Boşanan genç kızlar

Fergul123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
227
156
53
Merhaba kızlar,
Şuan boşanma aşamasındayım.1 aylık bir evliliğim oldu.

Çok kaygılıyım, çok huzursuzum, hayattan çok korkuyorum. Birdaha kimse beni sevmez istemez Benimde bir evladım olamayacak diye korkuyorum. İçimdeki yaralar hiç geçmeyecek iyileşemeyeceğim eskisi gibi gülemem diye korkuyorum.çünkü ben bir ailem olsun çok istiyordum. Aile benim için çok önemli.ama tüm hayallerim, özene bezene sectiğim gelinliğim tek tek uğraştığım çeyizim günlerce biz oturucaz diye ellerim yara olana kadar temizlediğim evim düğünde babamın yaş dolmuş gözleri hepsi ama hepsi iki yüzlü şeytan bir adam ve o adamın annesi tarafından Yakıldı yıkıldı...

Nasıl gececek? Nasıl bitecek? Nasıl unutulacak? Napmak lazım?

Bugünler de geçecek... İki yüzlü şeytan adam dediğiniz adamdan çocuk yapmamanız, yol yakınken dönmeniz daha iyi olmuş.
Seversiniz, sevilirsiniz, nasipse çocuğunuz da olur. Korkmayın. Geçmeyen, geçmese bile alışılmayan bir acı yok dünyada.

Hicbisey olmaz...korkma... hayatini zindan edecek evliliktense ozgurlugu secmeni anlayacak yani seni gercekten hakedecek biri cikacak karsina...

Karsına elbet seveceğin sevileceğin birisi çıkacaktır. Sabret..

Nefret ediyorum böyle insanlardan. Me kadarda kolay harcaniyor bir genc kizin hayati. Sizin kaygilarinizi anliyorum. Maalesef türk toplumunda bosanmis "dul" kadinlara isi gözle bakmiyorlar. Ama insaAllah karsiniza sizi hal eden biri cikar

İki kere ayrılmak istedim annesinin abzürtlükleri yüzünden nişanlıyken. Ağladı zırladı ayrılmayalım annem yüzünden ben bişey yapmadım sana diye diye, e bende seviyorum ayrılmadım. Evlendim ama nasıl gel bide bana sor. Düğünde ağlayacaktım nerdeyse. Kınam zaten fiyasko. Nişanımda öyle burnumdan getirdi kv. Hepte kıyafet yüzünden. Benim kıyafetlerimi hep o secmek istedi. Seçtide. Yenemedim yenemedik. 24 yaşında beni 40 yaşında gibi giydirdi. En güzel görünmek istediğim en özenecegim en mutlu olmam gereken günler düşünsene. Ama kadın yenilecek gibi değil. Tabi aralarda çeyizimde ona buna düğünde sectiğimiz şarkılara aldığım herşeye laf etti. Hepte oğlu yokken yaptı bunu. Hic mutlu olamadım. Evlendik. Evlendikten sonra oğlunu çekmiş kenara bu kız sigara içiyomuş( 4 yıldır içiyorum ve yanında hiç içmedim nerden duyduysa) yırtık pantalon giyiyo bize yakışmaz oğlum, bizim aldığımız paltoları giymiyo(eylül ayındayız) , eve de geldim ev cok pisti, çamaşır yıkarken yumoş koyuyo ağır ağır kokuyo hastalanırsın sen, bunlar böyle olmaz sen çok çekersin sonra evli kadın böyle olmaz , gitsin annesiğilde bir ay kalsın eğitsinler sonrada 1 hafta benim evimde kalsın ben bakayım olacak mı olmayacak mı karar vereyim olursa gelip alırsın karını diyor. Eşim kabul ediyoe. Benim aileme ve bana bunları söylüyorlar. Tabi bunları söylerken ki tavırları iğrenç ötesi. Bunu yapmazsam 1 aylık gelinken boşamakla tehdit ettiler. Kortugum için kabul ettim. Ama amaç belli değilmi zaten. Sonuç da değişmedi. Boşanıyorum. Kapı önüne kondum. Sebep yukarıdaki sebepler.

Sebebin özeti yukarıdaki gibi.

