kalmadmm ama bunu yaşamak üzüyo benierkekler için herşey daha kolay onlar hiç umursamiyo bile
Ablam iki çocuğu vardı işi de yoktu eniştemin evine bakmaması ve şiddeti nedeniyle boşandı. Çocuklarımız büyüdü biri 18 biri 13 yaşında ablam yeniden hayatını kurdu. Boşanmakta uranılagak bir şey yok. Bazen insanlar anlaşamayabilir sevgi bitebilir saygı bitebilir bu gibi durumlarda da aynı evde kalmanın bir anlamı yok. Şu an kendinizi kötü hissetmeniz çok normal ama boşanma sebebinize bağlı mesela beni aşağılayan şiddet gösteren bir adamdan boşanıyorsam kurtuldum derim...Mrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorumbu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum
Ya aslında herkesin ilgi alanı farklı ben de bazen eşimin sevdiği konulardan zevk almam ama idare ederim. O da benim konularımdan. Evde her akşam böyle oturalım da sohbet edelim ortamı olmaz. Yani bu boşanmak için bir sebep mi sizce? Çok duyuyorum böyle şeyler başka sebepler de olmalı sanki? Siz ne düşünüyorsunuz?Saygi bitince ortak muhabbet alani olmayinca bombos bir evlilik oldu
Nerede yaşıyorsunuz?Bosandigima zerre üzülmüyorum da, aradan 15 yil gecmis olmasina ragmen bi sekilde bu konunun karsima cikmasina cok üzülüyorum. Bi hatanin bedeli ömür boyu olmamali...
Yasadigim ülkede medeni durum evli-bekar-bosanmis-beraber yasiyor olarak ayriliyor ve ben her bürokratik islemde bosanmis oldugumu belirtmek zorunda kaliyorum. Bazi durumlarda adresini dogum tarihini vs soruyorlar cildiriyorum((
Sosyal hayatda da ciddi görüstügüm biri oldugunda bosanmis oldugumu belirtmek üzüyor.
Evlilkte şiddet yoksa hakaret aşsalama yoksa bi kadın zaten kolay kolay boşanmaz o boşanmak için fazla büyük bi sebeb değil bnceYa aslında herkesin ilgi alanı farklı ben de bazen eşimin sevdiği konulardan zevk almam ama idare ederim. O da benim konularımdan. Evde her akşam böyle oturalım da sohbet edelim ortamı olmaz. Yani bu boşanmak için bir sebep mi sizce? Çok duyuyorum böyle şeyler başka sebepler de olmalı sanki? Siz ne düşünüyorsunuz?
Yazdigim gibi saygi bitti aslinda saygisiz sevgide olmaz. Kalitede olmaz.. sevgi icin saygi sart bence. Esime icimde cok sey koptu. Daha once ettigi sayisi hadsiz hakaretler kufurler.. basit konusma usluplari. Sayarsam tabi ki sebep cok. sevgi saygi tukenmemis olsa idare edilir evliligin devami icin savasilirdi ama biten bitti.Ya aslında herkesin ilgi alanı farklı ben de bazen eşimin sevdiği konulardan zevk almam ama idare ederim. O da benim konularımdan. Evde her akşam böyle oturalım da sohbet edelim ortamı olmaz. Yani bu boşanmak için bir sebep mi sizce? Çok duyuyorum böyle şeyler başka sebepler de olmalı sanki? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ne güzell maşallah yaaBence de okuluna devam et bir arkadasim var bosandiktan sonra sinavi kazandi uni okudu atandi atandigi sehirde de kimseye soylemedi bosandigini hayata sil bastan basladi resmen sonra Yeni bir iliskisi oldu tabiki o kisidn gizlemedi simdi bebekleri oldu cok da mutlu :)
Eşi tarafından ezilen üzülen bir kadın olarak tüm hayatı geçirmek daha da utanç verirdi size ...Insallh bulursunuz ben çok zor şeyler yaşadım malaseff
Insalhh bundan sorada çok mutlu olursunn kardesimm❤Boşandıktan sonra nefes aldığımi ve ozgurlugu biraz olsun hissettim...birde kızım var ..kızım benim herseyim...Allah'a sığındım bolca dua ettim...sonra hızlı bir şekilde hayatım guzellesti insallah... Şu andada evlenmeyi dusunuyorum çok tatlı bir adamla .. ve isede girdim paramida kazaniyotum çok şükür daha ne olsun ..boşandım iş oldu sonra aşk
İnşallah sende canım benim ama sana bir tavsiye icimdeki sevgi tamamen ölmeden boşanma yoksa acı cekersin bak benim eski eş bana çok eziyet etsede yinede bir nebze severdim onu ondan hemen bosanmadim dua ettim namaz .Kılıp istihareye yattım eğer bosanmam hayırlıysa kalbi söğüt değilse isindir diye ..yani işlerimi Allah'a bıraktım o namazdan sonra .kalbi gün geçtikçe soğumaya başladı yollarım açıldı kolayca bosandim vs..olaylar o kadar hızlı ilerlediki su anda sadece sukrediyorum..zifiri karanlıktan aydınlığaInsalhh bundan sorada çok mutlu olursunn kardesimm❤
Dünya dua üstüne zaten ama ben bitirdim kalbimde o çok kötü şeyler yaptı bana duzelmiycek hatalarinida hiç kabul etmiyoİnşallah sende canım benim ama sana bir tavsiye icimdeki sevgi tamamen ölmeden boşanma yoksa acı cekersin bak benim eski eş bana çok eziyet etsede yinede bir nebze severdim onu ondan hemen bosanmadim dua ettim namaz .Kılıp istihareye yattım eğer bosanmam hayırlıysa kalbi söğüt değilse isindir diye ..yani işlerimi Allah'a bıraktım o namazdan sonra .kalbi gün geçtikçe soğumaya başladı yollarım açıldı kolayca bosandim vs..olaylar o kadar hızlı ilerlediki su anda sadece sukrediyorum..zifiri karanlıktan aydınlığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?