Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Sizin yaşınız kaç?
35 yaşındayım ben diyorsunuz ya 40 yaşından sonra hayatını yaşa bırak kocanı… Kırkından sonra azanı teneşir paklarmış diye bir laf vardır bilir misiniz? İnsan yuvasını yıkar mı böyle bir sebeple şiddet olsa aldatma olsa yıkar evet yıkmalı da Ama hasta diye ya da cinsel hayat monotonlaştı diye boşanmayı hiç doğru bulmuyorum adam çabalıyor saygılı ve düzgün biri belliki 40 yaşından sonra git hayatını yaşa demek saçma sizin gibi kesinlikle düşünmüyorum yuva kutsaldır boş sebeplerle bırakılmaz

Yaa ben onuda kullanmıyorum ama yine de canım istemiyor. Yok mu can istecek bir şey şöyle pronoda fırlamış gibi olayım aslında doğumdan sonra daha yeni yeni kıpırtılarım var ama istiyorum ki …..
dur sakin ol kadının ayrıldığı yok, ancak eksik düşünceleriniz var 40 dan sonra teneşir paklar demek ne demek? Sizin problem olarak görmediğinizi konu sahibi problem olarak görüyor. Siz kocanızla sevişmeden yaşalana bilirsiniz kadın dişiliğini hissetmek istiyor.

Bu forumda 40 ından sonra tanışıp evlenen onlarca insan varken, 40 ından sonra azanı teneşir paklar demek kısaca terbiyesizlik bana göre başka bişey değil. 40 olunca siz diri diri gömün kendinizi isterseniz. Bırakın da insanlar özgürce dilediği gibi yaşasın. İster evli kalır ister boşanır, orasını kendi bilir. Kimseye 40 ından sonra azdın gibi ultra hadsiz tavsiyelerde bulunmuyorum kendi adıma.

Ben 40 ondan sonra insan hiçbir işe yaramaz diye bir şey söylemedim konuyu çarpıtmayın Ama 40 yaşından sonra da çoluk çocuk bırakılıp kendini düdükletecek adam bulmaya çalışmak saçma geliyor bana size normal geliyor olabilir herkesin hayat tarzı farklı demekki Evet eşimle cinsel hayatımız bittiyse bunun için çabalarım elimden ne gelirse yapmaya çalışırım ve eşim hastaysa onun tedavisi için yanında olur ona destek olurum aman bu yaşından sonra gideyim Eğleneyim diyip kocamı bırakmam yani evet boşanıp hayat kuran insanlar var ama boşanmanın da bir sebebi olur mesela aldatılıyor ya da şiddet görür boşanır ama kocam beni düdüklemiyor diye boşanmak saçma geliyor bana sizin anladığınız dilden konuşayım madem ben de

Ben gideyim kendimi düdükleteyim diyen birine daha fazla derdimi anlatmaya çalışamıycam. Size iyi günner bacımsu

10 yıldır cinsellik olmadan yaşamış sizce bu kadın cinsellik yaşayacağı birini bulmak içinmi boşanmak istiyor ? Çok sığ bir kafa yapınız var. Mesele gidip eğlenmek değil mutlu olmak huzurlu olmak iyi hissettiğin bir hayatın içinde olmak hayatı paylaştığın insana sarılırken sıcacık olmak vs.

Verdiğiniz tavsiyelere bakın 40 yaşından sonra git eylenmene bak kocayı da bırak bir de hasta olmuş falan diyorsunuz ya tamam ya boşanan boşansın bana ne ya Allah Allah bana düştü sanki darda bana normal gelmiyor böyle şeyler aldatma olmadıkça şiddet olmadıkça cinsellik yaşayamıyoruz kocamın ki kalkmıyor diye boşanmak saçma geliyor bana siz boşanın

Sağlık sorunu denen bir şey var demekki adamın sağlık sorunları var ne yapmak gerekiyor benim düşüncem yanında olmak destek olmak gerekiyor anlayışlı olmak gerekiyor benim düşüncelerim bunlar sizin düşünceleriniz boşanıp cinsellik yaşayabileceğin huzurlu ve sağlıklı bir yuva kurmaksa kadın zaten yuvasında huzursuzluk yok kendisi söylüyor sadece cinsellik olmadığını söylüyor kadının canı sıkılmış her canı sıkılan boşanmalı mı Evliliklerde monotonluk denen süreçlerde vardır bu süreçleri atlatabilmektir zaten evliliği ayakta tutan şey benim düşüncem yine söyledigim gibi sizin düşünceleriniz farklı olabilir ben eşim en ufak bir durumda terk Edip gitmem

Esiniz zaten hasta kemoterapi aliyormus bu durumda bile acaba ben mi yanlis anladim?
Esiniz hasta ise saf kötülüksün derim. Degilse de cocuklardan öncen cinsel aktifliginiz yokmus niye 2ci cocuk yaptin o zaman? Esiniz zaten yapici olmaya calisiyor sana karsi. Sizde cinselde cinsel tutturmussun almis basini gideceksin, cocuklarin düzeni bozmanin ne geregi var? 3 dakikalik zevk icin bosamaya göze aliyorsan git bosan.

