• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Arkadaşım işiniz gücünüz cinsellik ya başka bir şey düşünmüyor musunuz bir de gelmişsin cinsel hayatını burada reklam yapıyorsun ya gerçekten sizin seviyenize inmem ben daha fazla uzatmıyorum

Evet işimiz gücümüz cinsellik var mı başka sorun?
Kendine güvenyen evlenmesin.

Ya bu terbiyesiz kadini şikayet edemiyoruz mu ya nasıl yapılır?
Hanımefendi sizinle ilgili bana 2 tane mesaj geldi insanların konularına saldırı yapıyor muşsunuz ve beğenmedim seçeneğini işaretliyormusunuz Adınız çıkmış haberiniz olsun kaos yaratmaktan hoşlanan biriymişsiniz kavga olmasından zevk oluyormuşsunuz öyle yazıyorlar daha önce çok mu kavgalar da mağdur oldunuz bu yüzden mi bu hale geldiniz??? İsterseniz size sizinle ilgili bana atılan mesajları gösterebilirim :) Ekran kaydı falan atmışlar

Ya bu terbiyesiz kadini şikayet edemiyoruz mu ya nasıl yapılır?
Herkese saldırıyormuşsunuz Konularda kavga çıkarıyormuşsunuz öyle söylüyorlar Kaostan mı besleniyorsunuz hayatınızda eksik olan ne var mesela ben de şaşırıyorum tamam insanlar benimle aynı düşüncede sahip olamazlar ama sizin kadar seviyesiz de yaklaşmıyor kimse ama bu ilk vukuatınız değilmiş

Hanımefendi sizinle ilgili bana 2 tane mesaj geldi insanların konularına saldırı yapıyor muşsunuz ve beğenmedim seçeneğini işaretliyormusunuz Adınız çıkmış haberiniz olsun kaos yaratmaktan hoşlanan biriymişsiniz kavga olmasından zevk oluyormuşsunuz öyle yazıyorlar daha önce çok mu kavgalar da mağdur oldunuz bu yüzden mi bu hale geldiniz??? İsterseniz size sizinle ilgili bana atılan mesajları gösterebilirim :) Ekran kaydı falan atmışlar
O mesaj bana niye gelmedi size varıyor acaba ?? Hem hiç önemli değil ben kimseye kötü yorum yapmam ve sizde bana yazmayin artık

Evet işimiz gücümüz cinsellik var mı başka sorun?
Kendine güvenyen evlenmesin.
Sen delibiranne ile aynı hesapmışsın öyle söylüyorlar O kadar mı boş gezenin boş kalfasısında iki tane hesap açıp tek bir konuya saldırı düzenliyorsun canın o kadar mı sıkılıyor o kadar mı boşsun yani bir şey soyleyecegim kimse benimle aynı şeyi düşünmüyor diye seninle aynı seviyede saldırı düzenlemedi bana sen bildiğin hakaret ediyorsun

O mesaj bana niye gelmedi size varıyor acaba ?? Hem hiç önemli değil ben kimseye kötü yorum yapmam ve sizde bana yazmayin artık
Kimseye kötü yorum yapmaz mısınız ekran kayıtlarını size göndermemi ister misiniz bir çok konuda insanlara saldırıyorsunuz sizinle aynı düşünmedi diye cinsel hayatım var cinsel hayatım çok iyi diye anlatıyorsunuz kime ne sizin Gensal hayatınızdan benimle aynı şeyi düşünmek zorunda değilsiniz ama bana hakaret edemezsiniz ya da bana ne sizin cinsel hayatınızdan midem bulandı gerçekten tartışmanın da bir seviyesi olur değil mi

Sana ekran kayıt kayıtlarını göstereyim mi sen herkesin konusunda kavga çıkarıyorsun kavga ediyorsun herkesle Kimseyle iyi geçinemiyorsun insanlara saldırıp arkana birilerini topluyorsun seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değilim bana saldıramazsın ama kaostan beslendiğini anlıyorum Allah akıl fikir versin ama adın çıkmış bak dikkat et bence ya da nickini değiştirip devam et 😁😘

Herkese saldırıyormuşsunuz Konularda kavga çıkarıyormuşsunuz öyle söylüyorlar Kaostan mı besleniyorsunuz hayatınızda eksik olan ne var mesela ben de şaşırıyorum tamam insanlar benimle aynı düşüncede sahip olamazlar ama sizin kadar seviyesiz de yaklaşmıyor kimse ama bu ilk vukuatınız değilmiş
Ben beğenmediğim yoruma beğenmedim bırakırım bu benim şahsi yorumum hem kimse ile vukuatım olmadı daha yeni üye oldum bende..Siz bana başkasının koynuna girersin diyebilecek kadar terbiyesizsinız ben size ne demeliyim?

