Amin inşallah. Dediğim gibi kadın sohbetlere gider başı kapalıdır yolda ödü kopa kopa yürür saçı görünecek diye. Bide derki ben şehir dışına falan çıkınca en kötü kıyafetlerimi giyerim kimse bana bakmasın diye der. Ama o kadarda iki yüzlü ki. Yakın arkadaşlarının, kocasının akrabalarının hatta kendi akrabalarının kendi kız kardeşinin arkasından bile deli gibi gıybet yapan bi insan. Misafir içerde oturur bu mutfaga gelip onları kötüler. Biz ayrıldıktan sknra benim hakkımdada neler neler demiş. Yok çok pismişim, çok saygısızmışım, hiç yemek yapmamışım dana gibi yatıyomuşum, evlenecek akla sahip değilmişim. Allah yukarda , yemin ederimki 1 ay evlilikte 2 hafta zaten balayındaydık. Diger iki hafta hergün kocama sabah öğle akşam yemek yaptım. Evimi hep temiz tutmaya calıştım. İki güne bir çamaşırları yıkadım. Zaten evi batıramadıkki iki haftada ne kirlenecek. Yinede temizledim hergün. Yatagımız bir gün dagınık değildi. Bir bulaşığım ortada değildi. Bu kadın bir kere geldi zaten o 2 haftada bize. Çok pis görmüş ne gördüyse...
Beni ailemi kendi evinden yaka paça saldırarak kovdu ortada hiçbir sebep yokken. Bu kadın neredeyse 60 yaşında. Kalkmış bide dilekçelerde yalanlar iftiralar atmışlar. Kendini şahit yazdırmış kadın. Mahkemedede iftiraları atacak. Bu nasıl allah inancı nasıl allah korkusu? Hayatta nasıl pis insanlar var ya... Teşekkür ederim canım bu arada yorumun için
Anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışıyorlarmı sizi avukatları aracılığı ile . Merak ettim .