- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Allah yardımcınız olsun atsan atılmaz satsan satılmaz evlat sonuçta.Evlenmeden önce nasıldı ailenize karşı davranışları.Boşandığı içinmi psikolojisi iyi değil acaba bir terapiye falan yönlendirebilirsiniz.Zor bir durum üzüldüm aileniz adına.
Siz de onu biraz ezikleyin biraz burnu düşsün diyelim ki annem babam suçlu herkes mi hatalı kimseyle anlaşamıyorsun falan deyin
bazen diyorum böyle olacağına gitsin biz sadece ev tutalım gerisini de kendi başının çaresine baksın diyorum olmaz diyorlar ailem orda da sorun olur yine bizi bulur diye. yani tamamen bırakamıyorlar işte herşeye rağmen.Anneni babanı begenmeyıp evlerinde kalıp yemeklerini yiyor paralarını harcıyor.
Hem gurursuz hem ise yaramaz hem zavallı.
Napılır bilmiyorum, evlerden ırak bir tip.
Ben bir tas corba vermezdim.
Kardeşinize biraz destek mı olsanız ailenize karşı korusanız daha iyi olmaz mı?Benim bir kuzenimde ayrıldı ikinci kez evlendi o mutlu olsun diye çocuğuna nevresiminden tut ayakkabısına birsürü hediye almıştım hala çok dikkatli davranırım kırılmasın diye yeterince incinip üzülmüştü fazlasına lüzum yok.Ayrılan insanlara hassas davranılmalı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?