- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Hainin de önde gideniymisColuk cocuk yoksa adam da hainse cok guzel bi duygudur bence . Yasin da genc. Bir omur boyu bu herifleri cekmeye degmez. Darisi basima birgun insallah bende bosayacam kocayi :)
Haklisinz zorunda değilim belki bu yaşadığım süreç içinde bu tarz şeyler düşünüyorumkimseye bunu söylemek zorunda değilsin
hayatına ciddi manada birini aldığında söylemen yeterli
Valla erkekleri sevmiyordum kocamdan ötürü. Simdi bu sitede okuduklarimdan sonra iyice nefret ettim. Disarda kendileri gibi erkeklere gucleri yetmiyor gelip evde karilarini dovuyorlar !!Hainin de önde gideniymis
Bende öleyim okadar ön yargılı oldumki nefret etmek ne kelime...Valla erkekleri sevmiyordum kocamdan ötürü. Simdi bu sitede okuduklarimdan sonra iyice nefret ettim. Disarda kendileri gibi erkeklere gucleri yetmiyor gelip evde karilarini dovuyorlar !!
Kimseye birşey söylemek zorunda değilsin sölemede zaten etraf iğrenç düşünceli zihniyetlerden gecilmiyo ciddi boyuta verdiği zamn sole seni kabul eden o şekilde etsin bunu her insan yasayabilir bence dert etme .Mrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorumbu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum
Adınıza çok sevindimm ben çok korkuyorum 2.evlilikten şuanda aynı şeyleri yaşamaktan umarim zamanla geçer bende o dediginiz mutluluk nasıl bişeymiş yaşayabilirim..Aynı yaşlarda boşanmıştım.Çocuğum yoktu.Sırtımdan tonlarca yük kalkmıştı.Öyle hissetmiştim yani.Boşandığını yada boşanmak üzere olduğunu kimseye söylemek zorunda değilsin.Ben 5 yıl sonra tekrar evlendim.İkinci çocuğuma hamileyim mutlu bir evliliğim var.İyi ki ayrılmışım.Üzülme yani herşey güzel olacak.Bir kere aldatan hep aldatır.Yani benim öyle olmuştu.2 yıl evli kalmıştım.Kaç defa aldatıldım sayısını bilemiyorum
Cok sanslisin ki oyle bi herife seni baglayan bisey yok yani cocuk. Inan cocugun olsa yukun on kat daha fazla olurdu. Gencsin hayatin basindasin istesen daglari yerinden oynatirsin. Tekrar evlenirsin coluk cocuga karisir mutlu olursun. Benim elimi kolumu baglayan 3 tane cocugum var ve cok kucukler daha. Ailemden destek yok cocuklarima bakacak kimsem yok bosanmak istesem 3 cocuga bakacak imkanim yok bir suru sey. Senin yerinde olmak isterdim gercekten . Ustunden agir bi yuku silkeleyip atar gibi at o gereksiz herifi yoluna devam et .Bende öleyim okadar ön yargılı oldumki nefret etmek ne kelime...
Mrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorumbu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum
Geçer canım merak etme.Bende 6 yıl kimseyle görüşmedim.Ama zaman herşeyin ilacı üzülme.En güzel günler senin olsun:)Adınıza çok sevindimm ben çok korkuyorum 2.evlilikten şuanda aynı şeyleri yaşamaktan umarim zamanla geçer bende o dediginiz mutluluk nasıl bişeymiş yaşayabilirim..
Gerçekten çok haklisnzz şu yazdıklarınzla birazda olsun kendime Geldim çok tesekkurlerrArkadaşım bu yaşadığın bilakis sana güç katmalı ne depresyonu. Ben senden 5 yaş büyüğüm ve bosaniyorum. Bana güç kattı yasadiklarim. Kendimi sevmeyi, kendime değer vermeyi öğrendim. Birilerine yaramak için bişeyler yapmanın gereksiz ve küçültücü olduğunu öğrendim .benim de çocuğum yok şükür. Öyleyse gelecege daha umutlu bakmaliyiz. Çocuğum olsaydı da umutla bakardim çünkü Allah büyük
Insallh allah skntı yaşayanların yannda olsunnÇocuksuz olmanıza sevindim Allah sizin kiymetinizi bilecek biriyle nasip etsin inşallah. Benim de arkadaşım çok kısa evli kaldı ayrıldı şimdi tekrar evlendi çoook mutlu şükür. 27 yaşında tekrar evlendi
Üzülmemem gerekiyo artık üzerimdeki u gereksiz baskiyida bir an önce atmam gerekiyoSeneelerce beraber olup sevgilinizden ayrildiginizi düsünün bunu soylerken de utanirmiydiniz ???
Benim arkadasim boşandi 1 cocugu var. Suan hayatini dolu dolu yasiyor. Onu bir kere aglarken gordum.. o da bosandiktan aylar sonra kocasinin kendisine yuklu bir miktar borc biraktigini onu dolandirdigini ogrendiginde...
O da kendi icin degil cocugu icin...
O yuzden lutfen uzulmeyin. Hayalinizde ne varsa simdi yapin
Arkadasim bosandiktan sonra parasini biriktirdi tatile cikti... calisiyorda zaten... Aksamlari arkadaslariyla cikiyor. Gayette mutlu... allah bozmasin.. simdi karssina biri cikti. Insallah evlenecek...
Saygi bitince ortak muhabbet alani olmayinca bombos bir evlilik olduÇok özel değilse neden ayrılıyorsunuz:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?