Boşanan arkadaşlarm hayat şimdi nasl?

Sadece çok üzülüyorum yaşadıgim haksizliklar aklima geldikce agliyorumm içim yaniyo ama hayat devam ediyo herşeye ragmenn
Değmez... bu hayatta sahip olduğun ve en kıymetli olan tek şey sensin... kendi değerini bil yoluna bak bugünlere gülüp geçeceksin... keşke senin kadar genç olabilseydim ahh ahhh

Korkuyorum sadece erkekler bana farklı amaçla yaklaşacak diye içimde hep bi korku evlenp bosandm diyemiyorum o yüzden
Deme.

Evlenip boşandım deme. Bu senin özelin bekarım de gec. Gercekten ciddi biri olursa dersin.

Zaten seni seven kişi de her sekilde kabul eder.

Erkekler eğer Ahlaksız biriyse evlenmiş ol ya da olma hep kötü gözle bakar merak etme.

Bu sadece sana Özgü değil.

Doğru haklisinz

Neler yaşadım bir bilsen.... hepsi geçiyor özgürlüğün tadını çıkar... herşey boş ben 5 yaşında ki oğluma şunu öğretiyorum önce kendini sev beni bile değil
Ne kadar güzell Insalh hep mutlu olursunuz boşanma kararimi çok zor verdim ama iyiki verdim diyorum gerçekten hiç birşeye değmiyormuş umarim ilerde mutlu olabilirimm..

Çok sevindim adiniza insalh bende öle olurum çünkü hic haketmedigim şeyler yaşadım yenimi evlilgnz şuan
Tahmin edebiliyorum, bende haketmediğim o kadar kötü şeyler yaşadım ki en ağır depresyonu geçirdim. Haftalarca karanlık odalardan çıkamadım, güneş tenime değse basbas bağırdım, hiç bir şey haftalarca yiyemedim, bir yudum su içsem misliyle çıkardım.
Ama inan hepsi geçiyor.
Allah karşıma çok iyi bı eş çıkardı.
3 yıl oldu evleneli, ve bana ilk evliliğimle ilgili bir kere soru sormadı.
Yanlız çocuksuz ayrılmak çok büyük avantaj, çocuk yoksa ilk evlilik hiç sorun değil.
İnan bana Allah sana da çok mutlu bı yuva nasip eyleyecek.
Ve sakın unutma bir kemik aynı yerden tekrar kırılmaz.

Insalh kardesim cok korkuyorum Insalh bu korkularımda biter son bulur...tek isteğim mutlu olmak güvenmek sevmek

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkuyorum sadece erkekler bana farklı amaçla yaklaşacak diye içimde hep bi korku evlenp bosandm diyemiyorum o yüzden
kimseye bunu söylemek zorunda değilsin
hayatına ciddi manada birini aldığında söylemen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…