- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Ailesine bakan ailesi ile ilgilenen ailesini seven ve saygı duyan adam iyi bir eştir bence.., Ve okuduğum kadarıyla kadın cinsellik olmadığı ve adam hasta olduğu için boşanmak istiyor Şiddet gördü küfür işitti ya da saygısızlık gördüğü için değil önceki konularını bilmiyorum
Cinsellik evliliklerde böyle bi şey yani uzun süre yapmayınca yapasınız gelmez ama renkli bir geceye adım attığınızda da artık bırakasınız gelmez.40 -43
32 yaşımdan beri yok .
Eşimle aramda tutku yoksa huzur yoksa cinsellik yoksa aşk yoksa akşam işten geldiğinde ona sarılmak için kapıda can atmıyorsam kızımın babasını dilediği kadına yollayabilirim boşayarak. Emanet etmem boşarım. Adam benim malım değil emanet edeyim. Şuan 30 yaşındayım 50de olsam aşkın sevginin olmadığı bir evde yaşamayı normal görenlerden olmam. Benim annem boşandı çiçekler açtı. Şuan 50 yaşında ama ruhu 20 gibi hayatı seviyor. Babam kötü bir adam değildi ama mutsuzlardı sevgisizlerdi. Bende babasız kalmadım annemde babamı kimseye emanet etmedi mutlu bir hayatı olsun diye yollarını ayırdı. Eğer boşanmayıp yuva mantığıyla kendini çürütseydi ben mutlu bir anne değil antidepresanla ayakta duran ruhu ölmüş bir anne anlatıyor olurdum şuan size. Bırakın kutsal bilmen ne konularını. Kurtarılması gereken kurtarılır. 10 yıldır düzelmeyen neyi düzeltebilirler. Keşke düzeltseler. Biteni kabul etmek lazım konu sahibi daha çok genç tükenmiş bir hayatı yaşamak için.İbakın adam aldatmamış kadını ya da dövmemiş Sadece cinsel hayat monotonlaşmış çocuklarının babasını sırf cinsellik uğruna başka bir kadına emanet etmezdim ben Adam dövmemiş sövmemişse yuvaya sahip çıkılır Yuvanda huzur bulmaya çalışılır Her şey cinsellik değil
Yahu kadın zaten yazık hiç coşamamışki evlendiğinden beridir yalnız,dinimizde bile o kocanın günahı çok büyük böyle mutsuz yalnız çaresiz sevgisiz ilgisiz bıraktığı kadının ahıyla gider,bunun adı yuva değil yuva bu olamaz öpmediğin sarılmadığın ilgi göstermediğn bir kadın o evi yuva yapmaz otel olur orası,evlilik sevgi ilgi varsa kutsaldır bu ne evlilik nede yuva saçma sapan bişey.Ben kimse çöküyorn demedim 40 yaşından sonra gidip eğlen hayatını yaşa diyorlar bu normal değil dedim 40 yaşından sonra insan sakinleşmeli durulmalı bence cinsellik için yuvasını yıkmamalı
Ben kadına sabır göster demiyorum ben olsam sabırlı olurdum diyorum bu benim düşüncem cinsellik için yuvamı yıkmam ben ki sağlık problemi varmış sağlık problemi için tedavi olmasını sağlarım elinden tutarım yanında olurum Erkekte değilim ayrıca isteyen de istediği kadar boşuna bilir umrumda değil benim düşüncem bunlar zit şeyler düşünüyor olabilirizSevmemek diye bir şey var bundan haberiniz var mı? Saydığınız şeyler yok diye bir evlilikte durmak zorunda değil.
Ayrıca bana nedense bir erkek üye gibi geldiniz. Erkeklerle ancak bir erkek bu kadar empati kurabilir ve kadının sabır göstermesini söyleyebilir
Konu sahibinin 15 Aralık 2021 konusu ve konu başlığı : 'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?İroni yaptım aslında orada iyi bir eş bulmak kolay değil evet bence öyle koca bulmak kolay ama iyi bir eş bulmak hiç kolay değil bence ve insan bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyor..
Yuva yıkmak bana hiç doğru gelmiyor yani çok büyük bir sebep olmalı mesela aldatılmak şiddet gibi Üstelik hastalık dolayısıyla ve cinsel hayatın bitmesi monotonlaşmak dolayısıyla normal değil bence düzeltilebilir şeyler çünkü büyük şeyler değil
Anneniz adına sevindim tabii ki de antidepresanlarla ayakta durmak vs doğru değil ayrıca hakaret etmeyerek yazdığınız için de teşekkür ederim evet söylediğiniz açıdan bakılırsa doğru ben yeni evli olduğum için galiba böyle düşünüyorum Üç yıllık evliyim belki benim de on yıl sonra düşüncelerim farklı olacak bilmiyorumEşimle aramda tutku yoksa huzur yoksa cinsellik yoksa aşk yoksa akşam işten geldiğinde ona sarılmak için kapıda can atmıyorsam kızımın babasını dilediği kadına yollayabilirim boşayarak. Emanet etmem boşarım. Adam benim malım değil emanet edeyim. Şuan 30 yaşındayım 50de olsam aşkın sevginin olmadığı bir evde yaşamayı normal görenlerden olmam. Benim annem boşandı çiçekler açtı. Şuan 50 yaşında ama ruhu 20 gibi hayatı seviyor. Babam kötü bir adam değildi ama mutsuzlardı sevgisizlerdi. Bende babasız kalmadım annemde babamı kimseye emanet etmedi mutlu bir hayatı olsun diye yollarını ayırdı. Eğer boşanmayıp yuva mantığıyla kendini çürütseydi ben mutlu bir anne değil antidepresanla ayakta duran ruhu ölmüş bir anne anlatıyor olurdum şuan size. Bırakın kutsal bilmen ne konularını. Kurtarılması gereken kurtarılır. 10 yıldır düzelmeyen neyi düzeltebilirler. Keşke düzeltseler. Biteni kabul etmek lazım konu sahibi daha çok genç tükenmiş bir hayatı yaşamak için.
