Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O mesajı ailenin attığı ne malum ? Ya aile sağlam arıza ya da ortada bir sürü yalan varÇok acaip bir aile kaçırmışlar iyice ne demek adamın telefonunu alıp ona buna mesaj atmakAdama hiçbir saygıları yok, yani bişmiyorum böyle bir insanla mutlu olabilecek misiniz sınır koymayı, saygı talep etmeyi bile bilmiyor
![]()
bu kadar lafa dağ olsa yıkılır. boşverin o pısırık adami. kendinize gelin
simdi çok hakverdim size. insaAllah konu sahibesi cinsellik gibi bi hataya düşmez. gercekten cok üzülürüm.Zaten erkeğin ( adam diyemiyecem) derdi takılmak, aile bahane. Ayrıca yıllardır ailesini tanıyor, boşanmış kadını kabul etmeyeceklerini de bilir başlamaz hiç, iyi yemiş konu sahibesi bu yalanları![]()
Yaşayın siz ilk okuduğum da dedim :) bu mesajları bu herif atmıştır diye. Bahane de hep aile yalnız hem aileyi konu sahibesine atıyor hem konu sahibesini ailesine, ne Kadarrr karakterli bir erkekO mesajı ailenin attığı ne malum ? Ya aile sağlam arıza ya da ortada bir sürü yalan var
simdi çok hakverdim size. insaAllah konu sahibesi cinsellik gibi bi hataya düşmez. gercekten cok üzülürüm.
Aslında er geç olacak bu iş ama ben güzellikle olsun istiyorum diyor. Annem bir daha yüzüme bakmaz vs diyor. Sizin söylediklerinizin aynısı söyledim aslında güya kimseye laf ettirmiyorum sen bilmiyorsun felan diyor tartışıyormus devamlı. Görümcelerim sagolsun her yolu deniyor hatta abisinin telefonunu küçük kız kardeşine oyun oynayacağım diye aldırıp sosyal medya hesabından bir kıza mesaj atmışlardı. Anne sütümü helal etmem modunda.
Nasıl kaldıracaksın, nasıl hazmedeceksin, kendine yakıştırıyormusın filan bu laflara iananmıyorum ya sanki ortada bi namussuzluk aldatma yasak aşk filan varmış gibi. Bunlar nasıl kafalar. Evlendikten sonra da etraftan söylenen sözler sizi etkilemesin bi zahmet, kapınızı kapattığınızda mutluysanız dışardan birinin yaptığı dedikodu kendi pisliğidir. Ayrıca evlndikten sonra devm etceğini sanmyorum. Herkes alışır kabullenir.Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıl önce boşandım. 1 aylık süren bir evliliğim oldu. Bir süredir de görüştüğüm biri var. Bekar ve benden 2 yaş küçük. Sorun şu ki ailesi boşandığım için benimle evlenmesine karşı çıkıyor. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ama ailesinin düşünce yapısı malesef bu. Görüştüğüm kişi ailesini ikna etmeye çalışıyor güzellikle olsun istiyor ama çok katılar. Annesi el alem ne der, insan içine nasıl çıkacağız, neden ayrıldı ya senide yüz üstü bırakırsa seni mahcup ederse, sen kendine yakıştırıyor musun, nasıl kaldıracaksın, hani sen kıskanç adamdın nasıl hazmediyorsun vs gibi bir sürü laf etmiş. Çok ağırıma gitti. Bütün bunlardan sonra zaman zaman habersiz mi evlensek diye düşündük ama annem çok yıkılır kaldıramaz diye bir süre daha ikna etmeye çalışmasına karar verdik. Bide o da kiminle istemeye geleceğim diye mahcubiyette yaşıyor. Bütün bunlar bir kenara ben şuan görüştüğüm kişi arkamda dursa bile ileride nasıl olur diye endişe etmiyor değilim. Zamanla evlendikten sonra etraftan söylenen sözler evliliği etkiler mi yada bu aile ile görüşmemem bizi yıpratır mı bilemiyorum. Çünkü bu sözlerden sonra benimde ailesi ile ilişkilerim normal olmayacak. Hatta görüşmek istemiyorum diye içimden geçiriyorum. Sizce vazgeçmeli miyim? 2. Kez yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Ailem istenmediğimi bilmiyor onları da böyle karşılarında mahcup bırakmak veya olmadığında tekrar üzmekte istemiyorum. Sevsemde mantığımla bir kaç kez bitirmek istedim ama o vazgeçmiyor. Zaten evlenmeden öncede bana karşı sevgisi varmış bir kez konuşmak istedi reddettim 5 yıl önce. O dönemler yaşadığı farklı ekonomik, ailesel sorunlar nedeniyle üstelemeye cesaret edememiş. Benim mesleki statüm atanmış olmam sebebiyle beni istemez gibi de düşünmüş. Toplamda 5 yıl geçtikten sonra imkanlarını toplayıp tekrar yazmış ama şimdide durumlar böyle. Fikirlerinize ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden.
