Boşanan kadın ve bekar erkek

Siz bu adama cidden çok bağlanmış siniz. Korkarım cinsellik yaşadığınız için. Yani adamin elle tutulur yani yok. Bile bile ateşe yürümek bu
Yukarıda da aynı konu geçti ama cinsellik yaşamadım ısrarla söylüyorum artık:) Yaşamış olsam da cinsellik benim için bir adama bağlanma sebebi değil. Öyle olsa eski eşimle 1 ayda hızla boşanmış olmazdım. Görüştüğüm kişi görsel olarak hoş biri beğeniyorum fakat sebep bu da değil daha çok yanında gülüp eğlenebildigim, uzun uzun sohbetler edebildiğim, sakalaşabildigim birisi. Enerjik, hayat dolu bir insanı kim istemezki? Eski eşim suratsız, gülmeyen oturup sohbet edemediğim, kibirli bir insandı belkide bu da etkilidir. Ama asla cinsellik değil.

Yukarıda da aynı konu geçti ama cinsellik yaşamadım ısrarla söylüyorum artık:) Yaşamış olsam da cinsellik benim için bir adama bağlanma sebebi değil. Öyle olsa eski eşimle 1 ayda hızla boşanmış olmazdım. Görüştüğüm kişi görsel olarak hoş biri beğeniyorum fakat sebep bu da değil daha çok yanında gülüp eğlenebildigim, uzun uzun sohbetler edebildiğim, sakalaşabildigim birisi. Enerjik, hayat dolu bir insanı kim istemezki? Eski eşim suratsız, gülmeyen oturup sohbet edemediğim, kibirli bir insandı belkide bu da etkilidir. Ama asla cinsellik değil.
İnsanlar neden hala görüştüğünü mantıklı bir sebebe bağlamaya çalışıyor malesef yani şu dedikleriniz normal şartlar altında birini hala yanında tutmak için yeterli değil daha geçerli sebep arıyorlar

Başlamış yine kılı kırk yaran eleştrici tayfa, bilinç altını deşeleyecekler konu sahibi, gardını al 🤯

İyi düşünün derim. Diyelim ki evlendiniz. En ufak tartışmada ailesi ''biz dedik sen gittin evlendin'' gibisinden konuşacaklar. Devamlı dolduracaklar. Eşinizi ailesi devamlı kusur arayacak, sizi hiç sevmeyecek ve benimsemeyecekler. Özellikle en başından istenmediyseniz sonradan kendinizi kabul ettirmek çok zor olabilir. Erkek arkadaşınızdan ziyade siz bunlara hazırlıklı mısınız düşünmek lazım :(

H Htc5858 bu kişi bana deneyimsiz ve olgunlaşmamış geldi, niyeti kötü olmayabilir ama bir evliliği yürütebilecek olgunlukta mı ? Daha şimdiden ne yapayım diye size akıl danışıyor.

Burda bir konu vardı hiç unutmuyorum, görümce açmıştı konuyu, abisi daha önce evlilik yapmış biriyle evlenecekti, bunlar da istemiyordu fakat abisi öyle bir olgunlukla tavrını koydu ki, aile gık diyemedi, duyduğum ve tanıdığım en mert erkekti bence.

Sana onların dediklerini anlatıyorsa, senin dediklerini de onlara anlatıyordur, net. Böyle bir adamla 6 sene evli kaldım, tiksindim. Olgun biri değil görüştüğünüz kişi. bizim gibi boşananlar zaten bu tarz insanların önyargılarına maruz kalırken, çok çok iyi düşünmeli tekrar evlilik kararı vermede. Allahım korusun sizi, hayırlısını nasip etsin inşallah.
Bende böyle biriyle bir yıl evli kaldım. Aramızda geçen her şeyi anlatırdı ailesine. Hatta her tartışmamızda büyükten küçüğe evimize çağırıp yanımda anlatıyordu hiç çekinmeden. Konu sahibi bende genç kızken(hala gencim tabi) üniversite yıllarında görüştüğüm biri vardı. Çocuk beni çok seviyordu bende şok seviyordum ama mesleğinden dolayı tereddütlerim vardı. Uzman çavuştu sürekli üst karakollardaydı. Neyse ben aileme açtım konuyu. Ailem çok tepki gösterdiler hele annem ayıldı bayıldı. Ben kızımı uzman çavuşa vermem bilmem ne bir sürü şeyler söyledi. Sonra kızını öyle bir hayırsıza verdi ki o uzman çavuşu kabul etmediğine bin pişman oldu. Her neyse konu o değil. Ben o zaman o sevgilimden ailem kabul etmiyor diye ayrılmıştım. Severek ayrıldık çok acı çektik zamanında. Ama içimden bende kendimden emin değildim diye aileme diretmemiştim. Ben kararlı olsaydın mutlaka kabul ettirirdim. Hatta ailem kabul etse bile ben belki ilerleyen zamanlarda vazgeçebilirdim mesafe gözümü çok korkutuyordu. Çünkü 3 yık birlikteydik toplam 3 kere görüşmüştük. Evlenince de öyle olur diye korkuyordum. O zaman ufak ufak ailem istemiyor galan diye sinyaller vermiştim. Hatta annemin verdiği büyük tepkileride anlatmıştım beni haksız bulsun istemiyordum. Bir günde tamamen bu sebebi sunarak tüm iletişimi kesmiştim. Bence sizin sevgilinizde bir gün bu sebebi sunarak tüm iletişimi kesecek bir anda. O yapmadan siz yapın derim.

Back
X