Görmemişim bu konuyu bilmiyorum belki de ben çok toy olduğum için bu evlilik konularında bilmiyorum ben üç yıllık evliyimKonu sahibinin 15 Aralık 2021 konusu ve konu başlığı : 'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?
Boşanmak için "sevmemek" geçerli bir sebep değil mi sizce ?
10 yıl sonra hala eşinizi kapıda hevesle karşılıyor olursanız bunun ne kadar kıymetli olduğunu biliyor olacaksınız. Ama onun eve gelme saati yaklaştığında içiniz daralıyor sıkılıyor olursa sizde boşanınAnneniz adına sevindim tabii ki de antidepresanlarla ayakta durmak vs doğru değil ayrıca hakaret etmeyerek yazdığınız için de teşekkür ederim evet söylediğiniz açıdan bakılırsa doğru ben yeni evli olduğum için galiba böyle düşünüyorum Üç yıllık evliyim belki benim de on yıl sonra düşüncelerim farklı olacak bilmiyorum
Ben kadına sabır göster demiyorum ben olsam sabırlı olurdum diyorum bu benim düşüncem cinsellik için yuvamı yıkmam ben ki sağlık problemi varmış sağlık problemi için tedavi olmasını sağlarım elinden tutarım yanında olurum Erkekte değilim ayrıca isteyen de istediği kadar boşuna bilir umrumda değil benim düşüncem bunlar zit şeyler düşünüyor olabiliriz
Ben eşim eve gelirken heyecanlanıyorum mutlu oluyorum Umarım dediğiniz gibi olur çünkü gördüğüm kadarıyla bu sitede sanırım bir süre sonra evlilikler değişime uğruyor10 yıl sonra hala eşinizi kapıda hevesle karşılıyor olursanız bunun ne kadar kıymetli olduğunu biliyor olacaksınız. Ama onun eve gelme saati yaklaştığında içiniz daralıyor sıkılıyor olursa sizde boşanınSevilmeyen kadının yalnızlığına tahammül edemiyorum biz kadınlar mutlu hayat yaşamayı hakediyoruz. Dünya zaten kadın için çok zor bari bu zorluklar içerisinde evimizde sevgiyle beslenelim.
Site ile hic alakasi yok hanfendıBen eşim eve gelirken heyecanlanıyorum mutlu oluyorum Umarım dediğiniz gibi olur çünkü gördüğüm kadarıyla bu sitede sanırım bir süre sonra evlilikler değişime uğruyor
Neden söyledigim şeyi anlamıyorsunuz ve herkes neden bana saldırıyor:) Ben üç yıllık evliyim ve etrafımda on yıldan uzun evli olan hiçbir arkadaşım tanıdığım yok bu sitede gördüğüm kadarıyla bir çok kadın mutsuz oluyor evliliklerinden bir süre sonra bunu söyledim Artık saldırıya uğramazsam sevinecegim…Site ile hic alakasi yok hanfendıBen bu sitede her derdime derman buldum çok şükür..
Allah herkese hur irade vermiş,akıl vermiş dimii?
Ben eşim eve gelirken heyecanlanıyorum mutlu oluyorum Umarım dediğiniz gibi olur çünkü gördüğüm kadarıyla bu sitede sanırım bir süre sonra evlilikler değişime uğruyor
Dünyadan bir haber değilim evlilik konularından bir haberim evlilik konuları ile ilgilenmiyorum ilgi alanlarım bunlar değil hayatımda ilgilendiğim başka alanlar var ben eşimi çok sevdiğim için ve yeni evli olduğum için bu şekilde değerlendirdim ama bu sizin bana hakaret etme hakkını size vermiyorDünyadan bu kadar bi haber ama millete akıl veriyorsunuz. Evet evlilikler değişme uğruyor bunu bilmek için evli olmaya gerek yok.
Bir kadin nasil kendini ‘dudukletmek’ terimini kullanir ya hic mi utanmadin sunu yazarken pesAma 40 yaşından sonra da çoluk çocuk bırakılıp kendini düdükletecek adam bulmaya çalışmak saçma geliyor
Cinsellik için ayrılmayı düşünene böyle söylenir benim düşüncem buBir kadin nasil kendini ‘dudukletmek’ terimini kullanir ya hic mi utanmadin sunu yazarken pes
Dünyadan bir haber değilim evlilik konularından bir haberim evlilik konuları ile ilgilenmiyorum ilgi alanlarım bunlar değil hayatımda ilgilendiğim başka alanlar var ben eşimi çok sevdiğim için ve yeni evli olduğum için bu şekilde değerlendirdim ama bu sizin bana hakaret etme hakkını size vermiyor
Ben akıl falan vermiyorum kimseye kendi düşüncemi belirttim söylüyorum siz boşan diyerek akıl veriyorsunuz ayrıca bana saldırmayı bırakırsanız sevinirim
Bence bu kadin bile değilBir kadin nasil kendini ‘dudukletmek’ terimini kullanir ya hic mi utanmadin sunu yazarken pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?