boşanan veya boşanma aşamasında olan arkadarlar yardım

Valla ben kendi adıma konuşayım ben eşyalarımımı kullanıyorumçünkü konumda da yazmıştım herşeyi kendim ve benim ailem aldı maddi anlamda hepsi benim yaşanmışlıkları zaten silmeye çalışıyorum ama senin durumunu bilemem tabi benim eşylarımın hepsinde benim ve ailemin emeği var...

yok ben napiyim ki düşün fotolarını zaten onun fotosunu deil yüzünü bile görmek isytemiorum ama eşyalar konusunda kararsızım dediğim gibi ytani alırsam en azında aşagıda kendi evim olmasada kendi katım olur ama yani sonradan beraber yattık sonuçta biz o yatakta şunu yadık bunu yasadık die üzülürmüyüm ki bilemiyorum kararsız kaldım şimdi
o bana ben hiçbirşey almayacağım dedi kullanamam ben onları dedi istersen hepsini al dedi o kullanamazmıs yani üzülürmüş bende üzülürmüyüm acaba yoksa öle dahamı rahat olurum bilerimiyorum sonnuçta onları almasam aşagıya eşya koyamacagımdan yukarda kalmak zorunda kalıcam

alıyım yani o eşyaları sonra bakıp bakıp üzülürmüyüm acaba yaaa

Alın bence de eşyalarınızı. Şu an size acı veriyor. Ve haklısınız da bir evlilik bitiriyorsunuz.
Ama bir süre sonra çok da üzülmeyeceksiniz.
Üstelik bu evliliğin bitmesine sebep değilsiniz ki.
Eşiniz çaba göstermedi sizi kaybetmemek için.
Gururu evliliğinizin bitmesine sebep oldu.
Alın eşyalarınızı bir ihtiyacı olana verirsiniz kullanmasanız da.

yani yatakodasını falanda benim babam aldı alacaklarımın hepsi babamdan gelenler zaten onun ailesinin aldıklarına dokunmayacağım.

bence konu sahibi arkadaşım bu yazılanları 5 - 6 kez oku. arkadaşım çok güzel yazmış. Allah yardımcın olsun hayırlısı neyse o olsun ama olmuyorsa zorlamanın manası yok.

Yok ben kullanmak için almayı düşünüyorum almasam o zaten dağıtacak eşyaları oda kullanmıycakmıs hiçbirini
ihtiyacı olanlara dağıtırım dedi

ben senin yerinde olsam evin tüm eşyasını alırım. yatak odası ve koltukları satarım. sonuçta beyaz eşyada da anısı var diye dert edilmez ya. kendime bir yatak, bir dolap 2 koltuk alır aşağı döşerim. hem kendi alanın olur hemde anılardan kurtulmuş olursun.

doğru oda bi fikir tabi ama o kadar eşya sığmazkı oraya küçük yani 2 tane oda var birine yatak sığsa dolap sığmaz yani ben yatagı falan bi odaya dolapla küçük koltukları diğer odaya kurmayı düşündüm beyaz eşyaları yapabilecek birseyım yokki
birde sonradan esyalarıda aldı desinler istemiyorum şimdi böle diolar ama sonra ne düşünürler bilemem

canımcım eşyanın enerjisi vardır anıların iyiyse sana iyi hissettirir, kötüyse kötü hissedersin derler...

bizim sana al ya da alma dememiz doğru değil gibi sanki çünkü bu hususta sen en iyi olanı bilebilirsin..sana kendini muhteşem hissettirmeyeceği kesin ama evin aşağısına geçebilirim demişsin eğer geçebilme durumun varsa ve eşyaları alıcam diyorsan al onları sat başkasına sen kendine yetecek kadar bişeyler al..

yani o eşyalarla kalma şimdilik..hani aradan boşanalı baya zaman geçse sen buna alışmış olsan al kullan aman nolacak derim..

birde ailenle aran iyiyse sağlıklı iletişiminiz varsa seni mutlu hissetiriyorlarsa alttaki eve geçerek kendini bunalım edasına sokma hep mi yalnız kalacaksın, kafa dinlemek için bence süper olurdu ama sana şimdi işinle, arkadaşlarınla vakit geçir diyorum bi yandan tek eve geçersende yalnız kalacaksın yine düşünüp kafanda kurar mısın yoksa daha mı mutlu olursun bilemedim...

birde sonradan esyalarıda aldı desinler istemiyorum şimdi böle diolar ama sonra ne düşünürler bilemem

Almazsanız ne diyecekler.
Hem ne derlerse desinler. Niye bırakacaksınız eşyalarınızı.
Nasıl olsa dağıtacakmış.
İhtiyacınız olanları kullanır diğerlerini de verir ya da satarsınız

bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim kulanmasan bile al..iğnen kalmasın..hakkında hayırlısı olsun...

yani öyle tabi ama bilemedim ki şimdi neyse zaten hafta içi alamayacağıma göre hafta sonunu beklemek zorundayım o zamana kadar bi karar veririm elbet

acele etme bişeye karar verirken..bu senin hayatında önemli bir yol ayrımı.. düşünmen gerek elbet..

birde alsam ayıp olur mu? almazsam nolur falan diye düşünme..bu saatten sonra olan olmuş zaten kime ne ayıp olacak..eşyanı sen vakti zamanında emeğinle paranla aldıysan şimdide geri alacaksın mantıklı olanı bu..

ben bana hakları geçmesin diye kendime ait olmayan hiç birşeyi geri istemedim..

nafaka tazminat olayında da anlaşmalı boşandık..hiç bir şeyine minnet duymam kimsenin..benim bu konuda yapım farklı biraz kasaba minnet edene kadar ... kendim keser yerim :))

kimsenin hakkı kalmasın bende, elimden gelenin fazlasını da yapmışım vicdanım rahat olmuyorsa zorlamanın anlamı yok..elbette zorlukları var kolay değil ama bu duruma alışmak, kaybettiklerimizden çok kazanacaklarımızı ve güzel yönlerini düşünmek daha iyi

yani bende onu düşünüyorum biz evlenirken bişi almadık onun ve benım ailem birlikte yapıldı yani biz ikimiz eşya falan almadık benim babam alması gerekeni aldı onun babası alması gerekeni
bende sadece benim babamın aldığı eşyaları alıyım onlarınkine dokunmayayım istiyorum zaten nafakaymış tazmınatmış işim olmaz yani ki eşyalarınıda istemiyorum sadece bizim aldıklarımızı alayım
ama şimdi onları kullansam daha cok üzülür müyüm diorum satsam yenisini alacak kadar karşılamaz onlar ben o kadar koyamam şuan üstüne
ailemden yardım istesem adamlar evlenirken aldı zaten bide bosanırken mi alsınlar
bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…