1-) sen neden daha önce kabul etmediğin erkeği şimdi kabul ediyorsun. Boşandığın için mi? Yani sana göre daha önce boşandığın için eskiden görüşmediğin beğenmediğin kişilerle şuan görüşülmesi mi gerekiyor? Bu kafa yapısından çıkmazsan sana hep böyle boşandığını yüzüne vuran erkekler gelir
2-) erkek arkadaşın seni manipüle ediyor. Ailesi öyle dese bile insan olan bunları sana taşımaz. Sözüm ona seni, onu daha önce kabul etmeyip evlendiğin için cezalandırıyor.
3-) bir sebeple daha önce kabul etmediğiniz kişilerle şimdi çıkmaya çalışmayın. Size zarar verecek kişileri 6. Hissiniz biliyor o yüzden istemiyor. Şekil a
4-) çocuğunuz yok normalde erkek arkadaşınız ailesine boşandığınızı bile söylemeyebilir. Öyle evlenen tanıdıklarım var.Hadi küçük şehir biri duyurdu ne söylerlerse söylesin erkek adam kadınını ailesine ezdirmez.
5-) genelde ailem istemiyor diye kaos yaratan erkeklerin kendileri boşanmış kadınla takılmak istiyor evlenmek istemiyor ( zihniyetleri böyle boşanmışla takılayım 0 km kızla evleneyim-çok yanlış bana göre ) boşanmış kadın da benimle oynama diyince de ‘ ailem kabul etmiyor ühü’ diyorlar.sevgilinizin kafa yapısı bu.Sizinle evlenmek istemiyor. Evlenmeyin de böyle sünepe biriyle evlenirseniz 2. kez boşanırsınız.
Bu arada ben de zamanında boşanmış bir erkekle görüştüm ailem daha önce boşandığını öğrendi ( öğrenmeseler ben söylemezdim ikimiz bilsek yeter 3. Kişileri ilgilendirmez ) adam hakkında çok şey dediler ‘sen kendine yakıştırıyor musun? Seni de yüz üstü bırakır? Buldu bekar kızı millete hava atacak!’ diye telaşlandılar.
Ben naptım sizin o çok karakterli(!) erkek arkadaşınız gibi bunları gidip söylemedim, ki ben kadınım duygusalım. Söylesem de bi erkeğin söylemesiyle bir olmaz. Ama söylemedim çünkü karşı tarafın üzülmesini istemem. Bu sebeple değil başka bir sebeple ayrıldık, asla aileden dolayı değil,Anlayın o boşanınca kabul ettiğiniz Aslında bekar olsanız kabul etmeyeceğiniz hayatınızdaki erkeğin karakterini