- 18 Mart 2025
- 380
- 678
- 18
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Birde bunun yeni evli olmakla alakasınıda anlamadım ben aksine yeni evliyken daha hassas olmuyormuyduk ben hatırlıyorum ayrı koltuklarda oturunca yoksa artık beni sevmiyormu diye kuruyordum kendimi o cahil aklımlaBence bu kadin bile değildoğrusunu Allah bilir de bu resmen kadin düşmani gibi
Eminim kadin olmadigina zaten. Kadinin cinsellik ihtiyacini sadece bir erkek bu kadar kucumser ve ‘dudukletmek’ gibi igrenc bi tabir kullanir. Cunku kadinlarin cinsel ihtiyaclari yoktur eger sevismek isterlerse ahlaksiz ve namussuz olurlar. MazallahBence bu kadin bile değildoğrusunu Allah bilir de bu resmen kadin düşmani gibi
Siz gerçekten evlimisiniz??Cinsellik için ayrılmayı düşünene böyle söylenir benim düşüncem bu
Bence bu kadin bile değildoğrusunu Allah bilir de bu resmen kadin düşmani gibi
Evet senin gibi 7:24 oturup Esra Erol izleyip evlilik konularında kavgalar konularında bilgiler edinmem gerekiyordu kusura bakma daha önemli işlerim vardıEvlilik konularında bilgisi olmayan birinin dünyadan haberi yoktur. Zaten yorumlarından bu net anlaşılıyor.
Evet senin gibi 7:24 oturup Esra Erol izleyip evlilik konularında kavgalar konularında bilgiler edinmem gerekiyordu kusura bakma daha önemli işlerim vardı
Allah düşünmek zorunda bırakmasın hiç düşünmüyorum vallahi böyle şeylere hiç böyle bir duruma düşmedim umarım düşmemYoo bunun için biraz düşünmen yeterliydi.
Kadınım tatlım Paranoya yapma eğer böyle bir sorunun varsa psikiyatriye gitKadın değil zaten. Kadınları çilekeş görmeyi fantazi edinmiş erkek bireylerden biri kendisi.
İlla erkek olması gerekmiyor ki. Bu şekilde düşünen kadınlar da var. Belki aseksüellerdir, belki de zaten mantık evliliği yapmışlardır ve adamın nerde ne yaptığı kendileri için önemli değildir.Sevmemek diye bir şey var bundan haberiniz var mı? Saydığınız şeyler yok diye bir evlilikte durmak zorunda değil.
Ayrıca bana nedense bir erkek üye gibi geldiniz. Erkeklerle ancak bir erkek bu kadar empati kurabilir ve kadının sabır göstermesini söyleyebilir
Siz gerçekten evlimisiniz??
Tamam arkada derdi derdimizdır bugün de ablaya yakıyoruz tamam rahat bırakın beni ya ay yeter be boşanırsa boşansın ya inin tepemdenSiz gerçekten evlimisiniz??
Ya da ne bilim wajınusmus gibi bir hastalığiniz varmi?? 3 senedir cinsellik yok diyor konu sahibi..
İlla erkek olması gerekmiyor ki. Bu şekilde düşünen kadınlar da var. Belki aseksüellerdir, belki de zaten mantık evliliği yapmışlardır ve adamın nerde ne yaptığı kendileri için önemli değildir.
Ya ne alakası var ya neredeyse katil ilan edeceksiniz siz var ya az diilsiniz Bugün de ben miyim ya avınız çetemisiniz siz yeter be tek tek gelin Neyse ama direnecem savaşacağım sizinle sizin yüzünüzden siteden çıkmıycam bazen lazım oluyor bu siteBence bu kadin bile değildoğrusunu Allah bilir de bu resmen kadin düşmani gibi
Kadınım tatlım Paranoya yapma eğer böyle bir sorunun varsa psikiyatriye git
Ben hep düz mantık bir insanımdır evetÖyle kadınla var tâbi. Ama nedense bu üye bana erkekler gibi geliyor. Çok düz yorumlar yapıyor.
Eğer erkek değilde bir kadınsanız benden önce sizin psikiyatriye ihtiyacınız var.
Sana diyecek bir lafım var da şimdi durduk yere Ban yemek istemiyorum hayırlı forumlar dilerim...Ben hep düz mantık bir insanımdır evet
Söyledin zaten söyleyeceğini kalmasın içinde söyleSana diyecek bir lafım var da şimdi durduk yere Ban yemek istiyorum hayırlı forumlar dilerim...
Ben hep düz mantık bir insanımdır evet
O nasıl bir benzetme ya Teessüf ediyorum yani gerçekten daha akıllıca laf sokabilirsin bana kendi içinde yamulmuş mantık ne demek ya İlkokul 5 te böyle laflar sokuyorduk en sonDüz mantıktan çok kendi içinde yamulmuş bir mantık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?