Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Sevmemek diye bir şey var bundan haberiniz var mı? Saydığınız şeyler yok diye bir evlilikte durmak zorunda değil.
Ayrıca bana nedense bir erkek üye gibi geldiniz. Erkeklerle ancak bir erkek bu kadar empati kurabilir ve kadının sabır göstermesini söyleyebilir

Eşimle aramda tutku yoksa huzur yoksa cinsellik yoksa aşk yoksa akşam işten geldiğinde ona sarılmak için kapıda can atmıyorsam kızımın babasını dilediği kadına yollayabilirim boşayarak. Emanet etmem boşarım. Adam benim malım değil emanet edeyim. Şuan 30 yaşındayım 50de olsam aşkın sevginin olmadığı bir evde yaşamayı normal görenlerden olmam. Benim annem boşandı çiçekler açtı. Şuan 50 yaşında ama ruhu 20 gibi hayatı seviyor. Babam kötü bir adam değildi ama mutsuzlardı sevgisizlerdi. Bende babasız kalmadım annemde babamı kimseye emanet etmedi mutlu bir hayatı olsun diye yollarını ayırdı. Eğer boşanmayıp yuva mantığıyla kendini çürütseydi ben mutlu bir anne değil antidepresanla ayakta duran ruhu ölmüş bir anne anlatıyor olurdum şuan size. Bırakın kutsal bilmen ne konularını. Kurtarılması gereken kurtarılır. 10 yıldır düzelmeyen neyi düzeltebilirler. Keşke düzeltseler. Biteni kabul etmek lazım konu sahibi daha çok genç tükenmiş bir hayatı yaşamak için.

Ben kimse çöküyorn demedim 40 yaşından sonra gidip eğlen hayatını yaşa diyorlar bu normal değil dedim 40 yaşından sonra insan sakinleşmeli durulmalı bence cinsellik için yuvasını yıkmamalı
Yahu kadın zaten yazık hiç coşamamışki evlendiğinden beridir yalnız,dinimizde bile o kocanın günahı çok büyük böyle mutsuz yalnız çaresiz sevgisiz ilgisiz bıraktığı kadının ahıyla gider,bunun adı yuva değil yuva bu olamaz öpmediğin sarılmadığın ilgi göstermediğn bir kadın o evi yuva yapmaz otel olur orası,evlilik sevgi ilgi varsa kutsaldır bu ne evlilik nede yuva saçma sapan bişey.

Ben kadına sabır göster demiyorum ben olsam sabırlı olurdum diyorum bu benim düşüncem cinsellik için yuvamı yıkmam ben ki sağlık problemi varmış sağlık problemi için tedavi olmasını sağlarım elinden tutarım yanında olurum Erkekte değilim ayrıca isteyen de istediği kadar boşuna bilir umrumda değil benim düşüncem bunlar zit şeyler düşünüyor olabiliriz

Konu sahibinin 15 Aralık 2021 konusu ve konu başlığı : 'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?
Boşanmak için "sevmemek" geçerli bir sebep değil mi sizce ?

Anneniz adına sevindim tabii ki de antidepresanlarla ayakta durmak vs doğru değil ayrıca hakaret etmeyerek yazdığınız için de teşekkür ederim evet söylediğiniz açıdan bakılırsa doğru ben yeni evli olduğum için galiba böyle düşünüyorum Üç yıllık evliyim belki benim de on yıl sonra düşüncelerim farklı olacak bilmiyorum

10 yıl sonra hala eşinizi kapıda hevesle karşılıyor olursanız bunun ne kadar kıymetli olduğunu biliyor olacaksınız. Ama onun eve gelme saati yaklaştığında içiniz daralıyor sıkılıyor olursa sizde boşanın Sevilmeyen sevmeyen kadının yalnızlığına tahammül edemiyorum biz kadınlar mutlu hayat yaşamayı hakediyoruz. Dünya zaten kadın için çok zor bari bu zorluklar içerisinde evimizde sevgiyle beslenelim.

Siz şaka mısınız? Yaptığınız yorumların hepsinde kocayı sevmeyen kadına boşanma diyorsun bu sabır göster demek değilde ne demek oluyor? Erkek olduğunuza artık eminim. Kadınların gereksiz erkeklere katlanmasına bayılıyorsunuz. Çok istiyorsanız siz öyle bir eş bulup katlanın.

Ben eşim eve gelirken heyecanlanıyorum mutlu oluyorum Umarım dediğiniz gibi olur çünkü gördüğüm kadarıyla bu sitede sanırım bir süre sonra evlilikler değişime uğruyor

Ben eşim eve gelirken heyecanlanıyorum mutlu oluyorum Umarım dediğiniz gibi olur çünkü gördüğüm kadarıyla bu sitede sanırım bir süre sonra evlilikler değişime uğruyor
Site ile hic alakasi yok hanfendı Ben bu sitede her derdime derman buldum çok şükür..
Allah herkese hur irade vermiş,akıl vermiş dimii?

Site ile hic alakasi yok hanfendı Ben bu sitede her derdime derman buldum çok şükür..
Allah herkese hur irade vermiş,akıl vermiş dimii?
Neden söyledigim şeyi anlamıyorsunuz ve herkes neden bana saldırıyor:) Ben üç yıllık evliyim ve etrafımda on yıldan uzun evli olan hiçbir arkadaşım tanıdığım yok bu sitede gördüğüm kadarıyla bir çok kadın mutsuz oluyor evliliklerinden bir süre sonra bunu söyledim Artık saldırıya uğramazsam sevinecegim…

Dünyadan bu kadar bi habersiniz, ama milletede akıl veriyorsunuz. Evet evlilikler değişme uğruyor bunu bilmek için evli olmaya gerek yok.

Dünyadan bu kadar bi haber ama millete akıl veriyorsunuz. Evet evlilikler değişme uğruyor bunu bilmek için evli olmaya gerek yok.
Dünyadan bir haber değilim evlilik konularından bir haberim evlilik konuları ile ilgilenmiyorum ilgi alanlarım bunlar değil hayatımda ilgilendiğim başka alanlar var ben eşimi çok sevdiğim için ve yeni evli olduğum için bu şekilde değerlendirdim ama bu sizin bana hakaret etme hakkını size vermiyor
Ben akıl falan vermiyorum kimseye kendi düşüncemi belirttim söylüyorum siz boşan diyerek akıl veriyorsunuz ayrıca bana saldırmayı bırakırsanız sevinirim

Evlilik konularında bilgisi olmayan birinin dünyadan haberi yoktur. Zaten yorumlarından bu net anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…