Boşanan genç kızlar

Zor bir süreçten geçiyorsun ama etrafın sözlerini dikkate alırsan daha da yıpranırsın bu dönemde. Benim evlendikten 1 ay sonra boşanmaya karar veren senesi dolunca da boşanan arkadaşım oldu, aynı sizin gibi evlilik öncesinde de anlaşmazlıklar diz boyu idi neden evlendiklerini de çözememiştim. Her neyse o arkadaşım oh be dünya varmış diyordu en son. Boşanma aşamasında üzüntü ve stresten inanılmaz kilo verip çökmüştü boşandıktan bikaç ay sonra capcanlı gözlerinin içi gülen bir kadın oldu ve inan hiç de pişman olmadı. Elalem ne der diye düşünme elalem susmuyor çünkü elinden geldiğince kulak ardı et duyduklarını.

Konuyu tekrar evlenir miyim diye açman garip geldi sadece hani toparlar mıyım bu kötü günler geride kalır mı değil de yeniden evlenir miyim diye sorman...

Bir de ailen de araya girse kendinden bu kadar ödün verme bir daha. Sana yazık değil mi ya ?
En kısa sürede toparlaman dileği ile

Teşekkür ederim:)
Bide yo aslında konuyu yeniden evlenirmiyim diye acmadım nasıl gececek nasıl unutulacak nasıl atlatılacak diyerekten açtım ama tabi onuda araya sıkıştırıverdim ister istemez kaygı yaratıyor çünkü evlenip boşanmış olmam sokakta yürümeme engel değil okul okumama işte çalışmama arkadaş edinmeme yada ne biliyim herhangi birşeye engel değil ama yeni ilişkiler kurmayı düşüneceğim zaman gelecek ozaman belki engel olacak.ister istemez bir kaygı oluşturuyor engel olamam buna ama tabiki bu kaygılarımın %10u falan yani aynı açtığım konuda 10 cümlemin içinde bir cümlede sözünü etmem gibi yani bendeki yeri diyim.
Ama çok teşekkür ederim iyi dileklerin için allah kimsenin başına vermesin inşallah benimde arkadaşın gibi bitince gözlerimin içi parlar çok daha iyi olurum

Ben eski eşine hayret ettim ya. Koskoca yedi ay nasıl aramaz? Yazık o gecen 3 yıla.. Gitsin bakalım anasının peşinden bigün naptım ben dicek ama inşallah her şey için çok geç olucak, sen yeni hayatında mutlu olucaksın.. İnşallah kardeşim bu dönemi atlatır mutlu olursun. Bide avukata uyup yalancı şahit bulmayın Allah katında çok büyük günahı var, zaten yapmam demişsinde ben avukata şaşırdım nasıl böyle bir şey teklif eder.. Allının akıyla rabbine sığınarak gir davaya Allah büyük, ilahi adalete güvenirim ben her zaman..

Bu süreç geçip gidince ne iyi yapmışım oh diyorsunuz, arada ortak bi çocuk olmayınca zaten kat kat daha kolay oluyor bidaha adamı görmek muhatap olmak zorunda değilsin adını bile unutursun hatta başka biriyle güzel bi evlilik yaşarsın :)

Bence allahn sevilmiş kuluymuşsınnn....ki adamı erkenden çocuk olmadan tanımşsn...sorun ne den..ben de 6 aylıkken ayrıldımmm...şiddet yüzünden terk ettimmm...oh iyikide yapmışım 3sene önce evlendimmm...3 yıllık evliyimmm...çok mutluyummmmm.....allahıma şukurler olsunnnnn..şehirde dogdum buyudum yaşadmmmm..koye gelin geldmmmm..o kadar seviyorum ki ilk günkü gibi davranıya kocammm.hala cicim ayındayız sankiiii....boşverrrrrr haytını yaşa can sagolsuuunnnnn.......benmde eşyalarm ksldıııı..bende kafamda yandııı dedimmmm.gidip almadmmm...canımı kurtardımmmmm....o yeter bana hep kader kısmett...bende inanıyorummm.kalbn temzzzz...allah kısa zamanda bitirmişşşş....ileride çıkar karşına. Erketen çok ne var ye iç geZzZzZzz...onuda çatlat...ama evlennn kgçhrolsunnn.allahndanbulsunnnn.bedua etme allaha havale et
....o bilir işini...

