Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız. Bende çoğu kez dik durmadığı hissine kapılıyorum. Ailesine net tavır sergilese kimse ağzını açamaz ama o ikna etmeye çalıştıkça aile bizim fikirlerimiz önemli moduna giriyor. Bu da beni deli ediyorBugün ailesi için senden destek isteyen adam yarın ailemle arama girme diye seni tersleyecek. 40 yıllık ailesini ondan iyi mi tanıyacakmışsın da böyle böyle yapalım diyebilecekmişsin?
Çok üzgünüm ama çok zayıf bir karakter, ezilmenizi engelleyebileceğini hiç sanmıyorum.Evet üzerime çok geliyorlar çoğu şeyi sana anlatamıyorum diyor. Bazen sesi titriyor ayrılmak lafı geçince korkuyor gözleri doluyor. Teşekkür ederim dilekleriniz için
Histen fazlası o. Dik durmuyor ve bunu görüyorsun Htc.Evet haklısınız. Bende çoğu kez dik durmadığı hissine kapılıyorum. Ailesine net tavır sergilese kimse ağzını açamaz ama o ikna etmeye çalıştıkça aile bizim fikirlerimiz önemli moduna giriyor. Bu da beni deli ediyor
Malesef benim eskiden çalıştığım ilçede yaşıyorlar çevreleride orda evlendiğim kişide orda görev yapmıştı bizi herkes tanıyor er geç akrabalarının kulağına gidecek el aleme ne deriz derdindeler
Yok sadece boşandığım biliniyor. Ne söyledi yada söyledi mi bilmem. Bunuda orda yaşayan insanlardan ziyade memur çevresi tanıyor bizi ama akrabalarından aynı kurumda çalıştığım bir kişi var illaki söyler.Eski eşinizden ayrılırken; 4 duvar arasında kalması gereken konular dışarıya mı duyuruldu ? O yüzden mi bu tepkileri ?
Tekrar bosanacagimi çok iyi biliyor. Aslında en büyük korkuları minnetim olmaması. Cekmeyecegimi de biliyorlar. Ama bu söylediğiniz tavrı sergilemeyi düşünüyorum uzun zamandır çok az daha süre veriyorum bu işi hallet yada git dedim. Fakat derdim bosanacagim evlilik yapmamak ailem tekrar kaldıramaz üzülür bende aynı şekilde yipranirim. Ekonomik olarak çok iyi durumdayım. Param herseyim var yani farkındalar.Çok üzgünüm ama çok zayıf bir karakter, ezilmenizi engelleyebileceğini hiç sanmıyorum.
Acele edecek bir şeyiniz yok, ben şimdilik buradayım aileni ikna edersen gel, edemezsen uğraşamam, ben bir defa acı çektim ikinciyi istemiyorum. Ha kaldı ki ikna ettin evlendik, en ufak imalarında yeniden boşanmaktan da çekinmem deyin. O duramıyor olabilir ama siz ona karşı güçlü durum. Her koşulda "BU ONUN SORUNU, ÇÖZÜP DİK DURMASI GEREKEN O" sizlik bir durum yok. Ya çözecek ya basıp gidecek
Ben ne yapacağımı bilmiyorum bana yol göster destek ol diye anlatıyorum diyor. Bide ben soruyorum ne dediler be yaptılar diye aslında doğru değil yani haklısınız ama içinde art niyet yok olanı biteni anlatıyor :/
Eşimin ailesi bir kez benimle evlenmesini istemediklerini söylemişler. Fakat eşim sizinle yada sizsiz konu kapandı demis.Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıl önce boşandım. 1 aylık süren bir evliliğim oldu. Bir süredir de görüştüğüm biri var. Bekar ve benden 2 yaş küçük. Sorun şu ki ailesi boşandığım için benimle evlenmesine karşı çıkıyor. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ama ailesinin düşünce yapısı malesef bu. Görüştüğüm kişi ailesini ikna etmeye çalışıyor güzellikle olsun istiyor ama çok katılar. Annesi el alem ne der, insan içine nasıl çıkacağız, neden ayrıldı ya senide yüz üstü bırakırsa seni mahcup ederse, sen kendine yakıştırıyor musun, nasıl kaldıracaksın, hani sen kıskanç adamdın nasıl hazmediyorsun vs gibi bir sürü laf etmiş. Çok ağırıma gitti. Bütün bunlardan sonra zaman zaman habersiz mi evlensek diye düşündük ama annem çok yıkılır kaldıramaz diye bir süre daha ikna etmeye çalışmasına karar verdik. Bide o da kiminle istemeye geleceğim diye mahcubiyette yaşıyor. Bütün bunlar bir kenara ben şuan görüştüğüm kişi arkamda dursa bile ileride nasıl olur diye endişe etmiyor değilim. Zamanla evlendikten sonra etraftan söylenen sözler evliliği etkiler mi yada bu aile ile görüşmemem bizi yıpratır mı bilemiyorum. Çünkü bu sözlerden sonra benimde ailesi ile ilişkilerim normal olmayacak. Hatta görüşmek istemiyorum diye içimden geçiriyorum. Sizce vazgeçmeli miyim? 2. Kez yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Ailem istenmediğimi bilmiyor onları da böyle karşılarında mahcup bırakmak veya olmadığında tekrar üzmekte istemiyorum. Sevsemde mantığımla bir kaç kez bitirmek istedim ama o vazgeçmiyor. Zaten evlenmeden öncede bana karşı sevgisi varmış bir kez konuşmak istedi reddettim 5 yıl önce. O dönemler yaşadığı farklı ekonomik, ailesel sorunlar nedeniyle üstelemeye cesaret edememiş. Benim mesleki statüm atanmış olmam sebebiyle beni istemez gibi de düşünmüş. Toplamda 5 yıl geçtikten sonra imkanlarını toplayıp tekrar yazmış ama şimdide durumlar böyle. Fikirlerinize ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden.
