• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Kadının eşi hastaymış kemoterapi görüyormus yazmışlar ya kadın yazmış ya Hayır direk kapının önüne koy dedin arasıra ilişkiye girmelisiniz diye bir şey yazmadın ama köylü kurnaz olduğun için şu anda buraya bu şekilde yazıyorsun
Konu sahibi biliyor benim niyetimi haydi eyi akşamlar...

Ben onu sana dökmedım konu sahibi ıçın dedim çünki boşanmak istemiyor du onun icin güzel bir ilişkisı olsun diyerek yazdım iyi niyetim içın Ben erkek değilim ve ispatlamak zorunda değilim sana
Umarım yazdığın küfürleri görürler de bir şeyler yaparlar

Sen var ya o kadar akıllı bir çakal’sın ki demin yazdığın küfürleri hakaretleri kim yazdı sen yazmadın mı başkası mı yazdı niye kıvırıyorsun şu anda
Sen ne hakla bana özelden yazarsın benden izin aldınmı yazmak ıçın kuralları iyice okuyun benden izin almazsan herşey yazabilirim özelden

Neyse yemek yapacağım ben şimdi siz azgın ablalarımdan biraz müsade isteyeceğim Siz yazınca ben de otomatik olarak okumak istiyorum psikolojim bozuluyor Bana 1 saat müsade ederseniz 1 saat sonra devam edelim ateşli sohbetimi
Ablaaaa ne iciyosun ne iciyosun sen maşallah kafa pırıl pırıl :KK53:
Magarana git ve ordan devam et burası sana göre değil sen daha çağ atlayamamissin:deli:

Ablaaaa ne iciyosun ne iciyosun sen maşallah kafa pırıl pırıl :KK53:
Magarana git ve ordan devam et burası sana göre değil sen daha çağ atlayamamissin:deli:
Çağ atlamak senin gibi kocam hasta ve benimle seks yapamıyor diye boşanmayı Düşünmekse çağı atlayamadım için kendimi çok şanslı hissediyorum umarım atlamam Çağ sen çok atlamışsın çağ çünkü Modernlik adı altında kendimle gurur duyuyorum bu şekilde düşündüğüm için sizin gibi azgın değilim iyi ki de değilim Eşim hasta olursa onun yanında olurum cinsellik konusunda işlevsiz olursa hastalığı dolayısıyla yine onun yanında olurum onu hiçbir zaman bırakmam onunda beni bırakmayacağını bilirim :) Siz ateşinizi söndürecek başka adamlar arayabılırsınız Kadın diyor ki evliliğimde hiçbir sorun yok gayet iyiyiz sadece cinsellik yaşayamıyoruz eşimin hastalığı var kemoterapi görüyor diyor sizde diyorsunuz ki boşan koy kapının önüne bu mudur iyi ki de atlayamammışım ya

Çatlamak senin gibi kocam hasta ve benimle seks yapamıyor diye boşanmayı Düşünmekse çağı atlayamadım için kendimi çok şanslı hissediyorum umarım atlamam Çağ sen çok atlamışsın çağ çünkü
Anladım evet acaip kiskandim şu an tırnaklarımi kemirip ağlayarak günlüğüme yazicam belki tepinirim :KK53:
Çok ucuz çiğ laflar bunlar anlatırım da uğraşamam kendini bilmez tipler için çünkü biliyorum ki hayat öyle birşey ki bugün çatla da patla diye övünerek anlattığın kocanın yarın başına ne getirdiğini gördüğünde yine buraya yazarsın yazanları gördük olmaz sanma mesajın beni üzmedi ama çok çiğ bı mide bulandirdi ne diyim yaşayarak görürsün belki

Anladım evet acaip kiskandim şu an tırnaklarımi kemirip ağlayarak günlüğüme yazicam belki tepinirim :KK53:
Çok ucuz çiğ laflar bunlar anlatırım da uğraşamam kendini bilmez tipler için çünkü biliyorum ki hayat öyle birşey ki bugün çatla da patla diye övünerek anlattığın kocanın yarın başına ne getirdiğini gördüğünde yine buraya yazarsın yazanları gördük olmaz sanma mesajın beni üzmedi ama çok çiğ bı mide bulandirdi ne diyim yaşayarak görürsün belki
Ben eşimi asla elini bırakmam dedim çatla patla diye kocamı anlatmadım sen iyi misin? Ben çatla patla diye övünerek ne zaman kocamı anlattım? Ayrıca kocam başıma kötü bir şey getirirse tabii ki de ondan boşanırım fakat kocam hasta olduğu için cinsel anlamda beni tatmin edemiyorsa ondan boşanmayı düşünmem:) Söyledigim şey bu anladığınız şey bambaşka şeyler