Ben beğenmediğim yoruma beğenmedim bırakırım bu benim şahsi yorumum hem kimse ile vukuatım olmadı daha yeni üye oldum bende..Siz bana başkasının koynuna girersin diyebilecek kadar terbiyesizsinız ben size ne demeliyim?
Vallahi ben başka insanların yalancısıyım bana çok mesaj geldi sizinle alakalı ekran kaydı gönderdiler insanların konularına böyle saldırı gerçekleştiriyormuşsun daha öncesan mağdur edildim galiba bu konuda acısını mı çıkarmaya çalışıyorsun? Yani sana çok saldırmışlar belli ki sen de aynı şeyi yapmaya çalışıyorsun Eski kullanıcı adını falan biliyorumdur belki hani bence uzatmasak daha iyi olur senin için söylüyorum

Sana ekran kayıt kayıtlarını göstereyim mi sen herkesin konusunda kavga çıkarıyorsun kavga ediyorsun herkesle Kimseyle iyi geçinemiyorsun insanlara saldırıp arkana birilerini topluyorsun seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değilim bana saldıramazsın ama kaostan beslendiğini anlıyorum Allah akıl fikir versin ama adın çıkmış bak dikkat et bence ya da nickini değiştirip devam et 😁😘
Ben korkak bırı değilim.. Nick imde hep böyle kalacak kimin derdı varsa gelsin bana yazsin cinsellige karşı olan birine bu yazdığım az bile ..hayırlı akşamlar size..

Ya profiline girince bile herkesle kavga ettiğin görünüyor ya :) İnsanlara saldırdığın görünüyor birazcık aşağı inince kimseyle iyi geçin ya herkese saldırıyorsun herkese kavga Edip kaos yaratmaya çalışıyorsun ve Beğenmediğin bir yorum olduğunu görünce diğer insanları da onun üzerine salmaya çalışıyorsun hepsinin ekran kaydını aldım atayım mı sana ister misin

Ya profiline girince bile herkesle kavga ettiğin görünüyor ya :) İnsanlara saldırdığın görünüyor birazcık aşağı inince kimseyle iyi geçin ya herkese saldırıyorsun herkese kavga Edip kaos yaratmaya çalışıyorsun ve Beğenmediğin bir yorum olduğunu görünce diğer insanları da onun üzerine salmaya çalışıyorsun hepsinin ekran kaydını aldım atayım mı sana
Vallahi ben başka insanların yalancısıyım bana çok mesaj geldi sizinle alakalı ekran kaydı gönderdiler insanların konularına böyle saldırı gerçekleştiriyormuşsun daha öncesan mağdur edildim galiba bu konuda acısını mı çıkarmaya çalışıyorsun? Yani sana çok saldırmışlar belli ki sen de aynı şeyi yapmaya çalışıyorsun Eski kullanıcı adını falan biliyorumdur belki hani bence uzatmasak daha iyi olur senin için söylüyorum
Uzatsam ne olur? SEN NE HAKLA BANA BUNLARI YAZARSİN ..HADDİNİ BİL..VE YAZMA BANA

Bana yazmayın artık..
R yapma Deminden beri hakaret ediyordun ne oldu eski kullanıcı adını Yazayım mı buraya? Git yeni kullanıcı adı al kendıne :) Deminden beri etmedin hakaret kalmadı ya benimle aynı şeyi düşünmek zorunda değilsin ama bana hakaret edemezsin Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazıp insanları gaza getirmeye çalışıyorsun yeni üyesin bir de üstelik değil mi hayır sen yeni üye falan değilsin sen sürekli yeni hesaplar açan bir üyesin nereden mi biliyorum boş ver nereden bildiğimi… sus bence

R yapma Deminden beri hakaret ediyordun ne oldu eski kullanıcı adını Yazayım mı buraya? Git yeni kullanıcı adı al kendıne :) Deminden beri etmedin hakaret kalmadı ya benimle aynı şeyi düşünmek zorunda değilsin ama bana hakaret edemezsin Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazıp insanları gaza getirmeye çalışıyorsun yeni üyesin bir de üstelik değil mi hayır sen yeni üye falan değilsin sen sürekli yeni hesaplar açan bir üyesin nereden mi biliyorum boş ver nereden bildiğimi… sus bence
Burayı iyi biliyorsunuz peki sizin kaçıncı hesabınız?

Uzatsam ne olur? SEN NE HAKLA BANA BUNLARI YAZARSİN ..HADDİNİ BİL..VE YAZMA BANA
Sen bana yazıp duruyorsun cinselliği çok seviyorum cinsel hayatım çok iyi diye bana ne kardeşim senin cinsel hayatından ya Allah Allah herkese cinsel hayatını anlatıyorsun burada konuların görünüyor orada onları gizle bari milleti gazlıyosun zevk alıyorsun değil mi elinde Çekirdek kola sana öyle bir şey yaparım ki aklın hayalin durur

Back
X