Tabi ki boşanmak için evlenmek istemezsiniz, sonuna kadar da haklısınız ama bunu sizden başka kimsenin bilmesine gerek yok. Bir ayağın dışarıda olduğunu düşündürmek her zaman iyidir. Haddini aşamaz kimse. Bunu bilen ayağını denk alır.Tekrar bosanacagimi çok iyi biliyor. Aslında en büyük korkuları minnetim olmaması. Cekmeyecegimi de biliyorlar. Ama bu söylediğiniz tavrı sergilemeyi düşünüyorum uzun zamandır çok az daha süre veriyorum bu işi hallet yada git dedim. Fakat derdim bosanacagim evlilik yapmamak ailem tekrar kaldıramaz üzülür bende aynı şekilde yipranirim. Ekonomik olarak çok iyi durumdayım. Param herseyim var yani farkındalar.
İnsan sevdiği , değer verdiği insanı üzmemeye çalışır. İlkokul çocuğu gibi evdekilerin her dediği lafı size taşıması mantıklı mı ?
O özel sektörde benim neredeyse yarı maaşıma çalışıyor. Ondan fazla kazanıyorum kamuda. Bu noktada bende siz benim şuan yaşadığım rahatı sağlayamazsınız moduna girdim çok sinirlendiğim için rest çektim. Benimde sende beklediğim şeyler yok aslında ama kabul ediyorum algısı veriyorum. Gerçekten normalde mantıkla baksam kabul etmem aradaki çekim sevgi sebebiyle görmezden geliyorum. Farkında bunun.
bu işin halledilecek bi durumu yok , aile istemiyorsa istemiyordur. dar görüşülüdür, bunu değiştiremzsin . şimdilik oğullarını kaybebetmemek için kabul etmiş gibi görünürler. zamanla yine sıkıntı çıkartır, çünkü kayınvalide ele güne karşı mahçup olmuştur .Tekrar bosanacagimi çok iyi biliyor. Aslında en büyük korkuları minnetim olmaması. Cekmeyecegimi de biliyorlar. Ama bu söylediğiniz tavrı sergilemeyi düşünüyorum uzun zamandır çok az daha süre veriyorum bu işi hallet yada git dedim. Fakat derdim bosanacagim evlilik yapmamak ailem tekrar kaldıramaz üzülür bende aynı şekilde yipranirim. Ekonomik olarak çok iyi durumdayım. Param herseyim var yani farkındalar.
Şu cümlenizi okuduğumda aklıma dayım geldi . O zaman küçük çocuğum , dayım görücü usulü evleniyordu . Kız tarafı eve gelmişti , kızla Dayım bir odada başbaşa konuştular . Kız tarafı gidince tabi herkes ayrı ayrı dayıma soruyor neler konuştunuz diye . Salonda anneanneme farklı cevap veriyor . Mutfakta yengem soruyor ona başka cevap veriyor . Annem soruyor ona başka cevap veriyor . O an anlamıştım her doğru her yerde söylenmez sözünü . Hiç birine yalan söylemiyordu ama herkese de herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmıyordu . Kime ne kadar ne söylemesi gerekirse tam da o kadarını söylüyordu . Tam da olması gereken gibiydi. Bence erkeğin sergilemesi gereken tavır budur. Ondan aldığını öbürüne aktarmamak ..
Önceki malesef mantık evliliği idi. Sevgi yoktu yaş geldi evleneyim hadi diye yaptığım bir hataydı bedeli ağır oldu. Bu söylediklerim artık ayların birikimi bide kendimi onların karşısında koruma çabasına girmemdi galiba onların söylediklerine karşı. Hani ezdirmeme psikolojisi gibi düşünün belki hata ama yoksa gerçekten parasal durumu umrumda değilÖncelikle hiçbir şeyi görmezden gelmiyorsunuz. Görmezden gelseniz " O özel sektörde benim neredeyse yarı maaşıma çalışıyor. Ondan fazla kazanıyorum kamuda." "Benimde sende beklediğim şeyler yok aslında ama kabul ediyorum algısı veriyorum." yazmazdınız.
Daha önceki evliliğinizde çekim tek başına yeterli gelmemiş. Bu sefer yeteceğini düşündüren nedir ?
Bende görüşmek istemiyorum aileyle ve bu durum evliliğe yansıyacak er geç diyorum hani o gidip görüşse bile. Özür dilerler vs diyor ama sanmıyorumAilesi demedigini bırakmamis adam gelip size anlatmış ailesine karşı bile durmamış cidden ikinci kez boşanacakcaksiniz ve ben kahin değilim
Bana şunları söyleyen aileyi kapimdan içeri alır mıyım afedersin sumugumu atmam o aileye bide annenizin babanızın karşısına çıkaracaksınız bu kadar kıymetsiz misiniz bı kendinize gelin lütfen
Hiç sanmıyorum bu adam ailesini de susturamiyor yazık etmeyin kendinize biyolojik zamanı düşünüyorsanız dondurun yumurtalarinizi yaşınız genç sizin değer görmeye el üstünde tutulmaya hakkınız yok mu kokmuş ailesine mi kaldiniz milletin seven adam onların ağzını otuz kez sus pus ederdi ağızlarını acamazlardi çok pasif bu adam evlenince de sizi susturup sabretmenizi isterBende görüşmek istemiyorum aileyle ve bu durum evliliğe yansıyacak er geç diyorum hani o gidip görüşse bile. Özür dilerler vs diyor ama sanmıyorum