Ben eşimi asla elini bırakmam dedim çatla patla diye kocamı anlatmadım sen iyi misin? Ben çatla patla diye övünerek ne zaman kocamı anlattım? Ayrıca kocam başıma kötü bir şey getirirse tabii ki de ondan boşanırım fakat kocam hasta olduğu için cinsel anlamda beni tatmin edemiyorsa ondan boşanmayı düşünmem:) Söyledigim şey bu anladığınız şey bambaşka şeyler
Ya işte öyle değil diyorum anlamıyor musunuz algıniz mi kapalı sizin deli oldum ya artık siz bırakmayın sakın ama çok dikkat edin bu büyük büyük lokmalariniz bogazinizda kalmasın aman kimse için istemem dilemem o iş öyle değil uzaktan komusmasi çok kolay ben asla birakmam ama gerçek hayata gelince o işin içinde olunca gerçek dann diye vuruyor insanin yüzüne
Ben de bosanma aşamasındayım iş arıyorum deli gibi sıfıra sifirdayim ve 39 yaşındayim yanımda da iki evlat napiyim ben şimdi mesela dövmedi evet aldatması da ama inan ki psikolojik ve ekonomik şiddet var ve bunlar da çok ağır insanı çok tüketen mevzular o yüzden yapmayın büyük büyük konuşmayın çünkü vallahi çok zor ben şimdi hayatımın altını üstüne çevirmek üzereyim korkuyormuyum evet ama vazgecme niyetim hiç yok mutlu yaşamak istiyorum artık.

Ya işte öyle değil diyorum anlamıyor musunuz algıniz mi kapalı sizin deli oldum ya artık siz bırakmayın sakın ama çok dikkat edin bu büyük büyük lokmalariniz bogazinizda kalmasın aman kimse için istemem dilemem o iş öyle değil uzaktan komusmasi çok kolay ben asla birakmam ama gerçek hayata gelince o işin içinde olunca gerçek dann diye vuruyor insanin yüzüne
Ben de bosanma aşamasındayım iş arıyorum deli gibi sıfıra sifirdayim ve 39 yaşındayim yanımda da iki evlat napiyim ben şimdi mesela dövmedi evet aldatması da ama inan ki psikolojik ve ekonomik şiddet var ve bunlar da çok ağır insanı çok tüketen mevzular o yüzden yapmayın büyük büyük konuşmayın çünkü vallahi çok zor ben şimdi hayatımın altını üstüne çevirmek üzereyim korkuyormuyum evet ama vazgecme niyetim hiç yok mutlu yaşamak istiyorum artık.
Büyük lokma derken ne diyorsunuz anlamıyorum ki ne büyük lokması? Geçmiş olsun ama ben ne yaptım bana niye saldırıyorsunuz sinirinizi benden çıkarıyorsunuz

Sana küfürü bana özelden etmedin ama

Büyük lokma derken ne diyorsunuz anlamıyorum ki ne büyük lokması? Geçmiş olsun ama ben ne yaptım bana niye saldırıyorsunuz sinirinizi benden çıkarıyorsunuz
Sen bana iftira atıp duruyorsun kaç hesabın var diye ama ben seni tanıdım şimdi sen eski üyesın resminde tanıdım Gaısaoul mı diye bir hesabın vardı senin üyeliğe iptal etmişsin 😆😆seni gidiııı önce aynada bı kendine bak kardeşim Konularından biliyorum seni

Sen bana iftira atıp duruyorsun kaç hesabın var diye ama ben seni tanıdım şimdi sen eski üyesın resminde tanıdım Gaısaoul mı diye bir hesabın vardı senin üyeliğe iptal etmişsin 😆😆seni gidiııı önce aynada bı kendine bak kardeşim Konularından biliyorum seni
E ne olmuş hangi konuları açmışım iki tane hesabım var zaten 😁

Aaa o üyenin bin tane hesabı çıkmıştı o muymuş?

Yönetimin bundan haberi var mı?
Nereden bileyim var mı çok da umrumda değil sabahtan beri doymadınız ya gerçekten işiniz gücünüz yok mu mesela bir aktiviteniz falan hobileriniz falan yok mu mesela böyle mi besleniyorsunuz ? Mesela ben şimdi work shopa gideceğim giyinip çıkacağım evden o yüzden daha fazla cevap veremeyeceğim size Tavsiye ederim sizde bir şeyler yapın bir hobiniz olsun

Back
X