- Konu Sahibi elifelif12
-
Önce bir boşanma konusunu netleştirin bence.
Belki eşiniz bu sefer başka türlü davranacak...
yani şöyle eşim herseferinde barışalım cağrısı yapıo tamam dioruz deneyelim dioruz belki olur dioruz ama yine olmuyo yani bu seferde nasıl yaklasacagını anca yasayarak görebilirim ve artık gidersem bu sefer geri dönemem yani ikide bir git gel git gel yapıoruz böylede bu ilk deil ki
Tabi ki hemen dönmeyin.
Ama ben bu evliliği bitirme kararınızı çok net göremedim.
Zaten çağırdığında gitmeyin eğer dönecekseniz de.
Tedavisini olsun. Herşey düzelsin öyle.
Kaç ay kaç yıl sürerse sürsün.
Bu gelgitlerden sonra çabalama sözü değil, çözümü görmeniz gerekiyor
anladım.ama oda sonuç vermez ben o kadar zaman bos evin kirasını mı ödeycem dio ev bark bozulacak yani
bende kayınvalidemin evine mi gecicem
ben kendimi kararlı görüyorum ama
Zamanında düşünseymiş o zaman.
Ve şu durumda yapacak bişey yok.
Bu evlilik için çabası olmayan bir adamla nereye kadar?
canımcığım boşanma gerçekten verilmesi çok zor bir karar...Hayatının dönüm noktası.Ben davayı açtım ama tazminat istedim pişmanmıyım tazminat istediğime EVET.çünkü süreç uzadıkça inan daha çok yıpranıyorum.Ekimde açtım davayı daha ilk celsem bile görülmedi.Avukatımla tekrar konuşmayı düşünüyorum altınlarımı vermesi karşılığında boşanıcam tazminattır nafakadır uğraşmak istemiyorum.Canım çok iyi düşün kurtarılacak bişey kalmadıysa boşan.Eşin aradımı canım bugün yada dün?
dün aradı ne düşünüyorsun ne yapmaya karar verdin dedi (ki boşanalım diyen o) ben ne düşüncem dedim bu kararı sen aldın dedim ama sende 1 2 gün önce söylemiştin dedi bende neyse farketmez ki zaten dedim düşüncem aynı dedim oda tamam o zaman sen beni ne zaman istiyorsan ara gidelim mahkemeye başvuralım dedi bende tamam dedim
bende nafaka falan istemiorum ondan hiçbişi istemiorum zaten
Tamam demesine bakma bence sen ara bakalım gel gidelim mahkemeye diye emin ol diller dökücek yapma etme diye...Ailesi aradımı canım ?
onlarlada dün konuştum aradılar anneside babasıda biz boşanmanızı istemiyoruz ama karar sizin diolar
çarşamba aramayı düşünüyorum yani onun dil dökmesi için deil persembe izin alabiliorum anca işten çarşamba arayıp yarın gidelim diycem
Hakkında hayırlısı olsun canım...Umarım herşey dilediğn gibi olur hayatında...
canım ya ben bide yazdıklarından şunu çıkardım bu evlilikte sevgi bitmesi yada şiddetli geçimsizlik yok bence sen bu süreci eşini tedaviye ikna amaçlı kullan belki faydası olur yuvan kurtulur denemekten bişey çıkmaz bence
Canım benim Allah yardımcın olsun Hakkında herşeyin hayırlısını versin.Ben birşey sormak istiyorum sakıncası yoksa eşim psikolojik deli demişsin .Bunu nasıl anladın yada şöyle sorayım evlenmeden önce anlayamadın mı belli etmedimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?