Nasıl kaldıracaksın, nasıl hazmedeceksin, kendine yakıştırıyormusın filan bu laflara iananmıyorum ya sanki ortada bi namussuzluk aldatma yasak aşk filan varmış gibi. Bunlar nasıl kafalar. Evlendikten sonra da etraftan söylenen sözler sizi etkilemesin bi zahmet, kapınızı kapattığınızda mutluysanız dışardan birinin yaptığı dedikodu kendi pisliğidir. Ayrıca evlndikten sonra devm etceğini sanmyorum. Herkes alışır kabullenir.
Aldatmalar aldı başını gitti. Kim kiminle belli değil sonumuz nolcak bilmiymEvleneceğini sanmıyorum erkek bahane arıyor, başka kızlara mesaj atıyor vs, neyse inşallah konu sahibi gerçekleri görür de bu oyunu bozar, her kadının kendine gerçekten değer veren erkeklerle olmasını istiyorum çünkü mutsuz insanlar kelebek etkisi yapıyor.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum bana yol göster destek ol diye anlatıyorum diyor. Bide ben soruyorum ne dediler be yaptılar diye aslında doğru değil yani haklısınız ama içinde art niyet yok olanı biteni anlatıyor :/
Tüm yazdıklarınızı geçtim de keşke bilip bilmeden düşmüştür diye bir yorum yazmasaydınız. Gözünüzle mi gördünüz? Aramızda cinsel bir birliktelik yaşanmadı çünkü söylediğiniz ihtimal en başından beri benimde aklımda ya öyleyse diyerek asla böyle bir şeye müsade etmem. Bu sebeple hangi kadın bağlanır bilmiyorum ama ben öyle olsa eski eşimi 1 ayda boşamazdım. Bu kadar zayıf bir iradem yok. Cinsellik benim için bağlılık sebebi değil yani. Kaldıki 7 aydır görüşüyoruz bunca zaman içinde sırf bu niyetle görüşüyor olsaydı çoktan gitmişti. Çünkü aradığını bulamamış olurdu.Düşmüştür o yüzden bağlanmıştır. Araya cinsellik girince kadınlar beğenmediklerine bile bağlanıyorlar.
Artı bu erkek; başka kızlara mesaj atmış ( Güya kötü kalpli cadı ailesi bunun telefonundan başka kızlara mesaj atıyormuş bunlar ayrılsın deyüü) güzel bahane ben de kullanayım aldatırsam ailem attı ayırmak için bizi diyeyim
Yani bu erkek çok yerinde duran biri değil libidosu yüksek.
Teşekkür ederim. Benimle ilgili birşey anlattığına şahit olduğum anda bitiririm. Şuan şahit olmadığım için net birşey diyemiyorumSana onların dediklerini anlatıyorsa, senin dediklerini de onlara anlatıyordur, net. Böyle bir adamla 6 sene evli kaldım, tiksindim. Olgun biri değil görüştüğünüz kişi. bizim gibi boşananlar zaten bu tarz insanların önyargılarına maruz kalırken, çok çok iyi düşünmeli tekrar evlilik kararı vermede. Allahım korusun sizi, hayırlısını nasip etsin inşallah.
