• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden boşanma aşamasında olup tekrar birleşen varmı

Kavgalarınızın içerigi ve tamam ok artık bu konu olamayacak dediği, söz verdiği konular ne???

Öyle konular açıyorsunuz ki sanki tarot açıcaz size heh yıkılan kule çıktı ayrıl diyelim gibi….

Herkesin çevresinde boşanma aşamasına gelip barışan çiftler var tabi ki de size ne lazım onu bilmek gerek….

Arkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimle son zamanlarda çok tartışma hakaretler oluyordu. En son tartışmamız da annemi aradım istemiyorum dedim annem gil onunla konuştu buraya kadar bitti kızım istemiyor diye eşimde tamam madem istemiyor diyip gitti 2ay oldu ben Almanya'da yasiyom eşim turkiyeden geldi ve benim ailem hep o seni sevmiyo Almanya için geldi diyip durdular bende bı kavgamizda sen Almanya için mi geldin diye sorduğumda he Almanya için geldim oldumu dedi evden ayrıldıktan sonra ailemle konuşup ben vizemi aldım artık burdayım ama yinede eşimi çocuğumu seviyorum dedi geri dönmek istediğini verdiği tüm sözleri yerine getireceğini ve değiştiğini söyledi ve banada hep mesaj attı bu şekilde ama ben artık istemiyorum guvenmiyordum ailemde kesinlikle istemiyor arada bir yaşında oğlum var şuan avukat tuttum ama boşanma davası açılmadı avukat bekle biraz zaman erken dedi sizin çevrenizde boşanma aşamasında olup tekrar birleşen oldumu şimdiden teşekkürler
ben kendim dava açıp döndüm tekrar 3 yıl sonra aynı yola girdim demem o ki asla değişmiyorlar olan giden yıllara oluyor

Neden tartışıyordunuz bunları düşünün.
Bu Avrupa'da yaşayıp evlendiğini Türklere sadece Avrupa için mi geldiniz hakaretleri baskısı yapılacaksa keşke hiç evlenilmese...

Mesela kadınlar bir Hollandalıyı,bir Almanı bulup ben bununla evleneceğim demiyorlar.İlla memleketten olacak.Orada yaşan Türkler de akraba evliliği haricinde pek birbirleriyle görüşüp,evlenmiyorlar.Daha başka sebepler de var da burada yazamıyorum.
Merak ettim başka sebepleri 😅

Arkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimle son zamanlarda çok tartışma hakaretler oluyordu. En son tartışmamız da annemi aradım istemiyorum dedim annem gil onunla konuştu buraya kadar bitti kızım istemiyor diye eşimde tamam madem istemiyor diyip gitti 2ay oldu ben Almanya'da yasiyom eşim turkiyeden geldi ve benim ailem hep o seni sevmiyo Almanya için geldi diyip durdular bende bı kavgamizda sen Almanya için mi geldin diye sorduğumda he Almanya için geldim oldumu dedi evden ayrıldıktan sonra ailemle konuşup ben vizemi aldım artık burdayım ama yinede eşimi çocuğumu seviyorum dedi geri dönmek istediğini verdiği tüm sözleri yerine getireceğini ve değiştiğini söyledi ve banada hep mesaj attı bu şekilde ama ben artık istemiyorum guvenmiyordum ailemde kesinlikle istemiyor arada bir yaşında oğlum var şuan avukat tuttum ama boşanma davası açılmadı avukat bekle biraz zaman erken dedi sizin çevrenizde boşanma aşamasında olup tekrar birleşen oldumu şimdiden teşekkürler
Doğrusu ben birleşip de mutlu olan duymadım görmedim çünkü araya soğukluk girdi aileler girdi ayrılık girdi ve sonrası daha da kötü oluyor ben de ayrılmak düşüncesiyle eşimi terkettim aileler devreye girdi bir şans daha ver çocuk var arada diye 1 sene oldu tekrar barışalı ama çok pişmanım keşke direkt avukata verip ayrılsaydim belki şimdiye boşanmış bile olurduk herkes kendi düzenini kurup alisirdi 2.kez ayrılmak aynı şeyleri yaşamak daha da zor insan 2 3 kez daha düşünüyor gerçekten ayrilmaniz için büyük sebepler varsa küfür hakaret ve özellikle şiddet varsa dönmeyin ama affederim sonrası için de çabalarım diyorsanız bir şans daha verin

Back
X