Boşanan kadınlar nasıl geçiniyorsunuz

Nickbulamadimya

Bir yanım hala çocuk...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
226
291
53
Düzeltme :yanlış anlaşılmasın şu an çalışıyorum ama asgari ücretle nasıl yeterim bilmiyorum masrafim zaten yok. Sadece kira faturalar emin değilim bunun için fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba
Konuya nasıl girmeliyim bilmiyorum ,
Boşanan hanımlar nasıl geciniyorsunuz ihtiyaçlarıniza yetiyor mu geliriniz
Daha önce yaşyanlarin deneyimine çok ihtiyacım var

Şuan çok caresizim , piskolojik olarak hem kayınvalide ve eşimden şiddet görüyorum artık eşimden boşanmayı düşünüyorum fakat gidecek yerim kesinlikle yok kadın sığınma evlerinde ise çocuklu ve fiziksel olarak şiddet gördüğünü ispatlayan kadınlara öncelik veriliyormuş sadece bir kaç gün kalacağım bir arkadaşım var
Hayata nerden başlayacağım bilmiyorum

Keşke yıllar önce kariyer yapacağım işimi eşim istiyor diye asgari ücretli başka bir işle degistirmeseydim

Son düzenleme:
Yatılı işlere baksanız? Bir süre birikim olur yatılı çocuk hasta bakıcılığı

Ablam boşandı. Boşandığında bir gün bile çalışmamış insandı. Şu anda dünya markası olan bir firmada, iyi bir pozisyonda çalışıyor. Hem de liseyi dışarıdan bitirdi. Ama direk iyi bir işle başlamadı , bir marketin kasiyerliğiydi ilk işi. Çalıştı , uğraştı şükür şimdi iyi bir işi var en azından.

Sanırım ablanız sizinle birlikte kalıyordu

şimdi çok polyannacı olmamak lazım canım. mahkeme sana anca market ihtiyacını görecek kadar nafaka bağlar en düşük 200 en yüksek 750 tl gibi .onun dışında işe girip çalışmak zorundasın eğer ucuz kiraya çıkarsan kıt kanaat geçinirsin. ama biraz zor senin için ailenden destek alacağın bir durumun varsa daha rahat hareket edersin. ama dayanamıyorum diyorsanda tabiki uzatma hayatın neresinden başlarsan kar kayıp günlerine üzülmezsin en azından...

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

İse girip bir süre para biriktirin, ev arkadaşı bulup eşinizin poposuna tekmeyi vurun.
Yuksek maaşlarla başlayamazsınız ama zamanla iş değişikliği vs tecrübeyle yükselir.
Ve en önemlisi korunun
Teşekkürler çalışıyorum ama asgari ücretli yeterli mi emin değilim çevresinde yaşayanlardan bilgi almak istedim

Benim kuzenim evinde mantı,yaprak sarması börek yaptı.Avantaji o evinde kaldı,eşi evden gitti.Dez avantajı 2 çocuğu vardı ve olduğu bir ameliyattan dolayı sesini kaybetmisti .Güvenilir bir yerde yatili hasta/ çocuk bakmak belki sizin ekonomik olarak toparlanmanizi sağlar,sonrasında da bir düzen kurarsiniz.Allah yardımcınız olsun

Aminnn çok teşekkür ederim

Kadın sığınma evleri için gördüğün fiziksel şiddeti kanıtlamak gibi bir durum yok. Psikolojik şiddet de şiddettir. Bazen daha kötüdür fizikselden. Ha yer yoktur öncelik tabi onlar alınıyor. En azından iş bulana kadar kalabilirsiniz hatta iş bulmak için yardımcı oluyorlar. Yeter ki siz cesur olun kararlı olun. Alo 183 ü arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ama kanıt aranmıyor bu net.

Kendini yanlış ifade ettim özür dilerim
Görüştüm kadın sığınma evi ile bana bu durumdaki bayanların öncelikli olduğunu ve şu anda net bilgi veremeyeceklerini söylediler

Boşan

Çocuğun olmadığı için sanslisin çocuk olsa zordu gerçekten dışarıdan bakıldığında iyi bir gelirim var ama çocukla bana asla yetmiyor sürekli avans alarak dönmeye çalışıyorum ki extra hiç bir şey yapamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…