- Konu Sahibi elifelif12
-
tatlım daha çok uzun bir süreç var önünde daha merdivenin ilk basamağına adım bile atmadın önündeki merdivenin basamaklarına bakıyorsun sadece...
ne kadardır evlisiniz? problem çok mu ciddi?? eşinde aramış kararlı mısın diye demekki bir beklentisi var..
detay bilmediğim için pozitif konuşuyorum ama kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem..
Rabbim yardımcınız olsun inşallah..
ben o merdivenlerin hepsini 5 er 5er atlayım bir an önce içimdeki şeyler bitsin istiyorum
Keşke imkan olsa öyle bir şeye..
Yaşadıkların kolay değildir elbet bir kadını bu düşünceye iten sebebin hakikaten güçlü olması gerekiyor.. sende buna inanıyorsun.. bu hususta adım atmışsın..dilerim herşey istediğin gibi olur ama söylemeden geçmek istemem en son çare boşanmak olmalı..siz karı kocasınız el ele verip konuşarak tedavi olarak tekrar deneyebilirsiniz.. sence eşin psikolojik destek alsa evliliğinize yönelik faydası olur mu?
bir yuva kurmak ne kadar zorsa o yuvayı yıkmakta o kadar zordur. peki çocuğunuz var mı
Boşverin o halde.
Önünüze bakın. Bir evinizin olması çok güzel tabi ama sıkıntılarla da yaşanmaz ki.
Düşünmemeye ve unutmaya çalışacaksınız.
Her sıkıntıda olduğu gibi zaman size iyi gelecek ve unutacaksınız zaten..
yeni bir hayat seni bekliyo bak çocuğun da yokmuş bence kesin kararlıysan arkana çok fazla bakma tabi çok zor biliyorum. çalışıyomusun bilmiyorum ama yine ev kurarsın kendine yeni arkadaşlar yeni bir çevre edinirsin yaşında küçükmüş 50 yaşında keşke demektense şimdi bazı zorluklara katlanıp daha sağlıklı bir hayat çizmek daha iyi bence. tabi kesin boşanmak istiyosan
evet herşey zamanla olacak değilmi bu içimdeki patlamalarda zamanla geçecek herhalde hep böle kalacak deil ya
canım çok ama çok zor bi dönem bu senin için.konuyu okuyunca kendimi gördüm.ben boşanalı bugün tam 1 ay.bizde aynı siz gibi çok geldik gittik.yuvama 4 elle sarıldım ama karşılık bulamadım.ayrıldık.inan hakkımızda hayırlısı neyse yüce rabbim onu veriyo.Allaha sığın dua et o seni yönlendirir.ama başından geçmiş insan olarak konuşayım hergün dilim dilim ölmektense 1 kere ölüyosun ve hayatına devam ediyosun.Bu araşar kendi başına kalmadüşünme diyemem aklından hiç çıkmaz ben bile yeni toparlanmaya çalışıyom.hayatına bak.boşandım evet zor ama inan o hayat kadar değil.....rabbim hakkınızda hayırlısını versin(ayrıce benim 4 yaşında bi kızım var)
Elbette ki..
Ne büyük acılar zamanla unutuluyor..
Umarım karşınıza harika biri çıkar ve yaşadığınız tüm kötü günleri unutursunuz.
Eşiniz için birşey diyemiyorum. Çünkü o iyileşmek ve de bu evliliği kurtarmak için çaba göstermemiş ne yazık ki...
İnşallah o da aklını başına alır bundan sonra....
çocuğumuz yok bu prablemler yüzünden olmuyoda zaten
o zaman önüne bak canım yepyeni bir hayat seni bekliyor. İnsanlara nelere alışmıyor ki zamanla herşey geçer, herşey unutulur. Bekle ve sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?