Evet bu kadarı fazla . Ben eşyalarımı aldım allahtan . O kadar da değil . Hersey olacağına varır . Bir başlasın bakalım . Siz dua edin bol bol .ve sabredin . Su akar yolunu bulur elbet .1.5-2 yıl psikolojim nasıl kaldırır bu durumu bilmiyorum. Çok zorlanırım. Keşke karşı taraf anlaşmalı istese. Ben artık sözümden dönmem. Korktuda kaçtı demesinler bide. Çünkü bunlar der.. Bide anlaşmalı şartları çok aptalca çeyizime alınanları eşyaları falan almayacakmışım. Annem babam bana takı altın taktı. Onları bile vermiyorlar onlarda. Bu kadarınıda kabul edemiyorum o yüzden hırslandım..
Boşanmadık daha. Dava açıldı ama hala soyadım onun soyadı. Ama ben kafamda kendimi bekar hissettiğim ve kendimi 7 aydır boşanmış gördüğüm için eski eşi tercih ederim. :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için aynen dediğiniz gibi okumakla adam olunamadığı gibi oda annesinin gölgesi altında sünepe gibi yaşamaya devam edecek ve en güzeli bitmesi. Hatta hiç başlamamasıymış ama vardır bunda bir hayır diye kendimi avutuyorum...
Çok teşekkür ederim ya ne kadar güzel ve içten yazmışsınız. Konularınıza baktım birazcık evet benziyor gerçektende keşke benzemese kimse yaşamasa ama buradada hayattada böyle şeyleri yaşayan ne kadar çokmuş. Ben anne baba evinde arkadaş akrabalarla büyürken bir boşanmış dahi yoktu. Bu işler ortaya çıkınca herkes suratıma bön bön bakar oldu. En yakın akrabalarım kuzenlerim amcalarım teyzelerim bile telefonda bi değişik bi şoklu konuşuyolar ya hissediyorum ki hiçbişey eskisi gibi değil.. Bende ilaçlar kullandım çok başta hiç fayda etmezdi. Evdeyken bunalır dışarı cıkmak isterdim, kapının önüne çıkınca içeri giresim gelirdi insan görmek istemezdim. Heryerde daralırdım, yere yıpılacak kadar çarpıntım uyuşukluğum oluyodu. Bide nefes almakta zorlanıyordum. Ama şuan bunların hepsi geçti çok şükür. Daha normalim. Mutsuzda değilim. Hala belli başlı kaygılarım var. Bide mahkeme süreci cok yıpratıcı. Bi bitseydi keşke. Ama bitemiyor.
Sizde dayanın lütfen iyi olun. Ya çok değişik bişey ben kendim yaşadım ama başkası bana derdini anlatınca karsımdakine acaip üzülüyorum. Burda konuları falan okurken şükrettiğim çok nokta oldu. Sizde öyle yapın okuyun arada buraları. Ne durumda olanlar var. Sonra sükrediyor insan haline.
Ya aslında iş bulamıyorum ama vaktimi dolduracak birşeyler istiyorum ama şuan ben şehir dışına çıktıgım için babam iki ev geçindiriyor. Çok şükür rahatızda ama ucu ucuna yetiyor benim öyle düşündüğüm gibi kursa spora falan gitmem mümkün değil şuanah bi işe başlayabilsem...