7 aydır ailesi bırakması için baskı yapıyor. Annesi sütümü helal etmem bile dedi. Ona rağmen devam etmek istiyor. Ama ben yine de tanıyorum eminim diyemem temkinli yaklaşıyorumBunlar senin tek başına üstesinden gelebileceğin şeyler değil, erkek arkadaşın arkanda durursa başta annesi olmak üzere seni mahalle baskısına yem etmezse sorun olmaz. Ama en ufak bir şeyde sırtını sana dönerse o zaman işin zor.
İnanın zorlamıyorum zaten ben ayağı kapı eşiğinde olan bir insanım evliliğimde dahi verdiğim maddi manevi emeği gözüm görmedi arkamı dönüp 1 ayda gittim. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyorum evime giremezler ve evlerine gitmem diyorum. Aksini düşünüyorsan şimdiden yoluna bak diyorum. Görüştüğüm kişi zaten bunların farkında yani maddi anlamda yada bağlılık anlamında eyvallah etmiyorum. Onun yalvarıp yakarmalari ile durup bakalım ne olacak diyorum.Erkek arkadaşınız güven veren biri değil, duruşu da yok.
Ailesi karşı çıkıyorsa bunu size daha uygun dille söyleyebilirdi. Her ayrıntı, her kötü sözü, hakaret gibi cümleleri size aynen nakletmiş.
Bu kadarına gerek var mıydı?
Bir hata daha yapmayın.
Gözlemleyin, kendinizi asla ezdirmeyin, bir suçunuz, kusurunuz yok.
Olmuyorsa da zorlamayın.
Hiçbir konuda karşıma çıkan kişilere yüzde yüz güvenmiyorum insan birseyler yaşayınca zaten paranoyak oluyor. Ama birşey var ondan eminim evlilik niyeti ile görüşüyor. Çünkü bu olaylar çıktığında bana anı bir şekilde nikah kıymayı teklif etti fakat ben yeterince zaman geçtiğine onu tanıdığıma emin olmadığım için kabul etmedim. İstesem bunu yaparım ama bu kendimi yakmak olur göz göre göre. Ailesi ile bu savaşı kazanmak kazandım demek uğruna kendimi riske atamam.Evleneceğini sanmıyorum erkek bahane arıyor, başka kızlara mesaj atıyor vs, neyse inşallah konu sahibi gerçekleri görür de bu oyunu bozar, her kadının kendine gerçekten değer veren erkeklerle olmasını istiyorum çünkü mutsuz insanlar kelebek etkisi yapıyor.
İlk olarak erkek arkadaşınızın bir duruşu bir netliği yok bence onu bir belirteyim; size "sözde" ailesinden getirdiği lafların alt metninde aslında "midelerin almayacağı bir insansın ama ben sevdiğim için seni kabul ediyorum" var. Ve siz evlenseniz bile, evlilik içinde bu "kusurunuz(!)" bir şekilde sık sık yüzünüze vurulacak ve kendinizi ezik hissetmeniz, sinmeniz sağlanacak.İnanın zorlamıyorum zaten ben ayağı kapı eşiğinde olan bir insanım evliliğimde dahi verdiğim maddi manevi emeği gözüm görmedi arkamı dönüp 1 ayda gittim. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyorum evime giremezler ve evlerine gitmem diyorum. Aksini düşünüyorsan şimdiden yoluna bak diyorum. Görüştüğüm kişi zaten bunların farkında yani maddi anlamda yada bağlılık anlamında eyvallah etmiyorum. Onun yalvarıp yakarmalari ile durup bakalım ne olacak diyorum.
Buna emin değilim hala şüphe ettiğimi söylüyorum ama kız kardeşleri ve ailesi ile yuzlestirip özür diletecegini söyledi. Bunu yapmazsa tanışma aşamasında zaten defolur gider. O an da def ettim zaten haftalarca dil döküp ikna etmeye çalıştı. Şuan kendimi kaptırmış değilim ki zaman herseyi açığa çıkarır zatenSen buna nasıl inandın kız
Basbaya sosyal medyadan kıza yürümüş, ailesine suç atıyor.
Karaktersiz biriyle berabersin.
O zaman sen de erkeklere mesaj at, ay halamınoğlu atmış bizi ayırmak için de.