Bazı arkadaşlar Keşke evlenmeseydin demiş kv yüzünden. İleride kv den dolayı boşanılmayacağını düşünüp evlenmen mantıklı tbi. Anlaşılan o ki eşin süt bebesiymiş sende uysal bi insansın kv de atını oynatmış.

1 ay, yani 4 hafta. Adam çalıştığına göre uyku hariç günde an fazla 5 saat bir aradaydınız. Buda bu bir ay içinde yaklaşık en fazla 8 gün bir arada olduğunuz anlamına gelir. Ne olmuş olabilir? Cidden merak ettim.

Nisanliyken nasilsa evlendikten sonrada oyle devam ediyor icinize sinmeyen durumlar varsa evlenmeyin kizlar nisan atmak evlenip bosanmaktan yeğdir.Duzelir gecer diye dusunmek kendin kandirmaktan baska hicbirsey degil.gecmis olsunn .

Kız okuyunca bana gına geldi ne biçim kaynana bu ya. Söyledikleri laflar çok ağır. Sen daha gencsin. Üzülme boşver erkenden kurtulmussun yoksa ilerde çok sorun yasardn

Nedennnnn böyleeee yazıyorsun nnnnnn . Anlamadımmmm ))))))))

Canim ya, keske babana en bastan soyleseydin de, haddini bildirseydi o KV nin.
Benim babam ortaligi ayaga kaldirirdi. Kp ve ex de orada olacakti, bir de sizden olayi dinleyeceklerdi.
Bosanman iyi olmus, o baska. Cunku kocam diye yola koyuldugun sahis 3 kurus etmez bir pislikmis.
Sen dula iyi bakilmaz, tekrar evlenmez vs diye sacmalayanlara bakma. Al benim 30 +++ im hic evlenmedim, ama 2 cocuklu iki arkadasim, hic evlenmemis genclerle 2. evliliklerini yaptilar. Cok da mutlular. Kismet bu isler. Ama sen mutlulugu ese endeskleme. Calis, gez toz. Hayat her sekilde guzel. Genceciksin.

Bir de 1 ay da bosanan kizim diye dusunme. Boyle ilk aydan bosanmalarda hep erkek sorunlu cikiyor. Asil adamin dedikosunu yapiyorlardir.

İçimi yaktı bu yazın inşallah Rabbımin izniyle ilerde karşına öyle biri çıkar ki herşeyi unutturur sana iyiki kurtulmusum onlardan dersin

Olaylarin sonuna kadar onca şeyden sonra ee yeter be deyip senin terk ettiğini düşünmüştüm ama yine evden kovulan sen olmuşsun. Bari mahkemede hakkını al surundur şunları. Bu kadar pasif olma lütfen. Bosanmaktan korktum kabul ettim diyorsun da eşin hiç korkmamis baksana bunu da mı görmedin?

Tazminatini al catir catir ye icin biraz olsun hafiflr belki... kolay mi seni iyilestiricek bi yuvan cocuklarin olana kadar yakicak icini bu olay...kolaymi hayallerini yikmalari allah guzel gunlr gostersin

Nisanliyken nasilsa evlendikten sonrada oyle devam ediyor icinize sinmeyen durumlar varsa evlenmeyin kizlar nisan atmak evlenip bosanmaktan yeğdir.Duzelir gecer diye dusunmek kendin kandirmaktan baska hicbirsey degil.gecmis olsunn .
Nişanlılık zaten böyle bir süreç. Sevgiliyken mutlu mesut olan çiftin ilişkisine aile dahil oluyor. Evliliğin fragmanı gibi bir şey. Konu sahibi Allah kurtarmış seni . Sakın yalancı şahide falan bulaşmayın. Duanı et gir davana. Tez zamanda da kurtul ana kuzusundan.

yani kolay kolay okuduğum konulardaki kocalara kv lere beddua etmem ama şimdi o şeytan kv ve adi kocaya ne küfürler ne beddualar edesim geldi anlatamam. hatta içimden baya saydırıyorum. şerefsizzz adi pisliklerr

Allah yardımcın olsun canım benim, ilerde bu kötü günleri unutturacak çok güzel günlerin olsun. Ve ben inanıyorum açacaktır da Rabbim mutlaka güzel kapılar açacaktır da unutma şer gördüklerimiz de hayır, hayır gördüklerimizde şer vardır bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…