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.. Allah sizede sabır versin mutluluk versin inşallah herşey hayal ettiğinizden hatta istediğinizden dualarınızdan daha güzel olur
Buarada konularınıza baktımda sizi psikolojik hasta olmakla itham ediyorlar sanırım.. Benide öyle. Ben hayatımda iki kere psikiatriste gitmiştim öncesinde. Biri üni.1. Sınıfta sınıfta kalmıştım aşırı stres olmuştüm bi sonraki yıl yine kalırmıyım diye. Ve bu kaygıdan uyuyamıyorum. Ders calışmaya oturuyorum ama konsantre olamıyodum. Kiloda vermiştim baya. Doktora gittim ilaç yazdı ama şimdi adını versem neredeyse herkesin bildiği hafif iki tane ilaç yazmıştı biri yatarken uyku için içilen diğeri sabah içilen daha rahatlatıcı ve iştah açıcı. Kullandım bunları bir süre sonra doktor içme dedi. Bide bundan 2 yıl sonra gitmiştim bu sefer başka nedenlerden ama yine stres uykusuzluk için. Bu sefer yine aynı ilacı yazmıştı. Bende bunu eşime( yni eski eşime) sonrasında bi laf arasında söylemiştim . Söylemez olaymışım. Şimdi dilekçelerde nası yüklenmişler bana. Rahat iki sayfa psikolojimin bozuk oldugunu kanıtlamaya çalışmışlar. Sgk kaydımı istemişler. Zaten öncesindede kullanıyodu ilaç hasta bu diye. Bilmiyorum bu mahkemede benim dezavantajımmı. Ama çok saçma be çook saçmaa... Allah akıl fikir versin
Canımsıınn.. seni tanımasam da bendensin biliyorum ortak duygular çünkü...iş konusuna da takılma hemen olmuyor zaten..zamanla olacak sen başvurularını yap yeter ki..illa ki olacaktır Allah'ın izniyle..umutsuz olma yeter ki.. mahkemeye de takılma sen normal hayatına devam et..bitecek ama davandan vazgeçme sakın.. Baroya git ve avukat talep et..etrafında illa ki arkadaş eş dost şahit vardır ..sen ne gerekiyorsa yerine getir..sonra tevekkül et..Allah her şeyi bilir en ince ayrıntısına kadar..o yüzden için rahat olsun ..Rabbim hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin canıımm.....
Sevgilerle.....
O kadar benzer ki yaşadıklarımız...beni de aynı gösteriyorlarr... neler nelerrr....bunlar kan emici canavarlar ..başka türlü tanımlayamıyorum..asıl hasta bunlar farkında değiller..ilaç içmek kötü bir şey değil.. bir insan nasıl kolu kırılır da dr ye giderse bu da aynı şey..sonuçta yaşıyoruz etrafımızda babanın öz kızına tecavüz etmeye kadar gidebildiği şu trajik dünya hayatında elbette psikolojimiz de etkilenebilir ve hassaslaşabiliriz..asıl hasta bastırılmış duygularını öfke yığınına dönüştürüp içinden bir canavar çıkarabilen ve karşısındaki kişinin duygusal boyutunu görmeyip katılaşmış ve zamanla vicdanlarını da kaybetmiş bu hasta kişiliklerdir....bunlar zavallı bunlar acizzz....mutlu olamazlar bir ömür...o yüzden bu hastalıklı kişilerden bir an önce sıyrılıp sağlıklı ebeveynler edinmeliyiz...
Bizi bizden daha çok sevene ve koruyana teslimiz..o en güzel yazıları yazacaktır canım..sen yeter ki gönlünü ferah tut..
Valla iyi fikir. Aklıma gelmedi değil ama böyle mahkemelerde uzadıkça uzuyor. Ben artık bu pislerden kurtulmak istiyorum çok sıkıldım.Allah kurtarmis sizi o aileden.aok icinde okudum.
Aimdi bende yirtik kot giyiyorum,sigara uciyorum ha birde cok ev isi becerim yokistenmeyen gelin ucin aranilan tum ozelliklere sahibim
Saka bir yana o kadin kafayo yemis iglunu kiskanmis oglu kimle evlense o aorunlari yasayacak.meydanida bos bulmus bosanmayla birlikte o kadinada hakaret davasi ac densiz kadin;/
Kendinede çok iyi bak eminim sen mükafatını alacaksınO kadar benzer ki yaşadıklarımız...beni de aynı gösteriyorlarr... neler nelerrr....bunlar kan emici canavarlar ..başka türlü tanımlayamıyorum..asıl hasta bunlar farkında değiller..ilaç içmek kötü bir şey değil.. bir insan nasıl kolu kırılır da dr ye giderse bu da aynı şey..sonuçta yaşıyoruz etrafımızda babanın öz kızına tecavüz etmeye kadar gidebildiği şu trajik dünya hayatında elbette psikolojimiz de etkilenebilir ve hassaslaşabiliriz..asıl hasta bastırılmış duygularını öfke yığınına dönüştürüp içinden bir canavar çıkarabilen ve karşısındaki kişinin duygusal boyutunu görmeyip katılaşmış ve zamanla vicdanlarını da kaybetmiş bu hasta kişiliklerdir....bunlar zavallı bunlar acizzz....mutlu olamazlar bir ömür...o yüzden bu hastalıklı kişilerden bir an önce sıyrılıp sağlıklı ebeveynler edinmeliyiz...