Ben gideyim kendimi düdükleteyim diyen birine daha fazla derdimi anlatmaya çalışamıycam. Size iyi günner bacımsu
Siz diyorsunuz ya 40 yaşından sonra eğlenmene bak hayatına bak adam hasta diyor kadın farkında mısınız kocanız böyle bir durumda olsa onu terk mi edeceksiniz o zaman Hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye evleniyoruz kötü günlerde kocanızı bırakıp gidin denmiyor yani bilmiyorum evlilik bana göre kutsal sizin evlilik anlayışınız farklı olabilir siz zor zamanlarda kocanızı bırakıp gitmeyi tercih ediyor olabilirsiniz her ne olursa olsun önce düzeltmeye çalışırım ben benim düşüncem bu şekilde

İlk evlendiklerindede 15 günde 1miş yani arada hiç bir zaman tutku şehvet vs olmamış bu yüzden sebebi sağlık değil. Kadın zaten sağlık sorunları sebepli 10 yıldır bu adamla ev arkadaşı gibi yaşamaya razı gelmiş. Sevmediği mutlu hissetmediği kendini aklamak için genişlemişsin diyen hadsiz adamla bir evi paylaşmaya ona destek olmaya devam etmiş. Bu kadın kaç yıl daha başkası için yaşamaya devam etsin ? Mesele cinsellik değil diye kırk kere yazmış kadın. Siz evliliği statü görenlerdensiniz. Evde aşk sevgi olmasada olur belliki. Ama her kadın sizin gibi karın tokluğuna yaşamıyor. Başkası kapar diye kendini hiçe saymıyor saymak istemiyor. Aile öyle bir şey değil. Akşam toplandığınız yemek masasında herkes birbiriyle yanyana olduğu için mutluysa orası çok kıymetli bir ailedir. Ama biri içten içe eriyorsa diğeri onu görmüyorsa orada kutsal bir aile falan yoktur.

Evet cinsellik önemli olmalı doğru ama cinsellik her şey değil bu yüzden
Yuva yıkan kadın mı olur ya sosyal medyada izlediğiniz 2 dakikalık videolarla değerlendirme yapıyorsunuz evlilik böyle tekdüze birşey değil herkesin ilişki dinamiği farklı Sağlık sorunlarından bahsetmiş kadın yıllardır süren bir evlilik var ortada ve tek sorunun cinsellik olduğunu söylüyor bu o kadar yıllık bir evlilikten sonra düzeltilebilir ya da üstü ölçülebilir bir şey ben 40 yaşından sonra kusura bakmayın asla sizin gibi düşünmüyorum kocamı bırakıp gidip biriyle sarılmaya sevişmeye gitmem yani kocamla huzurumu bulmaya çalışırım çocuklarımla yuvamı huzurlu bir hale getirmeye çalışırım Şiddet yok aldatma yok cinsellik olmadığı için boşan diyorsunuz yıllardır süren bir evliliği tamam kadın istiyorsa boşansın ama yanlış yönlendiriyorsunuz bence insanları

Aynı evin içinde seni sevmeyen dokunmayan insana koca denmez eşcinsel kanki denir herkes dünyaya bir kez geliyor elin sorunlu adamını eylemek için milletin keyfine doğmadı kimse,varsa problemi defolsun gitsin tek başına yaşasın yada evlenmesin evlendiysede adam olsun kimse bu adamların bakıcısı değil,yok kocam benimle sevişmesin idare edeyim yok çocuklarım var yalnız kalayım ama çocuklara bakayım ya peki ben insan değilmiyim demezmi bu kadın,evet sevişmek için 40 yaşından sonra işlevsiz bir kocadan ayrılıp gerçek bir kocayla evlenilir,bu yaşlar genç yaşlar eskisi gibi 35 sonrası kimse çökmüyor göçmüyor daha 40 sene elin pasif tipini kimse çekmek zorunda değil,kınamayın heleki mutsuz bir kadın için düdükletecek kendini fln demeniz allahım ya nasıl bir usluptur,sizin başınıza gelmediği için kınayın atıp tutun bu da sizin anladığınız dil sanırım.

Kendinizden vazgeçmişsiniz resmen
Eşiniz kırdığı kalbi onaramamış
Ereksiyon olamadığı için suçu eşine atacak kadar bencil ego sahibi biri
Çocuklarınız büyümüş, çalışıyorsunuz
Yollayın evden düzeninizi bozmayın
Yaşınız çok genç , böyle bir evlilikte ömür geçmez

Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Kadın mesele cinsellik değil diyor. Adam kadına yazdığı mesajda da kadını cinsellik istemekle suçlamıyor aksine öyle olsa boynuzlardın tarzında bir şeyde yazmış. Yani adam bile karısının derdinin cinsellik olmadığını anlamış siz anlamamışsınız.

İbakın adam aldatmamış kadını ya da dövmemiş Sadece cinsel hayat monotonlaşmış çocuklarının babasını sırf cinsellik uğruna başka bir kadına emanet etmezdim ben Adam dövmemiş sövmemişse yuvaya sahip çıkılır Yuvanda huzur bulmaya çalışılır Her şey cinsellik değil

Asla sizin gibi düşünmüyorum bence çok acımasızca

cinsel hayatı monotonlaşmamış zaten monoton başlamış ve 10 yıldır yokmuş. Şiddet ve aldatma olmayan her ev yuva değil.

Ben kimse çöküyorn demedim 40 yaşından sonra gidip eğlen hayatını yaşa diyorlar bu normal değil dedim 40 yaşından sonra insan sakinleşmeli durulmalı bence cinsellik için yuvasını yıkmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…