Zor bir süreçten geçiyorsun ama etrafın sözlerini dikkate alırsan daha da yıpranırsın bu dönemde. Benim evlendikten 1 ay sonra boşanmaya karar veren senesi dolunca da boşanan arkadaşım oldu, aynı sizin gibi evlilik öncesinde de anlaşmazlıklar diz boyu idi neden evlendiklerini de çözememiştim. Her neyse o arkadaşım oh be dünya varmış diyordu en son. Boşanma aşamasında üzüntü ve stresten inanılmaz kilo verip çökmüştü boşandıktan bikaç ay sonra capcanlı gözlerinin içi gülen bir kadın oldu ve inan hiç de pişman olmadı. Elalem ne der diye düşünme elalem susmuyor çünkü elinden geldiğince kulak ardı et duyduklarını.çok şükür eğitimimi gecen yıl tamamladım Henüz bir işim yok ama oda olur inşallah.
Bide haklısınız memleketede bağlamamak gerek yanlış bir tanım oldu kusura bakmayın ama aslında şunu demek istedim ailemde sağımda solumda bişeyleri çok çeken kadınlar var ama boşanmayan. Hatta ailemde akrabalarımda hiç boşanmış biri yok.şimdi düşündümde ben ilkim yani. O yüzden bi kere evlendim bitmeyecek evlilik ömürlüktür falan gibi bir düşünce hep kendimi bildim bileli yerleşiyor kafaya. İşte ben bunları yaşarken ne biliyim ananem konuşmaya geliyor teyzem ordan konuşmaya geliyor annem ayrı konuşuyor kızım alttan al olur böyle belki blöf yapıyolardır falan diye. Sonuç olarak kabul ettim ama öyle ezik ezikte gitmedim evlerine konu açılınca çatır çatır konuşacaktım belki biz kovulmadan çıkıp gidecektik o evden fırsat olmadı. Ama kader yani ne bileyim.
Kendime güvenimide umarım tekrar kazanabilirim kısa zamanda çünki gitti gerçektende. Bide asla çeyizdi eşyaydıda asla değilim mümkün olabilir mi böyle birşey? Hayal kırıklığı yaşadım sadece birşeylere emek verdim elimde patladı gibi oldu. Ne bileyim hislerimi yazdım ben bu sayfaya hata mı etmişim?psikolojimin bozulmasıda kendime güvenimin gitmeside olağan değilmi sizce, bunu suclayıcı eleştirici bir tavırla yazmışsınız?
Teşekkür ederim:)Zor bir süreçten geçiyorsun ama etrafın sözlerini dikkate alırsan daha da yıpranırsın bu dönemde. Benim evlendikten 1 ay sonra boşanmaya karar veren senesi dolunca da boşanan arkadaşım oldu, aynı sizin gibi evlilik öncesinde de anlaşmazlıklar diz boyu idi neden evlendiklerini de çözememiştim. Her neyse o arkadaşım oh be dünya varmış diyordu en son. Boşanma aşamasında üzüntü ve stresten inanılmaz kilo verip çökmüştü boşandıktan bikaç ay sonra capcanlı gözlerinin içi gülen bir kadın oldu ve inan hiç de pişman olmadı. Elalem ne der diye düşünme elalem susmuyor çünkü elinden geldiğince kulak ardı et duyduklarını.
Konuyu tekrar evlenir miyim diye açman garip geldi sadece hani toparlar mıyım bu kötü günler geride kalır mı değil de yeniden evlenir miyim diye sorman...
Bir de ailen de araya girse kendinden bu kadar ödün verme bir daha. Sana yazık değil mi ya ?