Bizi bizden daha çok sevene ve koruyana teslimiz..o en güzel yazıları yazacaktır canım..sen yeter ki gönlünü ferah tut..
Yok yok allah korusun dönermiyim hiç. Dönemye çalışmıyo ama çalışsa eğer arasa gelse falan direk polisi ararım çünkü o işte bir bit yeniği vardır.Bu knuyu gunlerdr gruyrum geyık falan sandm hıc acmamıstım ama okuynca ck uzuldum canım dık dur sakın dnme barısmak falan ıstyrsa sakın ha sakın dnme o kadında Allah tan bulsun sana bısey olmz ıyıkı erkenden kurtuluyrsun bu kadın ınsanın omrunu yer
Eşimin annesi de benim üzerimde hakimiyet kurmaya çalıştı, hırçınım hiç lafımı esirgemedim. Eşime söylediler, beni istemediler ailesini sildi, geçen aradılar yine sizle işim yok benim dedi kapattı. Erkek, adam olduktan sonra karısını kimsenin ezmesine müsaade etmez. Hoş ben kendimi ezdirmem de eşimden bunu görmek başka güzel.1 ayda annesinin temizlik yapamadığım yırtık pantalon falan giyerek ailelerine yakışmadığım sigara içtiğim gerekçesiyle eşimi gaza getirerek önce onun beni evden kovmasıyla, sonrada ailemle beraber onun ailesinin evine sulh için gittiğimizde evden kovulmamızla ve istenmeyen gelin damgası yememle boşanma kararı çıktı ortaya...
Yok yok allah korusun dönermiyim hiç. Dönemye çalışmıyo ama çalışsa eğer arasa gelse falan direk polisi ararım çünkü o işte bir bit yeniği vardır.
Çok teşekkür ederim
Ne kadar haklısınız aynen öyle.. Siz çok şanslısınız allah bozmasın inşallah. Tek suçlu eşimdi ama kadınada ayrı bi hırslandım ben nedense. Ama tabiki o azıcık adam olsa herşey farklı olurdu.Eşimin annesi de benim üzerimde hakimiyet kurmaya çalıştı, hırçınım hiç lafımı esirgemedim. Eşime söylediler, beni istemediler ailesini sildi, geçen aradılar yine sizle işim yok benim dedi kapattı. Erkek, adam olduktan sonra karısını kimsenin ezmesine müsaade etmez. Hoş ben kendimi ezdirmem de eşimden bunu görmek başka güzel.
Annesine suç bulma tek suçlu eşin.
Kurtulduğuna da dua et bu tipte bir erkekle asla mutlu olamazdın.
Ay bebiş demişim allah söyletti demekki:)) gelecekteki bebişleriniz dicektim aslındaÇok haklısınız çok teşekkür ederimmm.. Ben bunlar gibilere terörist diyorum. Masum suclu dinlemeden umursamadan saldırıyorlar. Önemi yok onlar için. Karşıdaki insan mı üzgün mü hayatı ne hale geldi psikolojisi ne hale geldi bu insanın sevenleri ailesi varsa ne hale geldi bu insan yaptıklarımızı haketti mi... Hiç böyle düşüncele kapılmıyorlar. Allahtan , kaderden, ilahi adaletten korkmuyorlar.
