Bir üst yoruma kendi açımdan olanları ve onlar açısından bize söylenen nedenleri şimdi yazdım:)Merhaba.iyide burda tek taraftan bilgi alip ona gore yorum yapiyoruz.birde karsiyi dinlemeli bakalim onlar ne diyecek dimi..bir aylik evlilik cok taze ne olduda hemen bitti.suc her zaman iki tarafli olur.insan birazda kendi hatalarina bakmali...
Merhaba kızlar,
Şuan boşanma aşamasındayım.1 aylık bir evliliğim oldu.
Çok kaygılıyım, çok huzursuzum, hayattan çok korkuyorum. Birdaha kimse beni sevmez istemez Benimde bir evladım olamayacak diye korkuyorum. İçimdeki yaralar hiç geçmeyecek iyileşemeyeceğim eskisi gibi gülemem diye korkuyorum.çünkü ben bir ailem olsun çok istiyordum. Aile benim için çok önemli.ama tüm hayallerim, özene bezene sectiğim gelinliğim tek tek uğraştığım çeyizim günlerce biz oturucaz diye ellerim yara olana kadar temizlediğim evim düğünde babamın yaş dolmuş gözleri hepsi ama hepsi iki yüzlü şeytan bir adam ve o adamın annesi tarafından Yakıldı yıkıldı...
Nasıl gececek? Nasıl bitecek? Nasıl unutulacak? Napmak lazım?
İnsanlar yillar surmus evliliklerini bitiriyorlar ve bir zaman sonra alisiyorlar yeni hayatlarina
Sen de alisirsin
İnsanoglu herseye alisiyor
Allah daha beterini vermesin
Bir aylik sure cok cok kisa, ne oldu da bosanmaya karar verdiniz?
1 ayda ne oldu sizi bu karara iten??
1 ayda annesinin temizlik yapamadığım yırtık pantalon falan giyerek ailelerine yakışmadığım sigara içtiğim gerekçesiyle eşimi gaza getirerek önce onun beni evden kovmasıyla, sonrada ailemle beraber onun ailesinin evine sulh için gittiğimizde evden kovulmamızla ve istenmeyen gelin damgası yememle boşanma kararı çıktı ortaya...1 ayda boşanmaya götüren sebeb neydi sizi
Forumum doğasında bu var. Tek taraf görüş belirler biz de ona göre cevap veririz. Yazılanı doğru kabul ederiz çünkü fikir istiyor. Burası mahkeme değil ki iki taraf da dinlensin. Delil de sunsun oldu olacak.Merhaba.iyide burda tek taraftan bilgi alip ona gore yorum yapiyoruz.birde karsiyi dinlemeli bakalim onlar ne diyecek dimi..bir aylik evlilik cok taze ne olduda hemen bitti.suc her zaman iki tarafli olur.insan birazda kendi hatalarina bakmali...
Evet ve ben korkudan ailemide ikna ettim kabul ettim o annesinin evinde 1 ay kalsın eğitsin işini. Daha sonra kv'nin evine 1 haftalığına gidip kocam olmadan kalmayı da kabul ettim biliyormusun. Ama onların evine gittiğimizde , kadın başladı kızınızdan çoook şikayetimiz var ama önce ona soralım oğlumdan şikayeti varmıymış diye. Bende şikayetim olsada bu evimizin içinde çözülür burda onu karamam hem o burdada değil dedim. Kadın sinir krizi geçirdi üstüme saldırdı bizi evden kovdu. Ve 7 aydır o geceden sonra eşim ne oldu ne bitti nerdesin diye 1 kere bile aramadı. Annesi ne anlattıysa. Hiç aramadı ya inanabiliyomusunuz. Kadın yalan söylediyse bile sitem etmek için bile aramadı.Ne demeli bilmiyorum.cok zor bu isler.ele karismak daga guresmeye benzermis.kv soylemleri berbat.annesinin evine gitsin egit oyle gelsin.cok agir bir soz olmus.esinin kiyafet baskilarida cok yormus seni.buralarda haklisin.insan ne heveslerle evleniyor.sonuc boyle olmamali.Allah yardimcin olsun canimm.cok dua et ferahlatir seni.her serde
bir hayir varmisss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?