En kısa sürede toparlaman dileği ile
Bence allahn sevilmiş kuluymuşsınnn....ki adamı erkenden çocuk olmadan tanımşsn...sorun ne den..ben de 6 aylıkken ayrıldımmm...şiddet yüzünden terk ettimmm...oh iyikide yapmışım 3sene önce evlendimmm...3 yıllık evliyimmm...çok mutluyummmmm.....allahıma şukurler olsunnnnn..şehirde dogdum buyudum yaşadmmmm..koye gelin geldmmmm..o kadar seviyorum ki ilk günkü gibi davranıya kocammm.hala cicim ayındayız sankiiii....boşverrrrrr haytını yaşa can sagolsuuunnnnn.......benmde eşyalarm ksldıııı..bende kafamda yandııı dedimmmm.gidip almadmmm...canımı kurtardımmmmm....o yeter bana hep kader kısmett...bende inanıyorummm.kalbn temzzzz...allah kısa zamanda bitirmişşşş....ileride çıkar karşına. Erketen çok ne var ye iç geZzZzZzz...onuda çatlat...ama evlennn kgçhrolsunnn.allahndanbulsunnnn.bedua etme allaha havale etMerhaba kızlar,
Şuan boşanma aşamasındayım.1 aylık bir evliliğim oldu.
Çok kaygılıyım, çok huzursuzum, hayattan çok korkuyorum. Birdaha kimse beni sevmez istemez Benimde bir evladım olamayacak diye korkuyorum. İçimdeki yaralar hiç geçmeyecek iyileşemeyeceğim eskisi gibi gülemem diye korkuyorum.çünkü ben bir ailem olsun çok istiyordum. Aile benim için çok önemli.ama tüm hayallerim, özene bezene sectiğim gelinliğim tek tek uğraştığım çeyizim günlerce biz oturucaz diye ellerim yara olana kadar temizlediğim evim düğünde babamın yaş dolmuş gözleri hepsi ama hepsi iki yüzlü şeytan bir adam ve o adamın annesi tarafından Yakıldı yıkıldı...
Nasıl gececek? Nasıl bitecek? Nasıl unutulacak? Napmak lazım?
Nedennnnn böyleeee yazıyorsun nnnnnn . AnlamadımmmmBence allahn sevilmiş kuluymuşsınnn....ki adamı erkenden çocuk olmadan tanımşsn...sorun ne den..ben de 6 aylıkken ayrıldımmm...şiddet yüzünden terk ettimmm...oh iyikide yapmışım 3sene önce evlendimmm...3 yıllık evliyimmm...çok mutluyummmmm.....allahıma şukurler olsunnnnn..şehirde dogdum buyudum yaşadmmmm..koye gelin geldmmmm..o kadar seviyorum ki ilk günkü gibi davranıya kocammm.hala cicim ayındayız sankiiii....boşverrrrrr haytını yaşa can sagolsuuunnnnn.......benmde eşyalarm ksldıııı..bende kafamda yandııı dedimmmm.gidip almadmmm...canımı kurtardımmmmm....o yeter bana hep kader kısmett...bende inanıyorummm.kalbn temzzzz...allah kısa zamanda bitirmişşşş....ileride çıkar karşına. Erketen çok ne var ye iç geZzZzZzz...onuda çatlat...ama evlennn kgçhrolsunnn.allahndanbulsunnnn.bedua etme allaha havale et
....o bilir işini...
Nedennnnn böyleeee yazıyorsun nnnnnn . Anlamadımmmm))))))))
İçimi yaktı bu yazınİki kere ayrılmak istedim annesinin abzürtlükleri yüzünden nişanlıyken. Ağladı zırladı ayrılmayalım annem yüzünden ben bişey yapmadım sana diye diye, e bende seviyorum ayrılmadım. Evlendim ama nasıl gel bide bana sor. Düğünde ağlayacaktım nerdeyse. Kınam zaten fiyasko. Nişanımda öyle burnumdan getirdi kv. Hepte kıyafet yüzünden. Benim kıyafetlerimi hep o secmek istedi. Seçtide. Yenemedim yenemedik. 24 yaşında beni 40 yaşında gibi giydirdi. En güzel görünmek istediğim en özenecegim en mutlu olmam gereken günler düşünsene. Ama kadın yenilecek gibi değil. Tabi aralarda çeyizimde ona buna düğünde sectiğimiz şarkılara aldığım herşeye laf etti. Hepte oğlu yokken yaptı bunu. Hic mutlu olamadım. Evlendik. Evlendikten sonra oğlunu çekmiş kenara bu kız sigara içiyomuş( 4 yıldır içiyorum ve yanında hiç içmedim nerden duyduysa) yırtık pantalon giyiyo bize yakışmaz oğlum, bizim aldığımız paltoları giymiyo(eylül ayındayız) , eve de geldim ev cok pisti, çamaşır yıkarken yumoş koyuyo ağır ağır kokuyo hastalanırsın sen, bunlar böyle olmaz sen çok çekersin sonra evli kadın böyle olmaz , gitsin annesiğilde bir ay kalsın eğitsinler sonrada 1 hafta benim evimde kalsın ben bakayım olacak mı olmayacak mı karar vereyim olursa gelip alırsın karını diyor. Eşim kabul ediyoe. Benim aileme ve bana bunları söylüyorlar. Tabi bunları söylerken ki tavırları iğrenç ötesi. Bunu yapmazsam 1 aylık gelinken boşamakla tehdit ettiler. Kortugum için kabul ettim. Ama amaç belli değilmi zaten. Sonuç da değişmedi. Boşanıyorum. Kapı önüne kondum. Sebep yukarıdaki sebepler.
