Boşanan genç kızlar

İnşallah çok teşekkür ederim

Valla enteresan normalde naparsan yap düzelmez derlerya insanlar için. Ama sevindim mutlu olmalarınada.
Bizimkide iyi bir sopayı çook hakettide haklıyken haksız durumuna düşerdik:/ bide ne babam ne kardesim öyle karakterde değiller ya

Ailesinin evine gitsin,eğitilsin sonra da burada test edelim
Bu çok ağır olmuş, bundan daha ağırı sizin kendinize böyle bi haksızlık yapmanız olmuş.
Kabul etmek zorunda değildiniz...tabiki içinde bulunduğunu durumu,şartlarınızı bilemiyorum.öyle gerektirmiş olabilir
Ki
"Ufak tefek uyarılar yapardı,baskı aşamasına gelmeden kabul ederdim" demişsiniz.
Sizinde kendinize göre doğrularınız,kendi özel alanınız olmalı diye düşünüyorum. Mantıksız isteklerini baskı olacak diye kabul etmek durumunda değilsiniz.
Burada biçok konu okudum ama sizinki epey ağır geldi bana.Allah yardımcınız olsun
Bence iyiki geçer not almamışsınızda ayrılma kararı olmuş
Sizi kendilerinden kurtarmışlar!
Hakkınızda hayırlısı olsun,önemli olan bunlardan payımıza düşeni çıkarabilmek

Sizi gerçekten takdir ediyorum,sabrınızı... O aileden kurtulmuşsunuz ve vicdanınız olabildiğine rahat. Elinizden geleni yapmışsınız,daha ne olsun
İnşallah karşı taraf içinde sizin içinde daha güzel bi hayata atılan adımdır bu

yorumlarınızdan bile gayet mantıklı,aklı başında düşünebildiğiniz kanaatindeyim. Her işte vardır bi hayır,umarım hayrı görebilirsiniz çok yakın zamanda. Birde ilahi adalete inanın,çok güzel devreye giriyo yeri ve zamanı geldiğinde:)
Karşı taraf iyi bi aile olabilir,ama siz uyuşmamışsınız. İnşallah gönlünüzce olsun

Kesinlikle..ben de lafımı esirgemedim..neler nelerle üzerime geldiler..ezdirmemeye güçlü durmaya çalıştım..her şey eş de bitiyor..
vezir de eden o rezil de eden o....Allah korusun böyle karaktersizlerden..!
aynen cnm herşey eşde bitiyor malesefffff
yok ben de çok mutsuzum ailesine tapan bir adam var karşımda, hiçbir yanlışlarını görmeyen

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Haklısınız belki ayaklarımı yere sağlam basıp o şartı kabul etmeyebilirdim, ama şöyle bi hayal edin sevmişsin evlenmişsin ne hayaller kurmuşsun 1 ayda başına neleri getiriyorlar..Bide böyle şeyler yaşanırken ben acaip şokta gibiydim.teyzem annem falan geldi bnle uzun uzun konuştular kızım alttan al yapma etme biz onları ikna edemiyoruz inat etmişler bari sen alttan al büyüklük yap bak daha bir ay olmuş yuvan yıkılsınmı istiyosun diyolar. İstemiyorum tabi kim isterki. Ne olduki boşanıcam ne yaptım ki ben ne olduki... O eve gitmek o şartı kabul etmek tabiki yaşadıklarımdan yaptıklarından sonra travma oldu benim için. Hiç iyi bişey değil. Ama şuan o açıdan gönlüm çok rahat, başta ben kendi Kendimi keşke sabır mı etseydim neler olacaktı acaba kabul etseydim şartlarını diye eleştirmek istemem . Ama şuan zerresi yok.
Bide ufak tefek uyarılar yapardı baskı aşamasına gelmeden kabul ederdim kısmıda, yani bi gömlek giyerim o derseki hayatım bunun göğsü çok açıkmış ya bugun bunu giyme derse üstelemem çıkarırdım. Bu kadarcık şeylerden kimsenin biyeri eksilmezki hepimiz yaparız zaten.
Hayatta hep uyumlu olmak gerektiğini düşünenlerdenim ben aslında. (Tabi bu benim bi karakterimin olmadığı anlamına gelmiyor).. Halada düşüncem aynı. Tek fark şuan uyumlu davranacagım kişilerin yada şeylerin geleceğini değip değmeyeceğini görebilirim diye düşünüyorum artık.
Hayırlısı olur inşallah. Güçlü durmaya çalışıyorum sabretmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde. İlahi adalete inanıyorum herkesin karşılığını layığıyla vereceğine inanıyorum inşallah öyle olur. :))

Ailenin yetiştirme şeklide önemli,sizin aileniz ve konu sahibinin olaya yaklaşımları çok farklı olabilir.
aynen cnm herşey eşde bitiyor malesefffff
yok ben de çok mutsuzum ailesine tapan bir adam var karşımda, hiçbir yanlışlarını görmeyen
bende nişanlıyım,ve şuanda nişanlımın gözüne sokuyorum yanlışlıkları. Şimdi sen haklıydın,ben sana çok haksızlık ettim belli konularda,hatamı farkettim fln diyo.
Ama ben çok tedirginim,ailesinin yanlışlarını görememesi epey rahatsız edici
Geçtiğimiz hafta nikah kıyılmış olmalıydı,istemedim. İnşallah hayırlısı olur

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…