Ben sizin konularınızıda biliyorum allah size sabır versin inşallah güc versin, bende size yazan onlarca yorumcu bayan gibi duacınızım gücünüzede hayranım.
Allah güç verdiği sürece pes etmeyi düşünmüyorum bir kere kalkıştım bu işe. Onlar bana yaptıklarından hiç korkmadı çünkü beklemiyolardı benden mahkemede intikam almak isteyecegimi. Kaçacağımı düşündüler. Birde ben ne sevgililik süresinde ne nişanlılıkta tek kuruş kendime harcatmadım birşey aldırmadım ben öğrenci o çalışan oldugu halde tüm masrafımızı eşit ödemeye özen gösterdim. Nişanlandık ne ailesinden ne ondan bir çöp dahi istemedim. Biliyorlarki hiçbişeyde gözüm yok. Ama birininde hayatıyla oynamak o kadar kolay değil be. Bakın şimdiden hayatımdan 7 ay depresyonda ve sürekli ağlamaklı geçti. 24 yaşım bitti gitti.
Dilekçelerde en çok zoruma gidenlerden biride benim psikolojik hasta oldugumu kanıtlamaya çalışmaları oldu. Ben bugüne kadar hep şey düşünürdüm, kendimi uzun süre kötü hissediyorsam eğer giderim doktora bir rahatlatıcı ilaç yazdırırım. Benden çok daha fazla doktora giden insan var çevremde. Sevgilisinden ayrılır giderler. İşten ayrılır giderler. Sınav dönemi giderler. Sınav biter giderler. Bi arkadaşıyla küser giderler. Demekki gidilmemelimiymiş. Hastamıymışım yani? Bu iddiayla beni hasta ilan eedersede mahkeme hayata bi güzel söverim.
Bu insanlar gerçekten zavallı ve aciz ve erkeğim diye ortada geziyor kendisi şuan. Anneside anneyim diye geziyor.
Geçen teyzemle pazarda karşılaşmış kv .teyzemle gelince Yüzünü eliyle kapatarak geri dönüp kaçmaya başlamış. Bildiğin insanları yara yara sanki bişey çalmış gibi koşup kaçmış.
Demekki yaptığının utancını yaşıyor azda olsa diyecegimde hiç inanasım gelmiyor bu söylediğimede.
Sonuç olarak bu insanlar bildiğin terörist canavar vampir daha ne denirki.
Allah seninde yolunu açık etsin bebişinin herzaman yanında onun mutluluklarını gör yaşa inşallah.
Canım sana birşey söyleyeyim için rahat olsun...aynen bahsettiğin tarzda bir kV var benim...şuan sayesinde kaynım 3. Evliliğini yaptı ve bu eltim de ayrılmak istiyor sebep kV ve de oğlunun pasifliği...Bu saatten sonra kimse değişmez böyle insanlara da gelin dayanmaz gelen gider...kimsenin ah yerde kalmaz Allah bir şekilde pişman eder uzaktan da olsa sana gösterir.Valla iyi fikir. Aklıma gelmedi değil ama böyle mahkemelerde uzadıkça uzuyor. Ben artık bu pislerden kurtulmak istiyorum çok sıkıldım.
Bide kimle evlenirse evlensin ama bir başkasınıda bu hale sokmasın ya. Onunla evleneceğinde sucu yok oda bir kız olacak yazık değilmi ya. Kaç insanın hayatı mahfolacak kimlerin hayatından ne kadar zaman çalacaklar. Bide kendisi benle sevgili olmadan önce nişandan dönmüş ve benim haberim yoktu.Davayı açtıktan sonra etraftan duyduk. Kimsede demedi evlenene kadar. Kendileride demedi. Birçde 3 yıllık sevgilim ya tüm arkadaşlarını tanıyorum biri bile mi demez. Hadi o zamana kadar demedin bari iş ciddiye binerken , böyle böyle ben nişanlıydım ama ayrıldım olmadı diyebilirdi yada ailesi diyebilirdi. Adam olsalardı azcık. Çünkü o nişandan dönme sebebi kv imiş :/ kız akıllıymış valla.