Sebebin özeti yukarıdaki gibi.
7 ay oldu ayrılalı. Boşanma gercekleşmedi ama hala. Hiç özlemiyorum aklıma hiç güzel günler gelmiyor. Sadece ne olduda oldu idrak edemiyorum benim için bir travma oldu. Hala inanamıyorum bunu bana nasıl yaparlar. Ve hala bu mahkeme sürecinde iftiralarla yalanlarla yapmaya devam ederler bilmiyorum.
Heveslerim kursagımda kaldı. 7 ay gecti ama hala bir şok var geçmedi. Nasıl anlatayım bilmemki hissettiğimi.
Duyguyu vermis arkadas tam gaz. Yasayan halden daha iyi anliyor :)Nedennnnn böyleeee yazıyorsun nnnnnn . Anlamadımmmm))))))))
Nişanlılık zaten böyle bir süreç. Sevgiliyken mutlu mesut olan çiftin ilişkisine aile dahil oluyor. Evliliğin fragmanı gibi bir şey. Konu sahibi Allah kurtarmış seni . Sakın yalancı şahide falan bulaşmayın. Duanı et gir davana. Tez zamanda da kurtul ana kuzusundan.Nisanliyken nasilsa evlendikten sonrada oyle devam ediyor icinize sinmeyen durumlar varsa evlenmeyin kizlar nisan atmak evlenip bosanmaktan yeğdir.Duzelir gecer diye dusunmek kendin kandirmaktan baska hicbirsey degil.gecmis olsunn .
gitsin annesiğilde bir ay kalsın eğitsinler sonrada 1 hafta benim evimde kalsın ben bakayım olacak mı olmayacak mı karar vereyim olursa gelip alırsın karını diyor. Eşim kabul ediyoe. Benim aileme ve bana bunları söylüyorlar.
Evet ve ben korkudan ailemide ikna ettim kabul ettim o annesinin evinde 1 ay kalsın eğitsin işini. Daha sonra kv'nin evine 1 haftalığına gidip kocam olmadan kalmayı da kabul ettim biliyormusun. Ama onların evine gittiğimizde , kadın başladı kızınızdan çoook şikayetimiz var ama önce ona soralım oğlumdan şikayeti varmıymış diye. Bende şikayetim olsada bu evimizin içinde çözülür burda onu karamam hem o burdada değil dedim. Kadın sinir krizi geçirdi üstüme saldırdı bizi evden kovdu. Ve 7 aydır o geceden sonra eşim ne oldu ne bitti nerdesin diye 1 kere bile aramadı. Annesi ne anlattıysa. Hiç aramadı ya inanabiliyomusunuz. Kadın yalan söylediyse bile sitem etmek için bile aramadı.
Bide eşimle öncesinde 3 yıldır beraberdik kıyafetlerime pek karışmazdı, ufak tefek uyarılar yapardı ben baskı evresine gelmeden sözünü dinlerdim. Söz konusu pantalonumu begeniyordu bide.
Bende şoktayım ki . Neye ugradıgımı şaşırdım bir travma oldu benim için. Nede hevesle evlenmiştim:/
Şimdi herkesin hakkımda fısır fısır konuştuğu o 1 ayda boşanmış kızım. Hepsini dövesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?