- 1 Eylül 2014
- 26.181
- 30.511
- 798
- 36
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Severek mi yoksa görücü usulü falan mı ?Yıl bile olmadi malaseff 1 yılı doldurmaya az kaldı 5 6 ay kadar evli kaldm sadede
Değmez... bu hayatta sahip olduğun ve en kıymetli olan tek şey sensin... kendi değerini bil yoluna bak bugünlere gülüp geçeceksin... keşke senin kadar genç olabilseydim ahh ahhhSadece çok üzülüyorum yaşadıgim haksizliklar aklima geldikce agliyorumm içim yaniyo ama hayat devam ediyo herşeye ragmenn
Severek evlendim suan ailemle yasiyorum okulumu bitirdim çalışmıyorum suandaSeverek mi yoksa görücü usulü falan mı ?
Ailenle mi yaşayacaksın ?
Okul iş ?
Onlara göre yorum yapayım.
Çok özel değilse neden ayrılıyorsunuz:/Sanslisiniz. Ben 29 cocuk var . Ayrilcam saglam bir isim oldugunda. Siz hic kotu hissetmeyin. Kotu hissedecek hic bisey yok
Deme.Korkuyorum sadece erkekler bana farklı amaçla yaklaşacak diye içimde hep bi korku evlenp bosandm diyemiyorum o yüzden
Bi an önce unutmak istiyorumm gülermiyim gerçektennDeğmez... bu hayatta sahip olduğun ve en kıymetli olan tek şey sensin... kendi değerini bil yoluna bak bugünlere gülüp geçeceksin... keşke senin kadar genç olabilseydim ahh ahhh
Bence bir süre psikolojik destek iyi gelir.Severek evlendim suan ailemle yasiyorum okulumu bitirdim çalışmıyorum suanda
Doğru haklisinzDeme.
Evlenip boşandım deme. Bu senin özelin bekarım de gec. Gercekten ciddi biri olursa dersin.
Zaten seni seven kişi de her sekilde kabul eder.
Erkekler eğer Ahlaksız biriyse evlenmiş ol ya da olma hep kötü gözle bakar merak etme.
Bu sadece sana Özgü değil.
Şiddet vardi aklina gelebilcek herşey..çok kötü şeyler yasadimÇok özel değilse neden ayrılıyorsunuz:/
Aynn bi psikoljik destek iyi gelir umarmmBence bir süre psikolojik destek iyi gelir.
Ailenle anlaşıyorsan daha kolay atlatırsın.
Yüksek lisansa başla ve bir işe gir.
Neler yaşadım bir bilsen.... hepsi geçiyor özgürlüğün tadını çıkar... herşey boş ben 5 yaşında ki oğluma şunu öğretiyorum önce kendini sev beni bile değilBi an önce unutmak istiyorumm gülermiyim gerçektennkeşke aklmdan silinip gitse
Boşver canım sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan seni haketmemiştir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınŞiddet vardi aklina gelebilcek herşey..çok kötü şeyler yasadim
Ne kadar güzell Insalh hep mutlu olursunuz boşanma kararimi çok zor verdim ama iyiki verdim diyorum gerçekten hiç birşeye değmiyormuş umarim ilerde mutlu olabilirimm..Neler yaşadım bir bilsen.... hepsi geçiyor özgürlüğün tadını çıkar... herşey boş ben 5 yaşında ki oğluma şunu öğretiyorum önce kendini sev beni bile değil
Aminnn hakeden herkesi insalhhBoşver canım sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan seni haketmemiştir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Olacaksın inan bunaNe kadar güzell Insalh hep mutlu olursunuz boşanma kararimi çok zor verdim ama iyiki verdim diyorum gerçekten hiç birşeye değmiyormuş umarim ilerde mutlu olabilirimm..
Tahmin edebiliyorum, bende haketmediğim o kadar kötü şeyler yaşadım ki en ağır depresyonu geçirdim. Haftalarca karanlık odalardan çıkamadım, güneş tenime değse basbas bağırdım, hiç bir şey haftalarca yiyemedim, bir yudum su içsem misliyle çıkardım.Çok sevindim adiniza insalh bende öle olurum çünkü hic haketmedigim şeyler yaşadım yenimi evlilgnz şuan
O zaman şükür ki kurtulmuşsun.Şiddet vardi aklina gelebilcek herşey..çok kötü şeyler yasadim
Insalh kardesim cok korkuyorum Insalh bu korkularımda biter son bulur...tek isteğim mutlu olmak güvenmek sevmekTahmin edebiliyorum, bende haketmediğim o kadar kötü şeyler yaşadım ki en ağır depresyonu geçirdim. Haftalarca karanlık odalardan çıkamadım, güneş tenime değse basbas bağırdım, hiç bir şey haftalarca yiyemedim, bir yudum su içsem misliyle çıkardım.
Ama inan hepsi geçiyor.
Allah karşıma çok iyi bı eş çıkardı.
3 yıl oldu evleneli, ve bana ilk evliliğimle ilgili bir kere soru sormadı.
Yanlız çocuksuz ayrılmak çok büyük avantaj, çocuk yoksa ilk evlilik hiç sorun değil.
İnan bana Allah sana da çok mutlu bı yuva nasip eyleyecek.
Ve sakın unutma bir kemik aynı yerden tekrar kırılmaz.
kimseye bunu söylemek zorunda değilsinKorkuyorum sadece erkekler bana farklı amaçla yaklaşacak diye içimde hep bi korku evlenp bosandm diyemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?