7 ay oldu ayrılalı. Boşanma gercekleşmedi ama hala. Hiç özlemiyorum aklıma hiç güzel günler gelmiyor. Sadece ne olduda oldu idrak edemiyorum benim için bir travma oldu. Hala inanamıyorum bunu bana nasıl yaparlar. Ve hala bu mahkeme sürecinde iftiralarla yalanlarla yapmaya devam ederler bilmiyorum.

Heveslerim kursagımda kaldı. 7 ay gecti ama hala bir şok var geçmedi. Nasıl anlatayım bilmemki hissettiğimi.

Merhaba.iyide burda tek taraftan bilgi alip ona gore yorum yapiyoruz.birde karsiyi dinlemeli bakalim onlar ne diyecek dimi..bir aylik evlilik cok taze ne olduda hemen bitti.suc her zaman iki tarafli olur.insan birazda kendi hatalarina bakmali...

Merhaba.iyide burda tek taraftan bilgi alip ona gore yorum yapiyoruz.birde karsiyi dinlemeli bakalim onlar ne diyecek dimi..bir aylik evlilik cok taze ne olduda hemen bitti.suc her zaman iki tarafli olur.insan birazda kendi hatalarina bakmali...
Bir üst yoruma kendi açımdan olanları ve onlar açısından bize söylenen nedenleri şimdi yazdım:)

1 aydami ?

İnsanlar yillar surmus evliliklerini bitiriyorlar ve bir zaman sonra alisiyorlar yeni hayatlarina
Sen de alisirsin
İnsanoglu herseye alisiyor
Allah daha beterini vermesin

Bir aylik sure cok cok kisa, ne oldu da bosanmaya karar verdiniz?

1 ayda ne oldu sizi bu karara iten??

1 ayda boşanmaya götüren sebeb neydi sizi
1 ayda annesinin temizlik yapamadığım yırtık pantalon falan giyerek ailelerine yakışmadığım sigara içtiğim gerekçesiyle eşimi gaza getirerek önce onun beni evden kovmasıyla, sonrada ailemle beraber onun ailesinin evine sulh için gittiğimizde evden kovulmamızla ve istenmeyen gelin damgası yememle boşanma kararı çıktı ortaya...

Ne demeli bilmiyorum.cok zor bu isler.ele karismak daga guresmeye benzermis.kv soylemleri berbat.annesinin evine gitsin egit oyle gelsin.cok agir bir soz olmus.esinin kiyafet baskilarida cok yormus seni.buralarda haklisin.insan ne heveslerle evleniyor.sonuc boyle olmamali.Allah yardimcin olsun canimm.cok dua et ferahlatir seni.her serde
bir hayir varmisss...

Forumum doğasında bu var. Tek taraf görüş belirler biz de ona göre cevap veririz. Yazılanı doğru kabul ederiz çünkü fikir istiyor. Burası mahkeme değil ki iki taraf da dinlensin. Delil de sunsun oldu olacak.

Evet ve ben korkudan ailemide ikna ettim kabul ettim o annesinin evinde 1 ay kalsın eğitsin işini. Daha sonra kv'nin evine 1 haftalığına gidip kocam olmadan kalmayı da kabul ettim biliyormusun. Ama onların evine gittiğimizde , kadın başladı kızınızdan çoook şikayetimiz var ama önce ona soralım oğlumdan şikayeti varmıymış diye. Bende şikayetim olsada bu evimizin içinde çözülür burda onu karamam hem o burdada değil dedim. Kadın sinir krizi geçirdi üstüme saldırdı bizi evden kovdu. Ve 7 aydır o geceden sonra eşim ne oldu ne bitti nerdesin diye 1 kere bile aramadı. Annesi ne anlattıysa. Hiç aramadı ya inanabiliyomusunuz. Kadın yalan söylediyse bile sitem etmek için bile aramadı.
Bide eşimle öncesinde 3 yıldır beraberdik kıyafetlerime pek karışmazdı, ufak tefek uyarılar yapardı ben baskı evresine gelmeden sözünü dinlerdim. Söz konusu pantalonumu begeniyordu bide.
Bende şoktayım ki . Neye ugradıgımı şaşırdım bir travma oldu benim için. Nede hevesle evlenmiştim:/
Şimdi herkesin hakkımda fısır fısır konuştuğu o 1 ayda boşanmış kızım. Hepsini dövesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…