Bide onlar istenmeyen gelin özellikleri değil canım benim sende sıkma canını benim gibi:) yalan yok hırsızlık yok küstahlık yok aldatmak yok paragözlğk yok. Allaşkına diğerleride zaten seni sen yapan şeyler senin tarzın oturman kalkman sigaran giyimin ev işi yapman yapabilmen yapamaman . Bunlar boş işler ya.
Çok haklısınız çok teşekkür ederimmm.. Ben bunlar gibilere terörist diyorum. Masum suclu dinlemeden umursamadan saldırıyorlar. Önemi yok onlar için. Karşıdaki insan mı üzgün mü hayatı ne hale geldi psikolojisi ne hale geldi bu insanın sevenleri ailesi varsa ne hale geldi bu insan yaptıklarımızı haketti mi... Hiç böyle düşüncele kapılmıyorlar. Allahtan , kaderden, ilahi adaletten korkmuyorlar.
Ben sizin konularınızıda biliyorum allah size sabır versin inşallah güc versin, bende size yazan onlarca yorumcu bayan gibi duacınızım gücünüzede hayranım.
Allah güç verdiği sürece pes etmeyi düşünmüyorum bir kere kalkıştım bu işe. Onlar bana yaptıklarından hiç korkmadı çünkü beklemiyolardı benden mahkemede intikam almak isteyecegimi. Kaçacağımı düşündüler. Birde ben ne sevgililik süresinde ne nişanlılıkta tek kuruş kendime harcatmadım birşey aldırmadım ben öğrenci o çalışan oldugu halde tüm masrafımızı eşit ödemeye özen gösterdim. Nişanlandık ne ailesinden ne ondan bir çöp dahi istemedim. Biliyorlarki hiçbişeyde gözüm yok. Ama birininde hayatıyla oynamak o kadar kolay değil be. Bakın şimdiden hayatımdan 7 ay depresyonda ve sürekli ağlamaklı geçti. 24 yaşım bitti gitti.
Dilekçelerde en çok zoruma gidenlerden biride benim psikolojik hasta oldugumu kanıtlamaya çalışmaları oldu. Ben bugüne kadar hep şey düşünürdüm, kendimi uzun süre kötü hissediyorsam eğer giderim doktora bir rahatlatıcı ilaç yazdırırım. Benden çok daha fazla doktora giden insan var çevremde. Sevgilisinden ayrılır giderler. İşten ayrılır giderler. Sınav dönemi giderler. Sınav biter giderler. Bi arkadaşıyla küser giderler. Demekki gidilmemelimiymiş. Hastamıymışım yani? Bu iddiayla beni hasta ilan eedersede mahkeme hayata bi güzel söverim.
Bu insanlar gerçekten zavallı ve aciz ve erkeğim diye ortada geziyor kendisi şuan. Anneside anneyim diye geziyor.
Geçen teyzemle pazarda karşılaşmış kv .teyzemle gelince Yüzünü eliyle kapatarak geri dönüp kaçmaya başlamış. Bildiğin insanları yara yara sanki bişey çalmış gibi koşup kaçmış.
Demekki yaptığının utancını yaşıyor azda olsa diyecegimde hiç inanasım gelmiyor bu söylediğimede.
Sonuç olarak bu insanlar bildiğin terörist canavar vampir daha ne denirki.
Allah seninde yolunu açık etsin bebişinin herzaman yanında onun mutluluklarını gör yaşa inşallah.
Eşimin annesi de benim üzerimde hakimiyet kurmaya çalıştı, hırçınım hiç lafımı esirgemedim. Eşime söylediler, beni istemediler ailesini sildi, geçen aradılar yine sizle işim yok benim dedi kapattı. Erkek, adam olduktan sonra karısını kimsenin ezmesine müsaade etmez. Hoş ben kendimi ezdirmem de eşimden bunu görmek başka güzel.
Annesine suç bulma tek suçlu eşin.
Kurtulduğuna da dua et bu tipte bir erkekle asla mutlu olamazdın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?